Bosch GWX 18V-8Tuotenumero: 2300375

Bosch
Kulmahiomakone
Ø 125 mm, ilman akkua ja laturia
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2300375
18V:n akkukulmahiomakone, jonka laikan halkaisija on 125 mm ja kierrosnopeus jopa 9000 kierrosta minuutissa. Soveltuu parhaiten metallin, kiven ja betonin leikkaus- ja hiontatöihin. Akkukone tuottaa 1000 W:n verkkovirtakäyttöistä hiomakonetta vastaavan tehon.
Tuote on poistunut valikoimasta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2300375
18V:n akkukulmahiomakone, jonka laikan halkaisija on 125 mm ja kierrosnopeus jopa 9000 kierrosta minuutissa. Soveltuu parhaiten metallin, kiven ja betonin leikkaus- ja hiontatöihin. Akkukone tuottaa 1000 W:n verkkovirtakäyttöistä hiomakonetta vastaavan tehon.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Bosch GWX 18V-10 SC on 18V:n akkukulmahiomakone, jonka laikan halkaisija on 125mm ja kierrosnopeus jopa 9000 kierr./min. Soveltuu parhaiten metallin, kiven ja betonin leikkaus- ja hiontatöihin. Harjattoman moottorin ja ProCORE18V-akkuteknologian ansiosta akkukone tuottaa 1000 W:n verkkovirtahiomakonetta vastaavan tehon. Kulmahiomakoneessa on avaimeton X-LOCK-pikakiinnitysjärjestelmä, joka mahdollistaa nopeat ja kätevät lisävarusteiden vaihdot. GWX 18V-10 SC:ssä on myös Drop Control, KickBack Control ja X-Brake, jotka takaavat maksimaalisen käyttöturvallisuuden ja käyttömukavuuden.

X-LOCK on paras vaihtojärjestelmä kulmahiomakoneisiin
X-LOCK on uusi 2-osainen vaihtojärjestelmä lisäosien vaihtamiseen kulmahiomakoneisiin vain yhdellä painalluksella. X:n muotoinen käyttöliittymä hiomapäässä ja lisäosissa tekee asennuksesta helppoa ja mukavaa. X-LOCK tekee hiontatarvikkeiden vaihtamisesta helppoa – ei hukkaan joutuvia osia eikä ylimääräisiä asennustyökaluja. Lisäksi se on luotettava, koska innovatiivisen X-LOCK-järjestelmän ansiosta tarvikkeita ei voida asentaa väärin. Kuuluva napsahdus tarkoittaa, että tiedät aina lisäosan pysyvän paikallaan koneessa ja voit ryhtyä töihin rauhallisin mielin. Lisäosien vaihto kulmahiomakoneeseen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Ainutlaatuisella X-LOCK-mekanismilla varustetuissa kulmahiomakoneissa laikat pysyvät varmasti kiinni työkalussa myös ilman laippaa, mutteria ja avainta. Kun levy napsautetaan kiinni, kiinnitysleuat lukkiutuvat. Melkein kaikki X-LOCK-lisäosat sopivat tavallisiin kulmahiomakoneisiin. Poikkeuksena kierrekiinnityksellä olevat lisäosat, kuten timanttiporakruunut ja koverat harjat. Kaikissa X-LOCK-akkukulmahiomakoneissa on erittäin nopea X-Brake-jarrutustoiminto. Tämä varmistaa, että levy pysähtyy aina sekunnin kuluessa työkalun pysäytyksestä, mikä parantaa käyttöturvallisuutta.
  • Tehokas harjaton moottori ja ProCORE18V-akkuteknologia tarjoavat tehon, joka vastaa 1000 W:n verkkovirtakäyttöistä hiomakonetta
  • Avaimettoman X-LOCK-pikakiinnitysjärjestelmän ansiosta nopea ja helppo tarvikkeiden vaihto
  • Bluetooth-yhteyden avulla säädöt suoraan Bosch Toolbox -sovelluksen kautta
  • Käyttöliittymä tarjoaa aktiivisen työkalupalauteen

Toimituksen sisältö

  • 1 x tukikahva
  • 1 x kipinäsuoja
  • 1 x L-BOXX 136
  • 1 x 1/1 L-BOXX -sisämuotti koneelle ja laturille
Tekniset tiedot:
Oskillointitaajuus kuormittamattomana4.500 – 9.000 kierr./min
Akun jännite18V
Paino (ilman akkua)2 kg
Hioma-/katkaisulaikka, Ø125 mm
Kumilaikan halkaisija125 mm
Mitat (pituus x korkeus)358 x 110 mm
Äänenpaine79 dB(A)
Ääniteho90 dB(A)
Melutaso, epätarkkuus K3 dB

Spesifikaatiot

Volttia 18 V

Sisältää laukun Kyllä

Akku kuuluu toimitukseen Ei

EAN 3165140996938

Takuu

Pidennä takuuta Bosch PRO360-sähkötyökaluille.
Ilmainen takuuajan pidentäminen Bosch Professional-sähkötyökaluille ja akuille 1–3 vuodeksi. Rekisteröinti tapahtuu nopeasti ja maksuttomasti PRO360-portaalin kautta. Sinun täytyy rekisteröityä vain kerran, jonka jälkeen voit hyötyä jatkuvasti kaikista nykyisistä ja tulevista palveluista. Digitaalisen työkaluluettelon avulla saat yleiskuvan työkaluistasi ja niiden takuista. Tulevien päivitysten myötä PRO360 tarjoaa lisäksi käyttöösi entistä enemmän lisäpalveluja. Lue lisää Boschin laajennetusta takuusta ja rekisteröi tuotteesi täältä.

Suosittelemme