Black & Decker MT218K-QWTuotenumero: 2840229

Black & Decker
Monitoimityökalu
ilman akkua ja laturia
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2840229
18 V Multievo™ -monityökalu, joka voidaan muuntaa erilaisilla sovelluspäillä suorittamaan monia erilaisia tehtäviä. Multievo™ Multi-Tool -aloituspakkauksessa on pora-ruuvinvääntimen sovelluspää
Prisjakt
159,10 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 10-17 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2840229
18 V Multievo™ -monityökalu, joka voidaan muuntaa erilaisilla sovelluspäillä suorittamaan monia erilaisia tehtäviä. Multievo™ Multi-Tool -aloituspakkauksessa on pora-ruuvinvääntimen sovelluspää

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Black & Decker MT218K-QW on 18V Multievo™ -monityökalu, joka voidaan muuntaa erilaisilla sovelluspäillä suorittamaan monia erilaisia tehtäviä. Multievo™ Multi-Tool -aloituspakkauksessa on porakoneen käyttöpää, jonka teho riittää suurimpien reikien (25 mm) poraamiseen puuhun ja metalliin (10 mm). Lisäpäät myydään erikseen.

Älä jätä väliin BLACK+DECKER™ POWERCONNECT™ -ohjelmaa
BLACK+DECKER™ POWERCONNECT™ tarkoittaa, että voit käyttää kaikkia 18 V -tuotteita yhdellä akulla ja vaihtaa akun helposti tee-se-itse-laitteesta ruohonleikkuriin. POWERCONNECT™ n avulla BLACK+DECKER™ helpottaa jokapäiväistä elämääsi, ja kun aloitat työkalukokoelman, voit helposti hankkia juuri sinun projekteihisi tarvitsemiasi koneita ja työkaluja. Jos sinulla on jo akku ja laturi, voit helposti lisätä haluamasi työkalun 18V-sarjasta joutumatta ostamaan uutta akkua - näin vältät tarpeettomat kustannukset ja saat enemmän aikaan kotonasi.

POWERCONNECT™-järjestelmä on yhteensopiva kaikkien BLACK+DECKER™ 18V -tuotteiden kanssa, sisältäen kaiken tee-se-itse-koneista (porat, ruuvimeisselit, hiomakoneet ja paljon muuta), varsipölynimureihin ja puutarhatyökaluihin, kuten ruohonleikkureihin, trimmereihin ja pensasleikkureihin.
  • Tehokas 18V porakone/ruuvinväännin patentoidulla ominaisuudella voidaan muuntaa erilaisiksi sähkötyökaluiksi
  • 10 vääntömomenttiasetusta täydelliseen ruuvinvääntöön erilaisissa materiaaleissa eri ruuvimitoilla
  • Vaihteleva nopeus parhaan hallinnan takaamiseksi kaikessa porauksessa ja ruuvinväännössä

Toimituksen sisältö

  • Kaksipuolinen ruuvitaltan kärki
  • Laukku
Tekniset tiedot: 
Jännite18 V
Porausnopeus0-800 kierr./min
Paino1,46 kg

Spesifikaatiot

Volttia 18 V

Sisältää laukun Kyllä

Akku kuuluu toimitukseen Ei

EAN 5035048494967

Arvosteluita

Suosittelemme