Makita HR004GM201 XGTTuotenumero: 2320046

Makita
Yhdistelmävasara
sis. akun ja laturin
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2320046
40 V yhdistelmävasara, iskunopeus enintään 5000/min ja kapasiteetti 32 mm puuhun. Tarjoaa korkean suorituskyvyn ammattikäyttöön. Työkalu on kevyt ja sen tasapainoa on säädetty käsittelyn helpottamiseksi.
Tuote on poistunut valikoimasta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2320046
40 V yhdistelmävasara, iskunopeus enintään 5000/min ja kapasiteetti 32 mm puuhun. Tarjoaa korkean suorituskyvyn ammattikäyttöön. Työkalu on kevyt ja sen tasapainoa on säädetty käsittelyn helpottamiseksi.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Makita HR004GM201 XGT on 40 V yhdistelmävasara, jonka iskunopeus on jopa 5000/min ja kapasiteetti puuhun 32 mm. Tarjoaa korkean suorituskyvyn ammattikäyttöön. Työkalu on kevyt ja sen tasapainoa on säädetty käsittelyn helpottamiseksi. Varustettu tärinänvaimennustekniikalla, vastapainomekanismilla ja tärinänvaimennuskahvoilla vähentämään tärinää. Toimitukseen sisältyy 2 kpl 4,0 Ah:n akkua, pikalaturi ja MAKPAC.

Makita XGT® - Tehokas 40V-järjestelmä

XGT on Makitan tehokkain työkalusarja, joka saa voimansa omista 40V akuista ja latureista. Nämä työkalut täyttävät nykypäivän tarpeet ja ovat valmiita sopeutumaan myös tulevaisuuden haasteisiin. Enemmän tehoa – enemmän mahdollisuuksia. Innovatiivisten työkalujen ja tehokkaampien akkujen yhdistelmä ratkaisee loistavasti rakennusalan, teollisuuden, puutarhatalouden ja monien muiden alojen vaativimmatkin haasteet. XGT-akkujen enimmäisjännite on 40V eli tuplasti enemmän kuin alan johtavan LXT®-järjestelmän 18 voltin akkujen jännite. Tehokas järjestelmä tarjoaa ennenkokematonta johdotonta vapautta.

XGT-järjestelmässä on sisäänrakennettu digitaalinen tiedonsiirto akun ja työkalun välillä. Akku ja työkalun moottori toimivat optimaalisesti yhdessä taaten erinomaisen suorituskyvyn XGT-järjestelmän tuotteet täyttävät helposti ammattilaisen nykypäivän tarpeet ja ne ovat valmiita sopeutumaan myös tulevaisuuden haasteisiin.

Rakennettu kestämään

XGT sisältää nopean latausjärjestelmän. 4,0 Ah akku latautuu täyteen 45 minuutissa. Akuissa on varaustilan näyttö, jonka 4 LED-merkkivaloa osoittavat selvästi, milloin akku on ladattava.

XGT-akut on suunniteltu erittäin kestäviksi. Niissä on vedenkestävä kolmikerrosrakenne ja oikosulkuja tehokkaasti estävä muotoilu. Veden- ja pölynkestävyyden ansiosta akkuja ja työkaluja voidaan käyttää vaativissa olosuhteissa.

Akuissa on vahva ulkokuori ja akkukennonpidikkeet, jotka parantavat iskunkestävyyttä. Järeät urat pitävät akut turvallisesti paikallaan, kun niitä käytetään suuritehoisissa tuotteissa.
  • Yhden käden istukan ansiosta on helppo ja nopea vaihtaa puu- ja metalliporien välillä
  • "Dynamic Anti Vibration Absorber System", joka vastapainolla minimoi tärinän
  • Alhainen virrankulutus hiiliharjattoman moottorin ansiosta
  • 3 toimintoa: iskuporaus, poraus ja piikkaus

Toimituksen sisältö

  • 1 kpl. MAKPAC
  • 2 kpl 40V 4,0Ah akku
  • 1 kpl Pikalaturi
Tekniset tiedot:  
Jännite 40V
XGT Kyllä
Akun suojajärjestelmä Kyllä
Kierrosluku 0-980 kierr./min
Iskuluku 0-5000 iskua/min
Kapasiteetti puuhun 32 mm
Kapasiteetti betoniin 28 mm
Kapasiteetti teräkselle 13 mm
Poranterän ihannehalkaisija, betoni 10-18 mm
Iskuteho 2,9 J
Kapasiteetti: porakruunu 54 mm
Paino vakioakun kanssa 4,5 kg
Mitat 389 x 102 x 232 mm
Melutaso 104 dB(A)
Äänenpaine 93 dB(A)
Melun toleranssi (K-tekijä) 3 dB(A)
Tärinarvo porauksessa/iskuporauksessa/piikkauksessa 2,5/7,5/6,5 m/s²

Spesifikaatiot

Volttia 18 V

Akku kuuluu toimitukseen Kyllä

Liitäntätyyppi SDS-Plus

EAN 088381893060

Takuu

Pidennetty 3 vuoden takuu
Makita tarjoaa pidennetyn kolmen vuoden takuun. Takuu on voimassa, kun rekisteröit tuotteesi 4 viikon sisällä ostopäivämäärästä Makitan Ruotsin sivulla (sivu on ruotsiksi). Lue lisää ehdoista ja rekisteröi tuotteesi täällä. Otathan huomioon, että takuuehdot voivat vaihdella riippuen siitä, oletko yksityis- vai yritysasiakas.

Suosittelemme