Makita JR001GM201 XGTTuotenumero: 2320045

Makita
Akkupuukkosaha
sis. akun ja laturin
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2320045
Tehokas 40 V:n puukkosaha hiiliharjattomalla moottorilla ammattimaiseen, kipinättömään metallin leikkaamiseen. Kaksi moottorin kierrosnopeusasetusta, 32 mm:n iskupituus ja 0–3000 iskua minuutissa portaattomalla ohjauksella virtakatkaisimen kautta. Terien pikakiinnitys.
Tuote on poistunut valikoimasta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2320045
Tehokas 40 V:n puukkosaha hiiliharjattomalla moottorilla ammattimaiseen, kipinättömään metallin leikkaamiseen. Kaksi moottorin kierrosnopeusasetusta, 32 mm:n iskupituus ja 0–3000 iskua minuutissa portaattomalla ohjauksella virtakatkaisimen kautta. Terien pikakiinnitys.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Makita JR001GM201 XGT on tehokas 40 V:n puukkosaha hiiliharjattomalla moottorilla ammattimaiseen, kipinättömään metallin leikkaamiseen. Kaksi moottorin kierrosnopeusasetusta, 32 mm:n iskupituus ja 0–3000 iskua minuutissa portaattomalla ohjauksella virtakatkaisimen kautta. Terien pikakiinnitys.

Makita XGT® – Tehokas 40 V:n järjestelmä

XGT on Makitan tehokkain työkalusarja, joka saa käyttövoimansa omista 40 V:n akuista ja laturista. Nämä työkalut täyttävät nykypäivän tarpeet ja ovat valmiita sopeutumaan myös tulevaisuuden haasteisiin. Enemmän tehoa – enemmän mahdollisuuksia. Innovatiivisten työkalujen ja tehokkaampien akkujen yhdistelmä ratkaisee loistavasti rakennusalan, teollisuuden, puutarhatalouden ja monien muiden alojen vaativimmatkin haasteet. XGT-akkujen enimmäisjännite on 40V eli tuplasti enemmän kuin alan johtavan LXT®-järjestelmän 18 voltin akkujen jännite. Tehokas järjestelmä tarjoaa ennenkokematonta johdotonta vapautta.

XGT-järjestelmässä on sisäänrakennettu digitaalinen tiedonsiirto akun ja työkalun välillä. Akku ja työkalun moottori toimivat optimaalisesti yhdessä taaten erinomaisen suorituskyvyn. XGT-järjestelmän tuotteet täyttävät helposti ammattilaisen nykypäivän tarpeet ja ne ovat valmiita sopeutumaan myös tulevaisuuden haasteisiin.

Rakennettu kestämään

XGT sisältää nopean latausjärjestelmän. 4,0 Ah:n akku latautuu täyteen 45 minuutissa. Akuissa on varaustilan näyttö, jonka 4 LED-merkkivaloa osoittavat selvästi, milloin akku on ladattava.

XGT-akut on suunniteltu erittäin kestäviksi. Niissä on vedenkestävä kolmikerrosrakenne ja oikosulkuja tehokkaasti estävä muotoilu. Veden- ja pölynkestävyyden ansiosta akkuja ja työkaluja voidaan käyttää vaativissa olosuhteissa.

Akuissa on vahva ulkokuori ja akkukennonpidikkeet, jotka parantavat iskunkestävyyttä. Järeät urat pitävät akut turvallisesti paikallaan, kun niitä käytetään suuritehoisissa tuotteissa.
  • Työkaluton teränvaihto
  • Ergonominen, kumipäällysteinen kahva
  • Hiiliharjaton moottori
  • Erittäin leveä ripustuskoukku

Toimituksen sisältö

  • 1 kpl. MAKPAC
  • 2 kpl akkuja (40 V, 4,0Ah)
  • 1 kpl Pikalaturi
Tekniset tiedot:  
Jännite 40V
XGT Kyllä
Akun suojajärjestelmä Kyllä
Iskumäärä 0-2300/0-3000 iskua/min
Iskunpituus 32 mm
Kapasiteetti: puu 255 mm
Suurin sahauskapasiteetti teräsputket 130 mm
Paino vakioakun kanssa 4,5 kg
Mitat 472 x 88 x 239 mm
Melutaso 96 dB(A)
Äänenpaine 85 dB(A)
Melun toleranssi 3 dB(A)
Tärinätaso 18,0 m/s²
Tärinätaso (K-tekijä) 1,5 m/s²

Spesifikaatiot

Volttia 40 V

Sisältää laukun Kyllä

Akku kuuluu toimitukseen Kyllä

EAN 088381893213

Takuu

Pidennetty 3 vuoden takuu
Makita tarjoaa pidennetyn kolmen vuoden takuun. Takuu on voimassa, kun rekisteröit tuotteesi 4 viikon sisällä ostopäivämäärästä Makitan Ruotsin sivulla (sivu on ruotsiksi). Lue lisää ehdoista ja rekisteröi tuotteesi täällä. Otathan huomioon, että takuuehdot voivat vaihdella riippuen siitä, oletko yksityis- vai yritysasiakas.

Suosittelemme