Bosch GKT 18V-52 GCTuotenumero: 2300256

Bosch
Upotussaha
sis. ohjainkiskon, akut ja laturin
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2300256
18 V:n upotussaha harjattomalla BITURBO-tekniikalla takaa parhaan mahdollisen akkukäyttöisen suorituskyvyn, joka on täysin verrattavissa verkkovirtakäyttöisiin pistosahoihin. Puun, puukomposiitin, kartongin ja paneelimateriaalin sekä alumiinin ja akryylilasin muoto- ja pistosahaukseen. Mukana ohjainkisko FSN 1600.
934.71 €
Sis. ALV
Arvioidaan lähetettävän 25.10.2021
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2300256
18 V:n upotussaha harjattomalla BITURBO-tekniikalla takaa parhaan mahdollisen akkukäyttöisen suorituskyvyn, joka on täysin verrattavissa verkkovirtakäyttöisiin pistosahoihin. Puun, puukomposiitin, kartongin ja paneelimateriaalin sekä alumiinin ja akryylilasin muoto- ja pistosahaukseen. Mukana ohjainkisko FSN 1600.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Yhteensopivuus - Bosch Professional -tuotemerkin koneet ja tarvikkeet, kuten akut ja laturit, ovat yhteensopivia ainoastaan saman sarjan tuotteiden kanssa, eli sinisen Bosch Professional -sarjan. Tämä tarkoittaa sitä, että et voi käyttää sinisiä Bosch-tuotteita yhdessä vihreän Bosch DIY -sarjan tuotteiden kanssa.
Bosch GKT 18V-52 GC on 18 V:n akkukäyttöinen upotussaha. Innovatiivinen harjaton BITURBO-teknologia tarjoaa parhaan mahdollisen akkukäyttöisen suorituskyvyn, joka on täysin verrattavissa verkkovirtakäyttöisiin pistosahoihin. Saha tarjoaa erinomaisen liikkuvuuden vain yhdellä akulla ainutlaatuisen, kompaktin muotoilun. Erittäin kompaktin muotoilun ansiosta sahanterän ja seinän välinen etäisyys on vain 10 mm.

Upotussaha GKT 18V-52 GC on tarkoitettu puun, puukomposiitin, kartongin ja paneelimateriaalin sekä alumiinin ja akryylilasin muoto- ja pistosahaukseen. Sahaa voidaan käyttää myös pölypussien ja Connectivity-moduulin GCY 42 kanssa. Yhteensopiva Bosch Click & Clean -pölynpoistojärjestelmän, Boschin, Festoolin, Mafellin ja Makitan ohjauskiskojen sekä kaikkien Bosch Professional 18V -akkujen ja -latureiden kanssa (Professional 18V System). Maksimiteho saavutetaan ProCORE18V-akulla = 8,0 Ah.

GKT 18V-52 GC:ssä on vakionopeus, ECO-tila pidempää käyttöaikaa varten, HMI, yksilöllinen nopeusasetus sovelluksen kautta, ylikuormitussuojaus, uudelleenkäynnistyssuoja, pehmeä käynnistys ja karalukko.
 • Parempi kuin verkkovirtakäyttöinen upotussaha: erinomainen liikkuvuus ja verkkovirtakoneen suorituskyky 18V-luokassa
 • BITURBO-teknologia tarjoaa maksimaalisen langattoman suorituskyvyn, joka on täysin verrattavissa verkkovirtakäyttöisiin upotussahoihin
 • Erinomainen liikkuvuus vain yhdellä akulla
 • Muotoilu mahdollistaa minimaalisen sahanterän ja seinän välisen etäisyyden
 • Puun, puukomposiitin, kartongin, paneelimateriaalien, alumiinin ja akryylilasin muotosahaukseen ja upotussahaukseen
 • Yhteensopiva Bosch Click & Clean -pölynpoistojärjestelmän kanssa
 • Erittäin tehokas ProCORE18V:llä
 • Vakionopeus, ECO-tila, HMI, yksilöllinen nopeusasetus, ylikuormitussuojaus, uudelleenkäynnistyssuoja, pehmeä käynnistys ja karalukko

Toimituksen sisältö

 • 1 x pyörösahanterä Expert for Wood, 140 x 1,8/1,3 x 20 mm, 42T
 • 1 x ohjainkisko FSN 1600
 • 2 x akku ProCORE18V, 8,0 Ah
 • 1 x pölypussi
 • 1 x kuusiokoloavain
 • 1 x pikalaturi GAL 18V-160 C Professional
 • 1 x L-BOXX 238
Tekniset tiedot: 
Oskillointitaajuus kuormittamattomana2 800 – 5 500 kierr./min
Terän halkaisija140 mm
Terän reiän halkaisija20 mm
Tukilevy305 x 169 mm
Työkalun mitat (P x L x K)370 x 200 x 230 mm
Jiirikulma
Leikkuusyvyys ilman ohjainkiskoa (90°)52 mm
Leikkuusyvyys ohjainkiskolla (90°)46 mm
Leikkuusyvyys ilman ohjainkiskoa (45°)32 mm
Leikkuusyvyys ohjainkiskolla (45°)32 mm
Paino (ilman akkua)4,1 kg

Tekniset tiedot

Volttia 18 V

Takuu

Pidennä takuuta Bosch PRO360-sähkötyökaluille.
Ilmainen takuuajan pidentäminen Bosch Professional-sähkötyökaluille 1–3 vuodeksi. Nopeasti ja täysin ilmaiseksi PRO360-portaalin kautta. Sinun täytyy rekisteröityä vain kerran, jonka jälkeen pystyt jatkuvasti hyödyntämään ajankohtaiset ja tulevat tarjoukset. Digitaalisten työkaluluettelon avulla saat täydellisen yleiskuvan työkaluistasi ja niiden takuista. Lisäksi voit käyttää vielä enemmän palveluita, jotka tekevät sinusta entistä tehokkaampia. Lue lisää Boschin laajennetusta takuusta ja rekisteröi tuotteesi täältä.

Suosittelemme