Festool RAP EC 230 FETuotenumero: 1122935

Festool
Kiillotuskone
1400 W
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 1122935
1400 W: n kiillotuskone harjattomalla EY-TEC-moottorilla, joka tarjoaa vakaat nopeudet jopa 1500 min -¹ jopa suurilla kuormilla. 2,5 kg:n painon, ergonomisen ja kompaktin muodon sekä hyvin sijoitettujen säätimien ansiosta työ on erittäin mukavaa.
Tuote on poistunut valikoimasta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 1122935
1400 W: n kiillotuskone harjattomalla EY-TEC-moottorilla, joka tarjoaa vakaat nopeudet jopa 1500 min -¹ jopa suurilla kuormilla. 2,5 kg:n painon, ergonomisen ja kompaktin muodon sekä hyvin sijoitettujen säätimien ansiosta työ on erittäin mukavaa.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Festool RAP EC 230 FE on 1400 W kiillotuskone, jolla on monia etuja sekä pinnalla että työssä. Harjaton ja siten huoltovapaa EY-TEC-moottori tekee SHINEX EC:stä tehokkaan, kestävän ja luotettavan apulaisen. Lisäksi Festool RAP EC 230 FE takaa vakaat nopeudet jopa 1500 min -¹ jopa suurilla kuormilla. 2,5 kg:n painon, ergonomisen ja kompaktin muodon sekä hyvin sijoitettujen säätimien ansiosta työ on erittäin mukavaa.

Kestää jopa 8 kertaa kauemmin
SHINEX RAP EC 230 FE:ssa on harjaton, huoltovapaa ja siksi erittäin kestävä EY-TEC-moottori, joten sen käyttöikä on erinomainen.

Kompakti ja ergonominen
Festool SHINEX RAP EC 230 FE painaa vain 2,4 kg. Mukavan pehmeän kahvansa ja kapean rakenteensa ansiosta se on turvallisesti kädessäsi riippumatta siitä, miten pidät konetta.

Nopea laikanvaihto
Karapysäytyksellä laikka vaihdetaan hetkessä. Kevyesti laskettu asento ja älykäs mekaniikka estävät karapysähtymisen vahingossa kiillotettaessa.

Hyvä tunne työkohteesta
Lyhyen välimatkan ansiosta laikan ja koneen välillä on aina oikea tunne kiillotettaessa. Samalla vähennetään laitteiden kaatumisriskiä. Kotelon takaosa toimii kaatumista estävänä tukena.
  • Huoltovapaa ja kestävä harjattoman EC-TEC-moottorin ansiosta
  • Kiillotukseen mukautettu teho voidaan annostella kytkimellä ja portaattomasti säädettävällä nopeudella sujuvaa käynnistystä varten
  • Vakioteho EC-TEC-moottorilla, joka tarjoaa vakaat nopeudet jopa suurella kuormituksella
  • Täydellinen kädessä kompaktilla muodolla, täydellisesti sijoitettu kontakti, matala malli
  • Mukavaa työtä: painaa vain 2,4 kg
  • Nopeampi laikanvaihto ilman työkaluja
  • Laikat täydellisesti linjassa koneen kanssa
  • Eri pintojen, kuten lakkojen ja mineraalimateriaalien, kiillotus
  • Vaaka- ja pystypinnoille
  • Sopii vaikeasti saavutettaviin pyöristettyihin paikkoihin, kun samanaikainen hiominen on tarpeen

Toimituksen sisältö

  • Lisäkahva
  • StickFix-kiillotuslaikka, Ø 200 mm
Tekniset tiedot: 
Teho1400 W
Kierrosluku600 - 1500 min⁻¹
Maks. Kiillotuslaikan Ø230 mm
KaraM14
Paino2,1 kg

Spesifikaatiot

Wattia 1400 W

EAN 4014549308943

Takuu

Festool all-inclusive-takuu kattaa seuraavat palvelut:

Ilmainen korjauspalvelu 3 vuotta
Ilmainen koneiden korjauspalvelu – myös akut, laturit ja kulutusosat.

3 vuoden varkausvakuutus
Jos työkalusi varastetaan 3 vuoden kuluessa ostamisesta, Festool tarjoaa sinulle uuden työkalun 100 euron (+ alv) omavastuuhinnalla.

Tyytyväisyystakuu
Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin 15 päivän kuluessa tuotteen ostamisesta. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, palautat vain vähän käytetyn koneen ja kaikki alkuperäispakkauksessa olleet tarvikkeet.

10 vuoden varaosien saatavuustakuu
Festool pitää varastossa kaikkia varaosia vähintään 10 vuoden ajan koneen tuotannon päättymisen jälkeen. Ellei varaosaa kuitenkaan löydy, saat tilalle uuden vastaavan koneen veloituksetta.

Haluatko käyttöösi neljä ilmaista SERVICE all-inclusive -huoltopalvelua? Sinun tarvitsee vain rekisteröidä työkalu 30 päivän kuluessa ostamisesta. Rekisteröi työkalusi tästä.

Suosittelemme