ESSVE ESSDECKTuotenumero: 3068376

ESSVE
Terassiruuvi
4,8 mm Ø, TX20, A2
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3068376
ESSVE-terassiruuvi ESSDECK Max on tarkoitettu aitojen ja terassipuutavaran jne. asentamiseen puukoolaukseen. Ruuvi on ruostumatonta terästä A2.
Prisjakt
271,80 €
Alin hinta edellisten 30 päivän aikana
176,60 € -35%
Sis. ALV
Saatavilla olevat vaihtoehdot
55 mm, 1000 kpl
4 kpl varastossa | Lähetetään ma 22. huhtikuuta
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3068376
ESSVE-terassiruuvi ESSDECK Max on tarkoitettu aitojen ja terassipuutavaran jne. asentamiseen puukoolaukseen. Ruuvi on ruostumatonta terästä A2.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

ESSVE-terassiruuvi ESSDECK Max on tarkoitettu aitojen ja terassipuutavaran jne. asentamiseen puukoolaukseen. Ruuvi on ruostumatonta terästä A2. Paksuvartinen ruuvi on valmistettu samasta teräslaadusta ja siinä on sama karkaisu kuin ESSVE-rakenneruuveissa, joten se soveltuu sovelluksiin, joissa vaatimukset ovat hieman tiukemmat, esim. tavallista suuremmalle liikkeelle altistuvat terassit ja monitasoiset piharakenteet. Hyvin vaativaan ympäristöön, esim. meri-ilmastoon, allasalueille, aitoihin, portaisiin ja kaiteisiin, suositellaan aina ruostumatonta laatua olevia terassiruuveja. Tiikkiä muistuttavien puulaatujen, kuten mm. Cumaru, Kirai sekä Siperiankuusi, asennukseen suositellaan aina ruostumatonta laatua olevia terassiruuveja. Ruuvi on varustettu TX-kannalla. Ruuvikierteen alussa olevan jyrsinuran ansiosta esiporausta ei tarvita. Ruuvissa on myös yläkierre, joka puristaa materiaalit tiukasti yhteen. Tämä auttaa kiertyneiden lautojen suoristamisessa. Puristuskierre auttaa myös asennuksen jälkeen pitämään terassilaudan paikallaan. Näin kannan halkaisija voi olla pienempi, mutta sen pitovoima on silti parempi kuin perinteisessä uppokantapäässä. Ruuvinkanta on sylinterimäinen ja urat upottavat ruuvin ja jättävät sileän tikuttoman pinnan. Sylinterimäinen kanta minimoi halkeilun muodostumista.



Suositeltu kierrosluku: 400-1200/min

Spesifikaatiot

pm_TechSpecKorrosivitetsklass C4

Pituus 55 cm

pm_TechSpecForpackningsstorlek 1000

pm_TechSpecBits TX20

Läpimitta 4.8 mm

EAN 7317761881056

Suosittelemme