Bosch 2608601712Tuotenumero: 2300192

Bosch
Hiomalautanen
X-LOCK, keskikova
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2300192
Keskikova X-LOCK-hiomalautanen sopii erinomaisesti keskihienoon hiontaan (raekoko P80). Sen erittäin jäykkä moniurarakenne maksimoi levyn ja työkappaleen välisen kosketuspaineen ja mahdollistaa nopeat tulokset.
Prisjakt
19,20 €
Sis. ALV
Saatavilla olevat vaihtoehdot
115 mm

Arvioitu toimitusaika 7-11 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2300192
Keskikova X-LOCK-hiomalautanen sopii erinomaisesti keskihienoon hiontaan (raekoko P80). Sen erittäin jäykkä moniurarakenne maksimoi levyn ja työkappaleen välisen kosketuspaineen ja mahdollistaa nopeat tulokset.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Keskikova X-LOCK-hiomalautanen sopii erinomaisesti keskihienoon hiontaan (raekoko P80). Sen erittäin jäykkä moniurarakenne maksimoi levyn ja työkappaleen välisen kosketuspaineen ja mahdollistaa nopeat tulokset. Urat lisäävät kosketuspainetta ja mahdollistavat levyn ja hiomalautasen välisen ilmavirtauksen. Tuote on valmistettu lämmönkestävästä muovista, joten se kestää myös korkeita lämpötiloja ja eikä murru. Se sopii käytettäväksi X-LOCK-kulmahiomakoneissa. X-LOCK-pikalukitusjärjestelmän ansiosta hiomalautasten vaihtaminen on helppoa ja nopeaa.


X-LOCK on ultimaalinen vaihdejärjestelmä kulmahiomakoneisiin

X-LOCK on uusi 2-osainen vaihteisto kulmahiomakoneen lisävarusteiden vaihtamiseen vain yhdellä napsautuksella. X-muotoinen liitäntä hiomapäässä ja lisälaitteessa tekevät asennuksesta helppoa ja kätevää. X-LOCK tekee hiontatarvikkeiden vaihtamisesta helppoa ilman osia, jotka voidaan pudottaa tai joissa tarvitaan ylimääräisiä asennustyökaluja. Lisäksi se on luotettava, koska lisävarusteita ei voi asentaa väärin innovatiivisen X-LOCK-järjestelmän ansiosta. Kuultava napsautus tarkoittaa, että tiedät aina, että lisävaruste istuu oikein koneessa ja voit aloittaa työskentelyn.


Ainutlaatuinen X-LOCK-mekanismi varmistaa, että levy on kiinnitetty työkaluun ilman laippaa, mutteria ja avainta. Kun levyä napsautetaan tiukasti, kiristysleukat lukittuvat. Lähes kaikki X-LOCK-tarvikkeet ovat yhteensopivia standardien kulmahiomakoneiden kanssa. Poikkeuksia ovat lisävarusteet, joissa on kierteitetyt kiinnittimet. Kaikki X-LOCK-langattomat kulmahiomakoneet on varustettu erittäin nopealla X-Brake-jarrutustoiminnolla. Näin varmistut, että kone on pysäytetty sekunnin pysäytyskomennosta.


Ominaisuudet
  • Tasainen pinta on optimoitu hienoon hiontaan
  • Raskaaseen käyttöön suunniteltu lautasmalli parantaa tuotteen kestävyyttä ja käyttöikää
  • Vahvistetusta lämmönkestävästä muovista valmistettu tuote kestää korkeita lämpötiloja ja eikä murru


Tekniset tiedot:  
Halkasija 115 mm

Spesifikaatiot

EAN 3165140938488

Suosittelemme