Bosch Carbide Multi WheelTuotenumero: 2300072

Bosch
Katkaisulaikka
X-LOCK
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2300072
X-LOCK Carbide Multi Wheel -katkaisulaikka muuntaa kulmahiomakoneen yleistyökaluksi.
Tuote on poistunut valikoimasta
Saatavilla olevat vaihtoehdot
115 × 1 × 22,23 mm
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2300072
X-LOCK Carbide Multi Wheel -katkaisulaikka muuntaa kulmahiomakoneen yleistyökaluksi.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Bosch X-LOCK Carbide Multi Wheel -katkaisulaikka muuntaa kulmahiomakoneen yleistyökaluksi. Tämä ainutlaatuinen tuote on markkinoiden ensimmäinen laikka, joka mahdollistaa pehmeiden materiaalien turvallisen, kestävän ja nopean leikkauksen kulmahiomakoneella. Karbidipinnoitteisessa leikkuureunassa on käytetty lasersulatustekniikkaa, minkä ansiosta laikka työstää kestävästi ja turvallisesti erilaisia materiaaleja. Kapea, vetouralla varustettu malli mahdollistaa huomattavan suuret leikkausnopeudet ja estää terän vääntymisen. X-LOCK Carbide Multi Wheel -katkaisulaikat sopivat myös tavallisiin kulmahiomakoneisiin. X-LOCK-pikalukitusjärjestelmän ansiosta Carbide Multi Wheel -katkaisulaikkojen vaihtaminen on nopeaa ja helppoa.


X-LOCK on ultimaalinen vaihdejärjestelmä kulmahiomakoneisiin

X-LOCK on uusi 2-osainen vaihteisto kulmahiomakoneen lisävarusteiden vaihtamiseen vain yhdellä napsautuksella. X-muotoinen liitäntä hiomapäässä ja lisälaitteessa tekevät asennuksesta helppoa ja kätevää. X-LOCK tekee hiontatarvikkeiden vaihtamisesta helppoa ilman osia, jotka voidaan pudottaa tai joissa tarvitaan ylimääräisiä asennustyökaluja. Lisäksi se on luotettava, koska lisävarusteita ei voi asentaa väärin innovatiivisen X-LOCK-järjestelmän ansiosta. Kuultava napsautus tarkoittaa, että tiedät aina, että lisävaruste istuu oikein koneessa ja voit aloittaa työskentelyn.


Ainutlaatuinen X-LOCK-mekanismi varmistaa, että levy on kiinnitetty työkaluun ilman laippaa, mutteria ja avainta. Kun levyä napsautetaan tiukasti, kiristysleukat lukittuvat. Lähes kaikki X-LOCK-tarvikkeet ovat yhteensopivia standardien kulmahiomakoneiden kanssa. Poikkeuksia ovat lisävarusteet, joissa on kierteitetyt kiinnittimet. Kaikki X-LOCK-langattomat kulmahiomakoneet on varustettu erittäin nopealla X-Brake-jarrutustoiminnolla. Näin varmistut, että kone on pysäytetty sekunnin pysäytyskomennosta.


Ominaisuudet
  • Karbidipinnoitteinen leikkuureuna, jossa on käytetty lasersulatustekniikkaa: työstää kestävästi ja turvallisesti erilaisia materiaaleja
  • Kapea, vetouralla varustettu malli estää terän vääntymisen ja mahdollistaa huomattavan suuret leikkausnopeudet


Tekniset tiedot:  
Halkaisija 115 mm
Reiän halkaisijar 22,23 mm
Paksuus 1,0 mm

Spesifikaatiot

EAN 3165140959223

Suosittelemme