Bosch AIZ 32 APTTuotenumero: 2300556

Bosch
Sahanterä
multi, 32 x 40 mm, 5 kpl
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2300556
Sahanterä leikkaa karkaistua metallia leveillä leikkuilla ja kestää pitkään käytössä. Korkealaatuiset kovametallihampaat läpäisevät kuluttavia ja erittäin kovia materiaaleja.
Tuote on poistunut valikoimasta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2300556
Sahanterä leikkaa karkaistua metallia leveillä leikkuilla ja kestää pitkään käytössä. Korkealaatuiset kovametallihampaat läpäisevät kuluttavia ja erittäin kovia materiaaleja.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Bosch Starlock AIZ 32 APT MultiMax -sahanterä leikkaa karkaistua metallia leveillä leikkuilla ja kestää pitkään käytössä. Korkealaatuiset kovametallihampaat läpäisevät kuluttavia ja erittäin kovia materiaaleja. Terän pyöristetty leikkuureuna (Curved-Tec) parantaa kestävyyttä ehkäisemällä hammastuksen rikkoutumista ja varmistaa metallien ja kuluttavien materiaalien erittäin leveän ja tarkan leikkuun ilman värinäjälkiä ja kerrosten irtoamista.

Terät leikkaavat metallilevyjä, kuluttavia materiaaleja, esimerkiksi epoksia, kipsilevyä, kuitusementtilevyjä ja kuituvahvistettua muovia. Starlock Snap-In-pikakiinnitysjärjestelmän avulla terä voidaan irrottaa ja vaihtaa kolmessa sekunnissa terään koskematta. Laitteen ja terän välinen tarkka kolmiulotteinen kiinnitysjärjestelmä takaa tehokkaan voimansiirron. Yhteensopiva Starlock-, Starlock Plus- ja Starlock Max -työkalujen sekä useimpien monitoimityökalujen kanssa.
  • 32 x 40 mm, 5 kpl
  • Yhteensopiva Starlock-, Starlock Plus- ja Starlock Max -työkalujen sekä useimpien monitoimityökalujen kanssa

Spesifikaatiot

EAN 3165140896221

Takuu

Pidennä takuuta Bosch PRO360-sähkötyökaluille.
Ilmainen takuuajan pidentäminen Bosch Professional-sähkötyökaluille ja akuille 1–3 vuodeksi. Rekisteröinti tapahtuu nopeasti ja maksuttomasti PRO360-portaalin kautta. Sinun täytyy rekisteröityä vain kerran, jonka jälkeen voit hyötyä jatkuvasti kaikista nykyisistä ja tulevista palveluista. Digitaalisen työkaluluettelon avulla saat yleiskuvan työkaluistasi ja niiden takuista. Tulevien päivitysten myötä PRO360 tarjoaa lisäksi käyttöösi entistä enemmän lisäpalveluja. Lue lisää Boschin laajennetusta takuusta ja rekisteröi tuotteesi täältä.

Suosittelemme