RAYCHEM R-ETL-10Tuotenumero: 28110450

RAYCHEM
Lämpökaapeli
putkien pakkassuojaukseen, 1 m
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 28110450
Itserajoittuva lämpökaapeli putkien pakkassuojaukseen, 10 W/m. Asennus on yksinkertaista, ja lämpökaapeli voidaan asentaa sekä vesiputkien päälle että niiden sisälle.
Prisjakt
7,30 €
Sis. ALV

Odotetaan 2.4.2024 toimittajalta

Jos haluat seurata, milloin tuotetta on jälleen varastossa, sinun on hyväksyttävä markkinointievästeet. Klikkaa tästä hallitaksesi evästeitä.
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 28110450
Itserajoittuva lämpökaapeli putkien pakkassuojaukseen, 10 W/m. Asennus on yksinkertaista, ja lämpökaapeli voidaan asentaa sekä vesiputkien päälle että niiden sisälle.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Raychem R-ETL-10 on itserajoittuva lämpökaapeli putkien pakkassuojaukseen, 10 W/m. Asennus on yksinkertaista, ja lämpökaapeli voidaan asentaa sekä vesiputkien päälle että niiden sisälle. Kaapeli voidaan kytkeä ristiin ilman ylikuumenemisen riskiä. ETL-10 on tarkoitettu kiinteään asennukseen T2TraceTemp-termostaatin, vikavirtasuojan ja ulkoisen anturin kanssa (eivät sisälly toimitukseen). Energiansäästö voi olla jopa 80 % verrattuna laitteeseen, jossa ei ole termostaattia. Sisäistä asennusta varten laitetta täydennetään T- tai Y-liittimellä, asennukseen T-liittimellä vaaditaan vesitiivis läpivienti. ETL-10 on ainoa markkinoilla oleva lämpökaapeli, jossa on S-merkintä ja jolle SITAC on myöntänyt elintarvikehyväksynnän juomavesiputkien sisälle asennettavaksi – siitä ei vapaudu aineita eikä aiheudu sivumakua.

Huomaa, että tuote myydään metritavarana. Valitse haluttu metripituus antamalla lukumäärä ostopainikkeen vieressä (esim. 3 kpl = 3 metriä). Enintään 305 m voidaan toimittaa kelassa.
  • Käyttökohde: Putkien lämmitys
  • PVC-vapaa kotelo
  • Voidaan kytkeä ristiin ilman ylikuumenemisen riskiä
  • Elintarvikehyväksytty: voidaan asentaa juomavesiputkiin
Tekniset tiedot: 
Lämmitysteho10 W/m (+5 °C:ssa metalliputkissa)
Merkkijännite230 V
Kaapelityyppi1-johtiminen
SuojausluokkaIP44
Liitännän enimmäispituus sisä-/ulkopuolella60/100 m

Spesifikaatiot

Wattia 10 W

Väri Musta

Pituus 1 mo

EAN 7330957002585

Suosittelemme