Fluke 279FC/IFLEXTuotenumero: 2260051

Fluke
Yleismittari
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2260051
Yhdistetty yleismittari ja true-RMS-mittari, joka auttaa löytämää, korjaamaan, varmistamaan ja raportoimaan sähkövikoja nopeasti. Yleismittarissa on lämpökamera ja sisäänrakennettu Fluke Connect, joka avulla mittaustuloksia voi tarkastella johdottomasti älypuhelimella. Taipuisa virtapihti mahdollistaa mittaamisen myös ahtaissa paikoissa.
Prisjakt
2 037,50 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 11-18 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2260051
Yhdistetty yleismittari ja true-RMS-mittari, joka auttaa löytämää, korjaamaan, varmistamaan ja raportoimaan sähkövikoja nopeasti. Yleismittarissa on lämpökamera ja sisäänrakennettu Fluke Connect, joka avulla mittaustuloksia voi tarkastella johdottomasti älypuhelimella. Taipuisa virtapihti mahdollistaa mittaamisen myös ahtaissa paikoissa.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Fluke 279FC/IFLEX Yhdistetty yleismittari ja true-RMS-mittari, joka auttaa löytämää, korjaamaan, varmistamaan ja raportoimaan sähkövikoja nopeasti. Yleismittarissa on lämpökamera ja sisäänrakennettu Fluke Connect, joka avulla mittaustuloksia voi tarkastella johdottomasti älypuhelimella. Taipuisa virtapihti mahdollistaa mittaamisen myös ahtaissa paikoissa.
Ongelmanratkaisija
Fluke 279 FC on digitaalinen yleismittari, jossa on integroitu lämpökamera lisää tuottavuutta ja luotettavuutta. Lämpöyleismittari auttaa löytämään, korjaamaan, varmentamaan ja raportoimaan sähköongelmia nopeasti, jotta voit tuntea olosi varmaksi ja ratkaista ongelmasi helposti.
Vianetsintä lämpökameralla
Lämpökamera-yleismittari on erinomainen valinta sähkölaitteiden vianetsintää. Sillä voi löytää "hotspotteja" korkeajännitelaitteista ja muuntajista sekä löytää lämmenneitä kohtia sulakkeista, johdoista, eristeistä, liittimistä, johtimista ja kytkimistä. Lämpökuvaus paljastaa monia sähköongelmia samaan aikaan turvalliselta etäisyydeltä.
Parannettu toiminnallisuus
Sopii yhteen joustavan virtapihdin iFlexin kanssa, joka laajentaa mittausmahdollisuuksiasi. Pääset käsiksi ahtaisiin ja vaikeapääsyisiin tiloihin (virtamittauksen enimmäissuuruus 2 500 A AC). Fluke 279FC:ssä on suuri LCD-värinäyttö, jolta kuvia ja mittaustuloksia on helppo ja selkeä katsoa.
Johdoton kommunikointi
Sisäänrakennetun Fluke Connect -järjestelmän avulla tulokset on helppo siirtää johdottomasti älypuhelimeen. Tämä säästää aikaa raportoimisessa ja työn varmentamisessa. Vianetsintä on tehokkaampaa, kun pystyt seuraamaan mittaustrendejä ja valvomaan mittauksia reaaliajassa älypuhelimellasi. Voit myös laatia ja lähetä raportteja sähköpostitse suoraan työmaalta.
Ominaisuudet
  • 15 mittaustoimintoa, joihin kuuluu: AC-jännite alipäästösuodattimella, DC-jännite, resistanssi, jatkuvuus, kapasitanssi, dioditestaus, min.-/maks.-/keskiarvotoiminto, AC-virta (iFlexillä), taajuus
  • Lämpökuvaus
  • Kestää pudotuksen 3 metrin korkeudesta, kaksoiseristetty, kuminen suojakotelo
  • Voit olla mittauksen aikana johdottomassa yhteydessä jopa 6,1 metrin päässä (ilman esteitä) olevaan älypuhelimeen
  • Mittauskategoria CAT III 1 000 V, CAT IV 600 V

Mukana toimitettavat tarvikkeet:
  • 1 kpl iFlex taipuisa virtapihti, 45,72 cm
  • 1 pari TL175-mittausjohtoa
  • 1 kpl ladattava litiumioniakku
  • 1 latauslaite
  • 1 kpl pehmeä kuljetuslaukku
  • 1 ripustushihna
Tekniset tiedot:
Perustarkkuus, DC0,09%
Nauhan leveys1 % 45–65 Hz, täysaikainen alipäästösuodatin
JänniteAC/DC 1000 V
Vaihtovirta2500 A joustavalla iFlex-virtapihdillä
Vastus50 MΩ
Taajuus100 kHz
Kapasitanssi9999 µF
IR-resoluutio102x77
Kuvanottofrekvenssi8 Hz
Näkökenttä36°(L) x 27° (K)
NETD≤200 mK
Infrapunaspektrikaista7,5–14 mikrometriä
KeskikohtaKyllä (keskikohdan lämpötilan toiminnolla)
TarkennusmekanismiKiinteä tarkennussyvyys
Lämpötila-alue (yksikön valinta °C tai °F)-10 ... +200 °C tarkkuus: ±5 °C tai (±5 % testattu)
Emissiivisyys0,95 kiinteä
TallennuskapasiteettiN. 100 kuvaa (sisäinen)
Langaton taajuus2,4 GHz:n ISM-kaista, kantama 20 m
Mitat:215,9x93,9x57,1 mm
Paino0,793 g

Spesifikaatiot

EAN 095969794466

Suosittelemme