Alarmtech PSV 2465-12-FCTuotenumero: 3034027

Alarmtech
Virtalähde
180 W, sulakekortilla
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3034027
Virtalähde DIN-kiskoon asennettavana moduulina ViP-toiminnolla (Voltage in Parallel), 24 V DC, 6,5 A. Sulakekortti, jossa on 6 kaksoislähtöä esim.
Prisjakt
773,40 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 11-13 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3034027
Virtalähde DIN-kiskoon asennettavana moduulina ViP-toiminnolla (Voltage in Parallel), 24 V DC, 6,5 A. Sulakekortti, jossa on 6 kaksoislähtöä esim.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Virtalähde DIN-kiskoon asennettavana moduulina ViP-toiminnolla (Voltage in Parallel), 24 V DC, 6,5 A, ovesta. Sulakekortti, jossa on 6 kaksoislähtöä esim. oville. Laite on suojattu oikosuluilta ja ylikuormitukselta. Sähkökatkoksista, alhaisesta lähtöjännitteestä, akun vikaantumisesta ja sulakkeen vikaantumisesta ilmoitetaan LED-valoilla, ja releet aktivoivat erilliset lähdöt. Tilaa kahdelle 12 V 12 Ah -akulle. Sulakekortti on suunniteltu 24 V:n jännitteelle, ja siinä on 6 kaksoissulaketta, yksi pluslähdössä ja yksi miinuslähdössä. Jokaisessa sulakkeessa on virtapiiri, joka havaitsee, onko sulake ehjä vai vioittunut. Vioittunut sulake ilmaistaan punaisella LED-valolla. Kortissa on lähtörele NC sulakevikojen signalointia varten. Siinä on myös piiri, joka ilmaisee vihreällä LED-valolla, että syöttöjännite korttiin on 20–27,6 V. Sulakekortissa on myös säädettävä (+)- ja (-)-napaan kytketty vikavirtasuojapiiri sen varmistamiseksi, että maadoitusvirrat eivät häiritse laitetta. Kaapissa on tilaa myös omille laitteille, kuten kulunvalvonta-, hälytys-, palo- tai ohjausjärjestelmille, jotka voidaan helposti asentaa DIN-kehykseen. Ainutlaatuiseen rei’itettyyn asennuslevyyn voi helposti asentaa omia kortteja tai omaa elektroniikkaa, minkä jälkeen asennuslevy kiinnitetään DIN-kiskoon. Tämä tehdään mukana toimitetuilla muovisilla välikkeillä. Lisäturvaa varten kaapissa on avaus- ja irtikytkentäsuojaus.

Spesifikaatiot

EAN 5901508452573

Suosittelemme