Byron DBY-22311Tuotenumero: 3089847

Byron
Ovikello
langaton, sisältää painikkeen
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3089847
Byron DBY-22311 on langaton, paristokäyttöinen ovikello, jonka kantama on jopa 150 metriä. Langattoman ja paristokäyttöisen vastaanottimen ansiosta ovikellon voi sijoittaa minne tahansa kotona, joten kuulet aina, kun joku soittaa ovikelloa.
Tuote on poistunut valikoimasta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3089847
Byron DBY-22311 on langaton, paristokäyttöinen ovikello, jonka kantama on jopa 150 metriä. Langattoman ja paristokäyttöisen vastaanottimen ansiosta ovikellon voi sijoittaa minne tahansa kotona, joten kuulet aina, kun joku soittaa ovikelloa.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Byron DBY-22311 on langaton, paristokäyttöinen ovikello, jonka kantama on jopa 150 metriä. Langattoman ja paristokäyttöisen vastaanottimen ansiosta ovikellon voi sijoittaa minne tahansa kotona, joten kuulet aina, kun joku soittaa ovikelloa. DBY-22311 on helppo asentaa ja se voidaan sijoittaa minne tahansa. Paketti sisältää laadukkaan paristokäyttöisen sisävastaanottimen ja säänkestävän ovikellopainikkeen, joka toimii mukana toimitettavalla CR2032-paristolla. Ovikello toimii 3 x AAA-paristolla (eivät sisälly toimitukseen). Etkö kuule ovikelloa, kun työskentelet yläkerrassa tai puutarhassa? Se ei ole enää ongelma. Langaton ovikello, jonka voi sijoittaa minne tahansa talossa, takaa, että havaitset kaikki kävijät. Valitse haluamasi soittoääni 16 eri vaihtoehdosta painikkeella ja aseta 80 dB:n äänenvoimakkuus jollekin seuraavista viidestä tasoita: 0 %, 25 %, 50 %, 75 % ja 100 %. Tällä tavoin voit säätää ovikellon vastaamaan käyttötarpeitasi.

Helppo asentaa
Vedenpitävä ovikellopainike kiinnitetään mukana toimitettavalla kaksipuolisella teipillä. Langaton ovikello voidaan sijoittaa minne tahansa talossa. Ovikellopainikkeen ja ovikellon asennus käy helposti muutamassa sekunnissa. Ovikelloa on helppo laajentaa. Haluaisitko asentaa toisen ovikellopainikkeen myös terassin ovelle, jotta vieraasi voivat soittaa ovikelloa myös sieltä? Se onnistuu ongelmitta. Byron BDY -ovikellopainikkeet voidaan liittää kaikkiin Byronin ovikelloihin. Painikkeen sisäpuolelta voidaan valita erilaisia soittoääniä, joten voit valita eri soittoäänen sen mukaan, millä ovella kävijät soittavat ovikelloa. Lisäksi voit ostaa ylimääräisen ovikellon, joka on käytännöllinen esimerkiksi yläkerrassa.
  • Paristokäyttöinen vastaanotin ja ovikellopainike
  • Ovikello voidaan sijoittaa minne tahansa
  • Pitkä kantama, jopa 150 metriä
  • Valittavissa 16 soittoääntä, ja 5-portainen äänenvoimakkuuden säätö
  • Painike IP44-luokituksella
  • Helppo asentaa

Toimituksen sisältö

  • 1 painike
  • 1 paristokäyttöinen ovikello (vastaanotin)
  • 1 kaksipuolinen teippi
  • 1 CR2032-paristo
  • 1 käyttöohje
Tekniset tiedot 
Soittoäänien lukumäärä 16
Kantama150 m
Painikkeen LED-merkkivaloKyllä
Äänenvoimakkuuden säätöKyllä
Äänenvoimakkuuden tasot 5
Desibeli80 dB
IP-luokitus, painikeIP44<br
Taajuus433 MHz
Liitettävien ovikellopainikkeiden (lähetinten) määrä6
ParistoAA ja CR2032
YhteensopivuusByron BY -sarja

Spesifikaatiot

EAN 8711658440569

Suosittelemme