Byron DIC-22815Tuotenumero: 3089857

Byron
Video-ovikello
– langaton, näyttö, kantama 200 m
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3089857
Byron DIC-22815 on langaton ovikello, jossa on 4,3 tuuman kannettava näyttö ja 200 metrin kantama. Haluatko nähdä, kuka on ovella, huolimatta siitä, missä päin taloa olet? Tämä on mahdollista Byron DIC-22815:n avulla.
Tuote on poistunut valikoimasta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3089857
Byron DIC-22815 on langaton ovikello, jossa on 4,3 tuuman kannettava näyttö ja 200 metrin kantama. Haluatko nähdä, kuka on ovella, huolimatta siitä, missä päin taloa olet? Tämä on mahdollista Byron DIC-22815:n avulla.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Byron DIC-22815 on langaton ovikello, jossa on 4,3 tuuman kannettava näyttö ja 200 metrin kantama. Haluatko nähdä, kuka on ovella, huolimatta siitä, missä päin taloa olet? Tämä on mahdollista Byron DIC-22815:n avulla. Tämä kannettavavlla näytöllä varustettu sisäpuhelinjärjestelmä on erittäin käytännöllinen, kun haluat olla tavoitettavissa koko ajan. Kun ovella on vieraita, videoporttipuhelin ottaa automaattisesti tilannekuvia ja lyhyitä videoita VGA-kameralla. Videot tallennetaan MicroSD-kortille (MicroSD-kortti ei sisälly toimitukseen). Järjestelmän kantama on 200 metriä. Pakkaus sisältää ladattavat akut sisänäyttöä ja ulkoyksikköä varten.

Näe, kuka soittaa ovikelloa
4,3 tuuman kannettava näyttö näyttää, kuka soittaa ovikelloa, ja jopa 2 metrin näkyvyydellä varustettu VGA-kamera mahdollistaa näkyvyyden myös pimeällä. Sisänäytön ja ulkoyksikön kantama on jopa 200 metriä. Voit siis kuljettaa sisänäyttöä mukanasi talon eri osissa yhteyden katkeamatta.

Aina tavoitettavissa
Byronin langaton videopuhelinyksikkö saa virtansa ladattavista paristoista, joten se voi toimia täysin langattomasti. Ulkoyksikön pariston varaus kestää 4–6 kuukautta. Ulkoyksikön adapteri toimii myös sisäyksikössä, ja sen voi ladata milloin tahansa. Voit kytkeä sisäyksikön myös ovenavausjärjestelmään, joka avaa oven lukituksen etänä. Sisäpuhelinjärjestelmän sisäyksikössä on myös vastauspainike, jonka avulla voit keskustella ovella odottavien kävijöiden kanssa handsfreen avulla.

Hands-free
Sisäpuhelinjärjestelmän sisäyksikössä on vastauspainike, jonka avulla voit puhua handsfree-tilassa. Valittavissa on 20 eli melodiaa, ja soittoäänen voimakkuus on säädettävissä. Näin voit säätää sisäpuhelinyksikön täysin käyttötarpeidesi mukaiseksi. Äänenvoimakkuuden voi säätää suureksi, joten tämä sisäpuhelin on täydellinen myös huonokuuloisille.

Langaton liitäntä ja hands-free-toiminto
Byron DIC-22815:ssa on langaton järjestelmä, jossa ulkoyksikkö ja sisänäyttö kommunikoivat keskenään 2,4 GHz:n taajuudella. Tämän ansiosta laitteita ei tarvitse johdottaa, mikä tekee asennuksesta erittäin helppoa. Byron-järjestelmää voidaan täydentää ylimääräisellä sisänäytöllä. Näin voit sijoittaa näytöt eri puolille taloa. Ulkoyksikköön on myös mahdollista ostaa virta-adapteri (ruuviliitännällinen). Tällöin laitteessa on jatkuvasti virtaa, eikä akkua tarvitse ladata.
  • Ovikello kameralla ja näytöllä
  • 4,3 tuuman näyttö
  • Kantama jopa 200 metriä
  • Kaksisuuntainen kommunikointi
  • Pimeänäkö
  • Sähköisen ovenavaajan tuki

Toimituksen sisältö

  • 1 sisänäyttö (4,3 tuumaa)
  • 1 ulkoyksikkö
  • 1 akkuadapteri sisä- ja ulkoyksikköön
  • 1 akku (3,7 V)
  • 1 asennuslevy ulkoyksikköön
  • 1 sarja ruuveja ja tulppia
  • 1 käyttöohje
Tekniset tiedot 
IP-luokitusIP44
AsennustyyppiLangaton
Decibeli80 dB
Ulkoyksikön virtalähdeLadattava akku (lisävaruste: virta-adapteri)
Akun kesto6 kuukautta per lataus
Muistikortin enimmäiskapasiteetti 32 Gb
Kulma, vaakasuuntainen90 astetta
Valaistu painikeKyllä
Äänenvoimakkuuden säätöKyllä
KäyttöalueKoti
SeinäkiinnitysKyllä
Taajuus2,4 GHz (ei WiFi)
YökuvausKyllä
TallennusMicroSD, maks. 32 Gb (ei sisälly toimitukseen)
VäriValkoinen
Kameran resoluutio800 x 400 (VGA)
Kuvataajuus25
Näytön resoluutio1024 x 600
JatkuvaKyllä
MikrofoniKyllä
Jännite (laturi)100–240 V (50/60 Hz)
Tallennustoiminnot Video ja valokuvaus

Spesifikaatiot

EAN 8711658449838

Suosittelemme