Gardena ES 500Tuotenumero: 2970230

Gardena
Nurmikonilmaaja
500 W
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2970230
Sähkökäyttöinen 500 W:n nurmikonilmaaja, jolla voi poistaa sammalta, turvetta ja rikkaruohoja, mikä parantaa merkittävästi ilmansaantia sekä veden ja ravinteiden imeytymistä maaperään.
Tuote on poistunut valikoimasta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2970230
Sähkökäyttöinen 500 W:n nurmikonilmaaja, jolla voi poistaa sammalta, turvetta ja rikkaruohoja, mikä parantaa merkittävästi ilmansaantia sekä veden ja ravinteiden imeytymistä maaperään.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

GARDENA ES 500 on 500 W:n sähkökäyttöinen nurmikonilmaaja, jolla voi poistaa sammalta, turvetta ja rikkaruohoja, mikä parantaa merkittävästi ilmansaantia sekä veden ja ravinteiden imeytymistä maaperään. Kestävät, karkaistusta ruostumattomasta teräksestä valmistetut jousipiikit uppoavat maaperään kuohkeuttaen sekä poistaen tiivistyneen ruohon, rikkaruohot ja sammalen. Kun jouset alkavat kulua, niitä on helppo säätää säätövivun avulla. Tehokas PowerPlus-moottori mahdollistaa tehokkaan ja ongelmattoman työskentelyn milloin tahansa.

Suuret, erikoiskuvioidut pyörät helpottavat ohjausta ja pitävät erinomaisesti nurmikolla. Nurmikonilmaajan työntöaisassa on kätevä kytkin, joka helpottaa laitteen käsittelyä. Siirtymistä varten on kuljetusasento, jossa terät nostetaan helposti ja nopeasti ylös. Kätevää: työntöaisa voidaan irrottaa helposti kuljetuksen ja säilytyksen helpottamiseksi. Vinkki! Nurmikko voidaan ilmata ympäri vuoden toisen tai kolmannen leikkuun jälkeen.
  • Siirtymistä varten kuljetusasento, jossa terät nostetaan helposti ja nopeasti ylös
  • Tehokas PowerPlus-moottori mahdollistaa tehokkaan ja ongelmattoman työskentelyn milloin tahansa
  • Liikkuu lähes itsestään ja sitä tarvitsee vain ohjata
  • Kestävät, karkaistusta ruostumattomasta teräksestä valmistetut jousipiikit uppoavat maaperään kuohkeuttaen sekä poistaen tiivistyneen ruohon, rikkaruohot ja sammalen. Jouset voidaan vaihtaa yksitellen
  • Ergonomisesti muotoiltu työntöaisa tekee nurmikonilmaajasta helposti työnnettävän
  • Kompakti laite on erittäin helppokäyttöinen, ja se vaatii hyvin vähän tilaa kuljetukseen ja säilytykseen
Tekniset tiedot: 
Teho500W
Työskentelyleveys30 cm
Pinta-alakapasiteetti600 m2
VakioterätyyppiJousipiikit
Leikkuukorkeudet3

Spesifikaatiot

EAN 4078500406604

Suosittelemme