Habanero BBQ Kamado MediumTuotenumero: 3103926

Habanero BBQ
Hiiligrilli
M, musta, 40 cm
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3103926
Käytännöllinen astetta pienempi kamado-grilli kestävästä keramiikasta ja ensiluokkaisesta ruostumattomasta teräksestä. Erinomainen koko grillaukseen perheelle.
Prisjakt
842,30 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 8-11 päivää toimittajalta

30 päivän palautusoikeus
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3103926
Käytännöllinen astetta pienempi kamado-grilli kestävästä keramiikasta ja ensiluokkaisesta ruostumattomasta teräksestä. Erinomainen koko grillaukseen perheelle.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Habanero Kamado Medium on käytännöllinen astetta pienempi kamado-grilli kestävästä keramiikasta ja ensiluokkaisesta ruostumattomasta teräksestä. Erinomainen koko grillaukseen perheelle. Lämpötilan säätö on helppoa erityisen rakenteen, keraamisen lämmöneristyksen ja helppokäyttöisten ilmaventtiilien ansiosta. Grilli muodostaa myös tasaisen lämmön jakautumisen koko valmistusaikana.

Lämpöä säilyttävä rakenne
Keraamisen valmistusmateriaalin ansiosta kamado-grilli on soveltuva ympärivuotiseen käyttöön, siitä ei talvellakaan häviä lämpöä vaikka olisikin kylmä ulkona. Keramiikan ansiosta grillin ulkopinta ei merkittävästi kuumene, mikä pienentää palovammojen riskiä ruuanlaiton yhteydessä. Kamado Medium on täydellinen valinta jos haluat pitää kiinni joustavuudesta ruuanlaiton suhteen. Tämä grilli nostaa esille maut parhaimmillaan ja voit halutessasi siirtää ruuanlaittosi ulos keittiöstä puutarhaan tarjotaksesi grillisuosikkejasi - tai ehkäpä kokeilla jotain aivan uutta.

Ruuanvalmistustekniikoita
Grillin muotoilun ja nk. "savupiippuvaikutuksen" ansiosta kamado-grilli lämpenee hyvin nopeasti ja on helppoa paistaa/grillata korkeassa lämpötilassa, se soveltuu myös erinomaisesti kiviuunina käytettäväksi - se on ihanteellinen pizzan tai leivän paistamiseen. Tämän takia grilli tarvitsee niin vähän hiiltä saavuttakseen ja säilyttääkseen vakaana toivotun lämpötilan. Grillissä voidaan myös paistaa kaikkea mitä tavallisestikin voidaan valmistaa uunissa, aina jälkiruokapiirakoista pizzaan ja leipään. Epäsuora grillaus onkin varmaan tavallisin tapa valmistaa ruokaa kamado-grillillä. Tällä menetelmällä käytetään keraamisia grillikiviä, jotka estävät suoran lämmön suhteessa valmistettavaan ruokaan ja lämpö sen sijaan kiertää tasaisemmin grillissä ikään kuin epäsuoraan. Suoraa grillausta käytetään taas useimmiten nopeampia tuloksia varten, esim. antaakseen lohelle tai lihapalalle maistuvan grillipinnan. Tässä on taas kyse ruuan grillaamisesta suoraan kuumilla hiilillä ja grillikiviä ei tässä käytetä. Habanero Kamado soveltuu myös ihanteellisesti savustukseen puilla, savustushakkeella tai puulastuilla. Tällä menetelmällä säädät vain ilmanoton minimiin grillin saavuttaessa halutun lämpötilan ja lisäät helposti esim. savustushakkeen tai -lastut avattavan luukun kautta, joka sijaitsee grillin etupuolella. Savustusta käytetän usein pidempää valmistusta vaativiin lihoihin, kuten esim. pulled porkin, naudan eturinnan (brisket) tai kylkipalojen eli ribbsien valmistukseen.

Vähäinen hiilenkäyttö
Tarvittava määrä hiiliä on vähäinen tässä mallissa ja käyttäjä voi myös hyvin sulkea ilmanoton sammuttaakseen hiilet kokonaan ja näin ollen käyttää sammuneet hiilet uudestaan seuraavalla kerralla. Habanero Kamado Medium toimitetaan varustettuna kahdella sivupöydällä (valmistettu bambusta), vankalla kaksiosaisella ruostumattomalla ritilällä ja pidikkeellä pataa varten.
  • 75°:stä 450°:een
  • Grillipinta 40 cm
  • Grilliritilän korkeus säädettävissä
  • Ilmanotto säädettävissä
  • Alastaitettavat sivupöydät

Toimituksen sisältö

  • 2 kpl sivupöytää bambusta
  • 1 kpl kaksiosainen ruostumaton grilliritilä
  • 1 kpl pidike pataa varten
Tekniset tiedot 
Paino65 kg
VäriMusta
PolttoaineHiili
MateriaaliKeramiikka, SS304 Teräs
ValmistusmenetelmäPaistaminen, grillaus ja savustus
Varustus2 kpl sivupöytää bambusta, Jalkateline mustalakatusta ruostumattomasta teräksestä, Vankka kaksiosainen ruostumaton grilliritilä (5 mm), Isot pyörät, Lämpömittari kannessa, Yläsäätöventtiili alumiinista

Spesifikaatiot

Väri Musta

EAN 7350007430045

Suosittelemme