Ifö Electric Cairo LTuotenumero: 3024647

Ifö Electric
Kattovalaisin
IP44, suora, E27, 75W
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3024647
Cairo Large, suurempi versio Aton-sarjastamme. Valaisimessa on keraaminen sokkeli ja mattapintainen opaalikupu.
Prisjakt
170.50 €
Sis. ALV
Saatavilla olevat vaihtoehdot
Musta
5 kpl varastossa | Lähetetään ma 5. joulukuuta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3024647
Cairo Large, suurempi versio Aton-sarjastamme. Valaisimessa on keraaminen sokkeli ja mattapintainen opaalikupu.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Cairo Large, suurempi versio Aton-sarjastamme. Valaisimessa on keraaminen sokkeli ja mattapintainen opaalikupu. Cairo Large soveltuu asennettavaksi seinään ja kattoon sekä sisä- että ulkotiloihin.

Silikonitiiviste lasin ja sokkelin välissä. Neljä Ø 5 mm:n reikää asennusta varten. CC-mitta 133/70 mm. Yhden kaapelin läpivienti pohjassa ja pistorasia kaksoisverkkokaapeleille. Lankakiinnike, liitäntä enint. 2 x 1,5 mm2. Läpimenevä asennus mahdollinen. Läpivienti pohjassa, kolme läpivientiaihiota. Kosketussuojaus ja suojaus roiskevettä vastaan joka kulmasta.

Asennus

Vie virtajohto pohjassa olevan kaapelin läpiviennin läpi. Kierrä mukana toimitetut silikoniletkut johtimiin. Kiinnitä valaisin seinään tai kattoon sopivilla ruuveilla. Varmista, että nuoli ja sokkelissa oleva teksti UP osoittavat ylöspäin valaisinta seinään asentaessasi. Kytke johtimet liitäntälohkoon. Aseta valonlähde paikoilleen ja kiinnitä sitten kupu kiertämällä sitä myötäpäivään. Varmista, että lasin ja sokkelin välinen tiiviste on paikallaan.

Spesifikaatiot

EAN 7312907305168

Suosittelemme