Ifö Electric ClassicTuotenumero: 3024590

Ifö Electric
Kattovalaisin
13W, IP44, suora
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3024590
Ifö Electric-valikoiman uskollinen palvelija, jossa on LED-moduuli, 12 W. Classicissa on keraaminen sokkeli ja kiiltävä opaalikupu.
Prisjakt
159,10 €
Sis. ALV
Saatavilla olevat vaihtoehdot
valkoinen

Arvioitu toimitusaika 9-14 päivää toimittajalta

Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3024590
Ifö Electric-valikoiman uskollinen palvelija, jossa on LED-moduuli, 12 W. Classicissa on keraaminen sokkeli ja kiiltävä opaalikupu.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Ifö Electric-valikoiman uskollinen palvelija, jossa on LED-moduuli, 12 W. Classicissa on keraaminen sokkeli ja kiiltävä opaalikupu. Voidaan sijoittaa kattoon tai seinälle sekä sisä- että ulkotiloihin.

Silikonitiiviste lasin ja sokkelin välissä. Kaksi Ø 6 mm:n reikää asennusta varten, CC-mitta 133 mm, tai kaksi piilotettua Ø 5 mm:n reikää, CC mitta 70 mm. Yhden kaapelin läpivienti pohjassa ja pistorasia kaksoisverkkokaapeleille. LED-moduulin liitäntälohko enint. 2 x2,5 mm2. Läpimenevä asennus mahdollinen. Läpivienti pohjassa ja kolme läpivientiaihiota. Kosketussuojaus ja suojaus roiskevettä vastaan joka kulmasta.

Asennus

Vie virtajohto pohjassa olevan kaapelin läpiviennin läpi. Kiinnitä valaisin seinään tai kattoon sopivilla ruuveilla. Varmista, että nuoli ja sokkelissa oleva teksti UP osoittavat ylöspäin valaisinta seinään asentaessasi. Vie johdot LED-moduulin liitäntälohkon vieressä olevan aukon läpi ja ruuvaa sitten LED-moduuli kiinni kahdella mukana toimitetulla ruuvilla. Kytke johtimet liitäntälohkoon. Kiinnitä sitten kupu kiertämällä sitä myötäpäivään. Varmista, että lasin ja sokkelin välinen tiiviste on paikoillaan.

Spesifikaatiot

Valonlähde LED

Ulkohalkaisija 240 mm

Sarja Ifö Electric Classic

Jännitetyyppi AC

Värilämpötila 3000 K, 3000 K

EAN 7312904091804

Suosittelemme