Ifö Electric SolhemTuotenumero: 3024593

Ifö Electric
Kattovalaisin
13W, IP44, suora
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3024593
Contrast Solhem LED-moduulilla. Contrast-valaisinsarjassa on kahdeksan eri kupua, joissa on mattapintainen opaalilasi.
Prisjakt
169.00 €
Sis. ALV
Saatavilla olevat vaihtoehdot
valkoinen
1 kpl varastossa | Lähetetään ma 5. joulukuuta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3024593
Contrast Solhem LED-moduulilla. Contrast-valaisinsarjassa on kahdeksan eri kupua, joissa on mattapintainen opaalilasi.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Contrast Solhem LED-moduulilla. Contrast-valaisinsarjassa on kahdeksan eri kupua, joissa on mattapintainen opaalilasi. Ifö Contrast soveltuu yhtä hyvin yksityisiin kuin julkisiinkin tiloihin.

Silikonitiiviste lasin ja sokkelin välissä. Kaksi Ø 6 mm:n reikää asennusta varten, CC-mitta 133 mm, tai kaksi piilotettua Ø 5 mm:n reikää, CC-mitta 70 mm. Yhden kaapelin läpivienti pohjassa ja pistorasia kaksoisverkkokaapeleille. LED-moduulin liitäntälohko enint. 2 x2,5 mm2. Läpimenevä asennus mahdollinen. Läpivienti pohjassa ja kolme läpivientiaihiota. Kosketussuojaus ja suojaus roiskevettä vastaan joka kulmasta.

Asennus

Vie virtajohto pohjassa olevan kaapelin läpiviennin läpi. Kiinnitä valaisin seinään tai kattoon sopivilla ruuveilla. Varmista, että nuoli ja sokkelissa oleva teksti UP osoittavat ylöspäin valaisinta seinään asentaessasi. Vie johdot LED-moduulin liitäntälohkon vieressä olevan aukon läpi ja ruuvaa sitten LED-moduuli kiinni kahdella mukana toimitetulla ruuvilla. Kytke johtimet liitäntälohkoon. Kiinnitä sitten kupu kiertämällä sitä myötäpäivään. Varmista, että lasin ja sokkelin välinen tiiviste on paikoillaan.

Spesifikaatiot

EAN 7312908043809

Suosittelemme