Tämän vuoden Black Week on täydessä vauhdissa! Listaamme 10 mahtavaa tarjousta, joita et saa missata! Katso täydellinen luettelo täältä.

Oletko jo sekaisin kaikista Black Weekin tarjouksista? Ymmärrämme sinua! Helpottaaksemme oloasi olemme keränneet todella mahtavia tarjouksia yhteen paikkaan. Tässä tulee kymmenen tarjousta, joita et saa missata.

Bosch 0615990K6N – Kaikki mitä tarvitset täysin varustellussa työkalupaketissa

Aiotko ostaa ensimmäiset sähkötyökalusi? Tarvitseeko sinun täydentää valikoimaasi? Vai pitäisikö sinun ottaa askel kohti Bosch Professional -sarjaa? Tämä Boschin työkalupaketti on joka tapauksessa todella edullinen paketti, joka sisältää joitain markkinoiden yleisimpiä työkaluja. Työkalupaketissa on ruuvinväännin, puukkosaha, pistosaha, pyörösaha ja kulmahiomakone. Lisäksi saat kolme 18 voltin 4Ah paristoa, laturin ja kätevän työkalulaukun työkalujen kuljettamiseen. Toisin sanoen paljon vastinetta rahoillesi

3M SecureFit X5007V – Suojakypärä kiipeilyyn ja teollisuuteen

Oikean suojakypärän käyttö on monissa tapauksissa tärkein turvallisuustoimenpide, jonka voimme toteuttaa – ja tällä tarkoitamme oikeanlaista kypärää. Ilmastoidulla 3M SecureFit X5007V -turvakypärällä on kaksinkertaiset hyväksynnät ja se täyttää sekä kiipeilykypärän että teollisuuskypärän vaatimukset. Käyttäjä voi itse vaihtaa standardien välillä leukahihnan 4-pistekiinnikkeen avulla. Kypärässä on myös useita älykkäitä ominaisuuksia, jotka yksinkertaistavat käyttöä. Magneettinen solki, säädettävä kypäräkehys 6-pistekiinnikkeellä ja lisävarustepistoke ovat joitain kohokohtia.

Gustavsberg Estetic – Pesuallashana trendikkäästi mustana

Musta on todellinen trendiväri kylpyhuoneessa, etenkin kun on kyse yksityiskohdista, kuten nupit, sekoittimet ja ripustimet. Pesuallashana Gustavsberg Estetic on täysin vuoden 2020 kylpyhuoneen trendien mukainen tyylikkäällä muotoilullaan ja mustalla värillään. Mutta sitä ei ole vain mukava katsoa – siinä on muutamia tärkeitä ominaisuuksia, joita et saa missata. Se on esimerkiksi varustettu keraamisella tiivisteellä, joka varmistaa vuotamattomuuden ja pidemmän käyttöiän, ja säädettävän maksimivirtauksen Eco-stop-toiminnolla. Tämä on todellinen bestseller, eikä ole vaikea ymmärtää miksi!

Hellberg Xstream LD – Nyt myynnissä puomimikrofonilla

Työskentely on hauskempaa musiikin tai mukavan radiopuhelun avulla. Hellbergin kuulonsuojaimet Hellberg Xstream LD on suunniteltu kovia työolosuhteita varten samalla, kun ne tuottavat ääntä kuulokeluokassa ja korkeaa puhelunlaatua. IPX4-luokituksen ansiosta ne ovat suojattu rankkasateelta, aktiivinen kuuntelu antaa sinun kuulla kollegoiden puhetta ja tuki Apple SIRI:lle ja Google Assistantille antaa sinun hallita matkapuhelinta äänelläsi. Mitä muuta tarvitset? Entä puomimikrofoni, joka parantaa puhelun laatua? Black Weekin aikana saat sen ilmaiseksi!

Metabo KHA 18 LTX BL 24 – Kevyt ja pienikokoinen poravasara edulliseen hintaan

Jos etsit kevyttä ja joustavaa poravasaraa, älä missaa Metabo KHA 18 LTX BL 24:ää. Tämä on tehokas kone vasaraporaukseen, poraukseen ja talttaukseen tinkimättömällä 18 voltin teholla. Harjaton moottori ja erittäin tehokas iskumekanismi takaavat maksimaalisen poraustehokkuuden ja pitkän käyttöiän. Integroitu liitäntä imutoimitoa varten mahdollistaa pölyttömän porauksen ja Metabo VibraTech tekee työstä vaaratonta ja kätevää!

Milwaukee M 18 FBJS-0X – Luotettava pistosaha 5-asteisella heilurilla ja korkealla suorituskyvyllä

Pistosaha on todellinen suosikki sekä ammattilaisten että kotinikkareiden keskuudessa, ja MILWAUKEE M 18 FBJS-0X hyödyntää kaikkia ominaisuuksia, jotka tekevät pistosahasta niin monipuolisen. Tämä on 18 voltin kone, jossa on hiiliharjaton moottori, 5-asteinen heiluri ja 3500 rpm nopeus. FIXTEC-teräkiinnitys mahdollistaa nopean ja helpon teränvaihdon, pölypuhallin pitää leikkuupinnan puhtaana ja integroitu LED-lamppu valaisee työpintaa.

Essve FN 34/90 ja Essve High Flex – naulapistooli ja paineletku kaupan päälle

Aiotko kiinnittää ruoteita, rimoja tai julkisivukatteita? Aiotko naulata vuorausta tai paneeleja? Siinä tapauksessa naulapistooli on paras ystäväsi! Essve FN 34/90 on naulapistooli kynsiin enintään 90 mm 34° suorasidotuille nauloille. Sen ilmanpaine on 8 bar ja lipaskapasiteetti 67 naulaa. Lisäksi siinä on joitain älykkäitä ominaisuuksia, jotka ovat mainitsemisen arvoisia. Miltä kuulostaa säädettävä poistoilman puhallus, kääntyvä liitin sekä helppo tukinaulauksen säätö? Black Weekin aikana saat yhteensopivan vihreän paineletkun Essveltä kaupan päälle. 15 metriä pitkä letku on valmistettu joustavasta hybridipolymeeristä, se kestää alhaisia ​​lämpötiloja -40°C asti ja on öljynkestävä.

Hultafors PXL - Helppokäyttöinen linjalaser akulla ja laturilla

Linjalaser on välttämätön työkalu erilaisiin asennustöihin, kun siirretään viitekorkeuksia – tai kun ripustat tauluja kotona. Hultafors PXL on helppokäyttöinen linjalaser, jossa on tarkat linjat ja joka tarjoaa nopean ja täsmällisen lukemisen. Black Weekin aikana myymme PXL:ää todella edullisessa pakkauksessa yhdessä akun ja laturin kanssa!

Makita DTD171T – Rajoitettu erä iskevää ruuvinväännintä 5Ah akulla

Makitan iskuruuvinväännin Makita DTD171T tulee avuksi suurella 180 Nm:n vääntömomentillaan, kun tavalliset ruuvinvääntimet eivät jaksa. Kone on varustettu Makitan XPT (Extreme Protection Technology) -tekniikalla, mikä tarkoittaa, että siinä on parannettu pölyn ja vesiroiskeiden vastustuskyky. Sisäänrakennettu LED-valaistus auttaa heikossa valaistuksessa ja varoitusvalo näyttää, milloin akkua on ladattava tai vaihdettava. Tässä rajoitetussa erässä saat tehokkaan 18 voltin 5,0 Ah akun!

Solid Gear Tigris GTX AG Mid – Mukava ja turvallinen turvakenkä pitkiä työpäiviä varten

Ei ole mahdollista korostaa tarpeeksi, kuinka tärkeät hyvät ja mukavat turvakengät ovat. Pisimpiin päiviin ja vaativimpiin ympäristöihin tarvitaan kenkä, kuten Tigris GTX AG Mid. Tämä on korkeamman mallin turvakenkä, jossa yhdistyvät hyvä pito ja kevyt paino, ensiluokkainen iskunvaimennus ja hyvä hengittävyys. GORE-TEX-kalvo, nitriilikumista valmistettu ulkopohja Vibram Arctic Grip Pro:lla, lasikuitukärki ja pehmeä ei-metallinen liukastumisenesto ovat vain joitain ominaisuuksista, jotka puhuvat Solid Gear Tigris GTX AG Mid -mallin puolesta.

Löydät Staypron kaikki Black Week -kampanjat Black Week Collection -sivulta.

Päivitetty 23.11.2020

Samankaltaisia artikkeleita