Tarvitsetko apua teollisuusimurin valinnassa? Nämä ovat viisi myydyintä malliamme, jotka ovat kaikki saaneet asiakkailtamme parhaat arvosanat! 

Kun aiot imeä karkeampaa likaa, rakennuspölyä ja jätevettä, tarvitset teollisuusimurin. Toisin kuin tavallinen pölynimuri, kuiva-/märkäimuri tai teollisuuspölynimuri, joksi sitä myös kutsutaan, on suunniteltu siten, että imettävä materiaali ei koskaan pääse kosketuksiin moottorin kanssa. Tästä syystä voit imeä erityyppistä likaa ja monissa tapauksissa myös vettä. Tästä syystä teollisuusimuria kutsutaan myös märkäimuriksi tai kuiva-/märkäimuriksi. 

Toinen teollisuusimurin etu on, että voit liittää sen suoraan työkaluun, purun ja pölyn välttämiseksi työskennellessäsi. 

Imee sekä pölyä että vettä 

Kun tarkastelemme myydyimpiä teollisuusimureitamme, niissä on enemmän yhtäläisyyksiä kuin eroja. Ne kaikki imevät sekä kuivaa pölyä että nesteitä ja niissä on 25-35 litran keräyssäiliöt. Kaikki toimivat verkkovirralla ja niiden teho on 1000–2000 wattia. Suosituimpia ovat suuret valmistajat, kuten Nilfisk, Kärcher, Bosch, Flex ja Makita.  

On tärkeää valita oikeanlainen pölynimuri

Mikä teollisuusimuri on "testin paras"? Tämä luonnollisesti riippuu käyttötarkoituksesta. Jos haluat liittää sen työkaluun, jossa on pölynimuriliitäntä, on tärkeää, että pölynimuri on siihen yhteensopiva. Jos haluat olla varma, valitse saman valmistajan yhteensopiva pölynimuri. Yhteensopivuuden voi muodostaa myös vaihesovittimen avulla. 

Useissa teollisuusimureissa on automaattinen käynnistys/pysäytystoiminto. Toisin sanoen imuri käynnistyy automaattisesti, kun työkalu käynnistyy, mikäli se on kytketty pölynimurin pistorasiaan. 

Pölyluokka L, M vai H? 

Pölynimurit jaetaan eri luokkiin eri pölytyypin mukaan. Pölyluokka L on riskitöntä pölyä, pölyluokassa M on tyypillisesti kysymys pölystä, joka syntyy ammattikäytössä, ja pölyluokkaan H kuuluvat syöpää ja sairauksia aiheuttavat pölyt. Suosituimmista pölynimureistamme useimmat ovat pölyluokkaa L, mutta joukossa on myös M-luokan pölynimureita. 

Nämä ovat 5 suosituinta teollisuusimuriamme 

Onko teollisuusimurin valinta vaikeaa? Ehkä saat apua ja inspiraatiota katsomalla, mitä teollisuusimureita muut asiakkaat ovat ostaneet ja mitä he suosittelevat? Nämä ovat viisi suosituinta ja pidetyintä teollisuusimuriamme tällä hetkellä!