Aiotko ostaa ristilaserin, linjalaserin, 360° laserin tai yhdistelmälaserin? Tässä listaamme joitakin suosituimmista ja pidetyimmistä malleistamme. Kaikki ovat saaneet huippupisteet ja loistavat arvostelut asiakkailtamme. 

Ristilaser, linjalaser, 360° laser, yhdistelmälaser... eri valmistajien lasertyökalujen valikoimaa ei ole aivan yksinkertaista selailla. Eikä myöskään ole helppoa löytää oikea tuote siihen, mitä aiot tehdä. Sen vuoksi haluamme ennen kaikkea vinkata suuresta oppaastamme "Kuinka valita oikea ristilaser, yhdistelmälaser tai 360° laser". Kun tiedät, minkä tyyppisen lasertyökalun tarvitset, on aika verrata malleja ja selvittää, mikä laser on "paras". 

Yksinkertainen, vankka ja helppokäyttöinen ristilaser 

Kun tarkastelemme joitakin myydyimpiä lasertyökaluja täällä Stayprossa, voimme todeta, että ne ovat myös tuotteita, jotka ovat saaneet korkeat pisteet ja hyvät arvostelut asiakkailtamme.  Trustpilotin kautta tulleet arvostelut osoittavat korkeaa keskiarvoa, joka on lähellä 5.0 – ja arvostelut ovat positiivisia. Arvosteluissa nähdään kommentteja, kuten "Hyvä valo auringonvalossa", "voimakas ja selkeä", "valtavan paljon vastinetta rahalle" ja "yksinkertainen, vankka ja helppokäyttöinen ristilaser". 

Painopiste vihreässä laserissa 

Minkä lasermittaustyökalun asiakkaamme valitsevat? Suosituimpien lasereidemme joukosta löytyy suuria valmistajia, kuten Bosch, Dewalt ja Leica. Vihreä laser on suosituin, mutta myös punaista laseria kysytään. Vihreässä laserissa on se etu, että vihreä valo koetaan jopa neljä kertaa paremmin näkyvänä, myös voimakkaassa auringonvalossa. Tuotteet, joissa on punainen laser maksavat yleensä vähemmän ja niissä on hieman pidempi akkuaika. Sisätiloissa työskenneltäessä on laserin väri ennen kaikkea makuasia. 

Tilastot osoittavat myös, että monet valitsevat 360° laserin mieluummin kuin yksinkertaiset linja- ja ristilaserit – mielellään kolmella 360 asteen laserympyrällä maksimaalisen joustavuuden saavuttamiseksi. 

Suosituimmat laserimme  

Onko sinulla vaikeuksia ristilaserin valitsemisessa? Nämä ovat suosituimmat ristilaserimme juuri nyt: 

Samankaltaisia artikkeleita