Porakone-ruuvinväännin on yksi eniten myydyistä sähkötyökaluista Staypron verkkokaupassa. Onko työkalun valinta hankalaa? Nämä ovat viisi suosituinta ruuvinväännintämme - ja ne kaikki ovat saaneet huippuluokan arvosanat asiakkailtamme!

On helppo ymmärtää, miksi ruuvinväännin tai pikemminkin porakone-ruuvinväännin on yksi suosituimmista sähkötyökaluista. Porakone-ruuvinväännin on monipuolinen työkalu, jota voi käyttää monentyyppisiin tehtäviin, riippumatta siitä oletko puuseppä, sähköasentaja, putkimies vai kotinikkari.

Mikä on porakone-ruuvinväännin?

Kaksi työkalua, jotka usein sekoitetaan toisiinsa, ovat porakone-ruuvinväännin ja tavallinen ruuvinväännin. Toisin kuin yksinkertaisemmassa ruuvinvääntimessä, porakone-ruuvinvääntimessä on säädettävä istukka sisäänrakennetun kuusikulmakiinnittimellä varustetun kärjenpidikkeen sijaan. Tämä tarkoittaa sitä, että voit kiinnittää istukkaan poranterän ja käyttää työkalua porakoneena. Porakone-ruuvinväännintä ei myöskään pidä sekoittaa iskevään ruuvinvääntimeen, joka on iskutoiminolla varustettu ruuvinväännin, joka lyö ruuvia pyörimissuunnassa.

Akkukäyttöiset porakone-ruuvinvääntimet hallitsevat

Muutamia vuosi sitten käsityöläinen oli nauranut ääneen pelkästä ajatuksesta akkukäyttöisillä työkaluilla työskentelystä, mutta tekniikka on edistynyt, ja nykyään suhteellisen harvat ihmiset valitsevat paineilmalla käytettäviä ja verkkovirralla toimivia porakone-ruuvinvääntimiä. Akkukäyttöisen porakone-ruuvinvääntimen kanssa työskennellessä johdot ja letkut eivät rajoita liikkumisvapauttasi ja nykyaikaiset litiumioniakut tarjoavat vastaavan suorituskyvyn. Ei olekaan ihme, että viisi suosituinta porakone-ruuvinväännintämme ovat akkukäyttöisiä!

Myydyimpiä työkalujamme ovat sekä 12 V:n että 18 V:n koneet. 12 voltin koneet ovat pienikokoisempia, kun taas 18 voltin koneet houkuttelevat tehollaan.

12V ja 18V ovat suosituimpia

Koneen teho määräytyy jossain määrin sen jännitetehon perusteella. Myydyimpiä työkalujamme ovat sekä 12 V:n että 18 V:n koneet. 12 voltin koneet ovat pienikokoisempia, kun taas 18 voltin koneet houkuttelevat tehollaan. 12 V:n koneissa on yleensä kahvaan sijoitettavat pistoakut, kun taas 18 V:n koneissa on yleensä liukuakut, jotka työnnetään kahvan alle. Monet valitsevat 18 voltin koneita, voidakseen käyttää samaa akkua useille saman merkin eri työkaluille.

Mitä akkuja tarvitset?

Koska yksittäisten akkujen ostaminen on yleensä kalliimpaa kuin niiden hankkiminen yhdessä työkalun kanssa, on tärkeää valita hyvä pakkaus alusta alkaen. Koska monet ostavat ensimmäiseksi työkalukseen porakone-ruuvinvääntimen, ei ole yllättävää, että myymme useita porakone-ruuvinväänninpakkauksia, jotka sisältävät kaksi akkua sekä laturin. Tällaisella setillä luot hyvän pohjan tulevalle työkaluarsenaalillesi!

Nämä ovat 5 suosituinta porakone-ruuvinväännintämme