Hellberg SynergyTuotenumero: 2870398

Hellberg
Kuulosuojain
Bluetooth, ympäristönkuuntelu, kypäräkiinnike
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2870398
Kuulosuojain kypäräkiinnityksellä, Bluetooth puheluihin ja suoratoistoon sekä ympäristönkuuntelu, joka varmistaa, että kuulet työtovereiden äänet ja varoitussignaalit ilman, että sinun tarvitsee ottaa kuulosuojaimia pois. Täydellinen niille, jotka luottavat puhelinviestintään työssään. Korkealaatuinen mikrofoni tekee äänestäsi selkeän jopa kovaäänisessä ympäristössä.
Tuote on poistunut valikoimasta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2870398
Kuulosuojain kypäräkiinnityksellä, Bluetooth puheluihin ja suoratoistoon sekä ympäristönkuuntelu, joka varmistaa, että kuulet työtovereiden äänet ja varoitussignaalit ilman, että sinun tarvitsee ottaa kuulosuojaimia pois. Täydellinen niille, jotka luottavat puhelinviestintään työssään. Korkealaatuinen mikrofoni tekee äänestäsi selkeän jopa kovaäänisessä ympäristössä.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Hellberg Synergy on kypärään asennettava kuulosuojain, jossa on Bluetooth muun muassa puheluihin ja musiikin suoratoistoon. Täydellinen kuulosuojain niille, jotka luottavat puhelinviestintään työssään. Synergyn avulla äänesi kuuluu kovana ja selkeänä jopa meluisassa ympäristössä. Ympäristönkuuntelumikrofonit varmistavat, että kuulet kollegasi, varoitussignaalit ja muut tärkeät tiedot ilman, että sinun tarvitsee poistaa kuulosuojaimia.

Bluetooth
Bluetooth® tarjoaa langattoman yhteyden matkapuhelimeesi. Helppo käynnistys ja vaivaton yhteys. Vastaa puheluihin ja suoratoista viihdettä vaarantamatta turvallisuuttasi.

Melua vähentävä puomimikrofoni
Melua vähentävä puomimikrofoni mahdollistaa selkeän viestinnän jopa erittäin meluisissa työympäristöissä. Ainutlaatuinen teknologia yhdistettynä kehittyneisiin ohjelmistoalgoritmeihin varmistaa, että sinut kuullaan aina vastaanottimen päässä taustaäänestä riippumatta.

USB-lataus
Akut latautuvat nopeasti mukana toimitetulla USB-latauskaapelilla. Liitä kaapeli USB-virtalähteeseen tai käytä matkapuhelimen sovitinta lataamiseen pistorasiasta.

Aktiivinen ympäristönkuuntelu
Molemmissa kuvuissa sijaitsevat ympäristönkuuntelumikrofonit pitävät sinut tietoisena ympäristöstäsi samalla kun käytät kuulosuojaimiasi. Kommunikoi kollegojesi kanssa, kuule varoitussignaaleja ja muita tärkeitä ääniä vaarantamatta turvallisuutta ja kuuloa.

AM/FM-radio
Uusimman sukupolven AM- JA FM-radiolla saat poikkeuksellisen kuuntelukokemuksen jopa alueilla, joilla on huono vastaanotto.

3,5 mm AUX-liitäntä
Ulkoiset äänilähteet ja -laitteet, kuten musiikkisoittimet tai radio, voidaan liittää 3,5 mm liitännän kautta. Vain kuuntelutarkoituksiin.

Sidetone-toiminto
Kun kommunikoimme kovaäänisessä ympäristössä, meillä on tapana korottaa ääntämme, kun emme kuule itseämme. "Sidetone"-toiminnon avulla voit kuulla oman äänesi kuulokkeessa, mikä auttaa pitämään äänesi normaalilla äänitasolla.

Aktiivinen äänenvoimakkuuden säätö (AVC)
Säätää automaattisesti puhelun äänenvoimakkuutta ympäristön melutason mukaan.

Nopea ja helppo asentaa kypärään
Kuulosuojain kypäräkiinnikkein on ihanteellinen valinta mihin tahansa työhön, joka edellyttää pään ja kuulon suojaamista. Kuulosuojaimessa on 30 mm kiinnikkeet, joiden avulla suojain voidaan asentaa kypärään muutamassa sekunnissa.
  • Bluetooth matkapuhelimen yhdistämiseen - puheluiden vastaanottaminen tai musiikin suoratoisto
  • aktiivinen ympäristönkuuntelu pitää sinut ajan tasalla ympäristöstäsi
  • 3,5 mm AUX-tulo ulkoisille audiolaitteille
  • kuulosuojainta voidaan käyttää ympäristöissä, joissa lämpötila on -20 - +55 ° C
  • korkealaatuinen mikrofoni mahdollistaa äänen selkeän kuulemisen missä tahansa ympäristössä - äänenvoimakkuudesta riippumatta
  • Hyväksytty käytettäväksi markkinoiden suosituimpien suojakypärien kanssa
  • akun käyttöikä jopa 62 tuntia

Toimituksen sisältö

  • 2 kpl Ladattavaa AA-paristoa
  • 1 kpl USB-latauskaapeli
  • 1 kpl Stereo liitäntäkaapeli
  • 1 pari Tuulisuoja ympäristönkuuntelumikrofonille
  • 1 kpl Tuulisuoja puomimikrofonille
  • 1 kpl Puomimikrofoni

Spesifikaatiot

Sankamikrofoni Kyllä

Bluetooth Kyllä

Ympäristönkuuntelu Kyllä

Sisäänrakennettu radiopuhelin Ei

Radio Kyllä

Ulkoinen liitäntä Kyllä

EAN 7391441001545

Arvosteluita

Suosittelemme