Howard Leight VeriShield 110Tuotenumero: 3094276

Howard Leight
Kuulosuojain
sis. päälakisangan
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3094276
Kuulosuojaimet, joissa on päälakisanka ja leveä korvantila, sopivat erinomaisesti työntekijöille, joilla on suuremmat korvat tai jotka käyttävät kuulokojeita. Korvantila kuvussa on 16 % suurempi kuin aiemmissa versioissa.
Prisjakt
18,40 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään ti 2. huhtikuuta
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3094276
Kuulosuojaimet, joissa on päälakisanka ja leveä korvantila, sopivat erinomaisesti työntekijöille, joilla on suuremmat korvat tai jotka käyttävät kuulokojeita. Korvantila kuvussa on 16 % suurempi kuin aiemmissa versioissa.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

VeriShield 110 on päälakisangalla varustettu kuulosuojain, jossa on leveä korvantila ja joka on täydellinen työntekijöille, joilla on suuremmat korvat tai jotka käyttävät kuulokojeita. Korvantila kuvussa on 16 % suurempi kuin aiemmissa versioissa. Meluongelmiin voidaan parhaiten puuttua VeriShield 100 -sarjan avulla. Teollisuuden melutaso voi olla haitallinen eri työympäristöissä eri syistä. Tehtaiden sisätiloista koneiden kanssa työskentelyyn, käytettävistä työkaluista suoritettaviin prosesseihin – kaikki tämä voi aiheuttaa melua ja edellyttää sen vuoksi työntekijöiden asianmukaista suojelua. VeriShield 110 soveltuu käytettäväksi ympäristöissä joissa melutaso on alhainen.

VeriShield 110:ssä on kevyt pehmustettu päälakisanka teräsvaijerirakenteella ja suuri ulottuvuus, mikä mahdollistaa tarkat mikrosäädöt, jotka takaavat juuri oikean istuvuuden korvan ympärille. Kupua voi säätää 17 % paremmin kuin aiemmissa versioissa. Memory Foam -korvatyynyt mukautuvat pään muotoon, ja niissä yhdistyvät tiheämpi ja pehmeämpi vaahto verrattuna aikaisempiin malleihin, mikä lisää mukavuutta ja pehmustetta. Tämä vähentää päähän kohdistuvaa painetta ja lisää mukavuutta.

Kuulosuojaimessa on vankka rakenne ja öljynkestävä kuvun pinta, joka kestää öljyisiä, raskaita työympäristöjä ja säännöllistä puhdistusta. ABS-muotoonvalettu malli sisäpuolisella äänisuojarakenteella antaa kevyemmän painon.
  • Työntekijöille, joilla on suuremmat korvat tai jotka käyttävät kuulolaitteita
  • 16 % suurempi korvantila kuin aiemmissa versioissa
  • Kevyesti pehmustettu päälakisanka suurella ulottuvuudella – 17 % tarkemmin säädettävissä kuin aiemmat versiot
  • Memory foam -korvatyynyt, jotka mukautuvat pään muotoon
  • Vankka rakenne ja öljynkestävä kuvun pinta, joka kestää öljyisiä, raskaita työympäristöjä ja säännöllistä puhdistusta
  • ABS-muotoonvalettu sisäpuolisella äänisuojarakenteella

Spesifikaatiot

Sankamikrofoni Ei

Bluetooth Ei

Ympäristönkuuntelu Ei

Sisäänrakennettu radiopuhelin Ei

Radio Ei

Ulkoinen liitäntä Ei

EAN 3094276

Suosittelemme