Lenz 6.0Tuotenumero: 3091992

Lenz
Lämpösukat
ilman akkua ja laturia
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3091992
Lenz-lämpösukat lämmittävät jalkaa varpaiden ylä- ja alapuolella. Heat sock 6.0 toe cap merino compression -lämpösukissa on toe cap -lämpöelementti ja kompressioistuvuus.
Tuote on poistunut valikoimasta
Saatavilla olevat vaihtoehdot
35-38
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3091992
Lenz-lämpösukat lämmittävät jalkaa varpaiden ylä- ja alapuolella. Heat sock 6.0 toe cap merino compression -lämpösukissa on toe cap -lämpöelementti ja kompressioistuvuus.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Lenz-lämpösukat lämmittävät jalkaa varpaiden ylä- ja alapuolella. Heat sock 6.0 toe cap merino compression -lämpösukissa on toe cap -lämpöelementti ja kompressioistuvuus. Lämpösukat lämmittävät koko varpaiden alueen sekä ylä- että alapuolelta parhaan lämmitystehon aikaansaamiseksi. Lämpöelementit ylläpitävät jalkojen verenkiertoa myös kovalla pakkasella. Ohuen muotoilun ansiosta sukat sopivat myös napakasti istuviin kenkiin ja saappaisiin. Vahvistettu kärki ja kanta varmistavat hyvän istuvuuden. Sukissa on optimaalisesti istuva anatominen muotoilu. Kompressiorakenne hidastaa jalkojen väsymistä fyysisen rasituksen yhteydessä. Merinovillan korkea prosentuaalinen osuus yhdistettynä funktionaalisiin kuituihin antaa miellyttävän lämpimän ja kuivan tunteen ja siirtää hikeä pois iholta tehokkaasti. Sukat voi pestä koneessa 30 asteessa mukana toimitettavassa pesupussissa. Lämpösukat toimivat ladattavilla litium-akuilla, jotka on helppo kiinnittää kätevien painonappien avulla sukan varren yläosaan. Akkupaketti (rcB 1200 tai rcB1800) ei sisälly toimitukseen, ja se on ostettava erikseen. Lenzin akut mahdollistavat lämmön säädön suoraan akusta tai mobiilisovelluksella Bluetoothin välityksellä. Mobiilisovelluksen ansiosta käyttäjän ei tarvitse availla paksuja päällysvaatteita säätääkseen sukkien lämpöä. Lämmitystiloja on kolme, ja käytettäessä akkupakettia rcB 1200 sukat pysyvät lämpimänä jopa 14 tuntia, ja käyettäessä akkupakettia rcB 1800 lämpö säilyy jopa 20 tuntia.
  • Materiaali: 50 % polyamidi, 40 % merinovilla ja 10 % elastaani

Spesifikaatiot

Malli Unisex

Väri Musta, Punainen

Akku kuuluu toimitukseen Ei

Koko 35-38

EAN 9006729110601

Suosittelemme