Blåkläder 8719-1977 Limited EditionTuotenumero: 2995012

Blåkläder
Talvitakki
huomioväri, keltainen/oranssi
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2995012
Blåkläderin huomiovärinen ja tikkivuorinen talvitakki, joka on valmistettu erittäin kestävästä, tuulen- ja vedenpitävästä materiaalista ja jossa on teipatut saumat.
Tuote on poistunut valikoimasta
Saatavilla olevat vaihtoehdot
M
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2995012
Blåkläderin huomiovärinen ja tikkivuorinen talvitakki, joka on valmistettu erittäin kestävästä, tuulen- ja vedenpitävästä materiaalista ja jossa on teipatut saumat.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Blåkläderin huomiovärinen ja tikkivuorinen talvitakki, joka on valmistettu erittäin kestävästä, tuulen- ja vedenpitävästä materiaalista ja jossa on teipatut saumat. Takissa on tilavat ja hyvät taskuratkaisut: etutaskut, vetoketjullinen rintatasku, kynä- ja puhelintasku sekä sisätaskuja, suuri tasku esim. käsineille ja pienempi tarranauhalla suljettava tasku. Mukana on myös sisään taitettava henkilökorttitasku. Takin alareunaa voi säätää ja se on takaa pidempi, joten selkä pysyy lämpimänä myös liikuttaessa. Tuulen- ja vedenpitävä ja hengittävä materiaali, teipatut saumat, verkkokaitale kädentiessä, verkkokaitale lapaluiden kohdalla, tummaa väriä lialle altistuvilla alueilla. Muotoillut hihat. Fleecevuorattu korkea kaulus. Irrotettava ja säädettävä huppu, jossa on lämmin vuori. Teipatut saumat. Henkilökorttitasku sisään taitettavissa. Vetoketju vuorin irrottamista varten. Piilotettu tukeva yksisuuntainen muovivetoketju, kaksinkertainen etulista tarranauhalla. Rintataskut, joista yhdessä on tilaa puhelimelle ja kynille. Vetoketjulliset etutaskut, joissa fleecevuori. Sisätaskut, joista yksi verkkotasku. Jatkettu takakappale, säädettävissä alareunasta kiristysnyörillä. Hihansuissa resorit peukalorei’illä, tarranauhalla säädettävät hihansuut. 50 mm leveät heijastimet, heijastin torsossa, hihoissa ja hartioilla, heijastinyksityiskohta hupussa.
  • Materiaali: 100% polyesteriä, oxford, laminoitu, vedenpitävä 10 000 mm, tuulenpitävä, hengittävyys 4000 g/m²/24H, 200 g/m². Verkkovuori, tikattu vuori
  • Pesuohjeet: 40 astetta, ei rumpukuivausta. Pesujen määrä 20 kpl
  • Standardi: EN ISO 20471/EN ISO 20471, XS–S luokka 2, M–XXXL luokka 3. EN 343 luokka 3.3.

Spesifikaatiot

Malli Miehet

Väri Hi-Vis keltainen, Hi-Vis oranssi

Koko M

EAN 7330509613375

Suosittelemme