Black & Decker BDCJS18-QWTuotenumero: 2840143

Black & Decker
Pistosaha
sis. akun ja laturin
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2840143
18V heiluripistosaha, jossa on voimaa ja monipuolisuutta sahaamaan profiilit, kaarteet ja kulmat helposti ja tarkasti. Heiluritoiminnolla varustettu tehokas moottori mahdollistaa nopean ja tarkan puun, muovin ja metallin leikkaamisen
Prisjakt
160,10 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 12-14 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2840143
18V heiluripistosaha, jossa on voimaa ja monipuolisuutta sahaamaan profiilit, kaarteet ja kulmat helposti ja tarkasti. Heiluritoiminnolla varustettu tehokas moottori mahdollistaa nopean ja tarkan puun, muovin ja metallin leikkaamisen

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Black & Decker BDCJS18-QW on 18V heiluripistosaha, jossa on voimaa ja monipuolisuutta sahaamaan profiilit, kaarteet ja kulmat helposti ja tarkasti. Heiluritoiminnolla varustettu tehokas moottori mahdollistaa nopean ja tarkan puun, muovin ja metallin leikkaamisen ilman johtojen kanssa säätämistä. Hyvä näkyvyys sahalinjassa ja kompakti muotoilu pienellä painolla tekevät sahaamisesta helppoa, kun taas työkaluton laikan vaihto on nopeaa ja näppärää. Mukana terä, akku ja laturi.

Älä jätä väliin BLACK+DECKER™ POWERCONNECT™ -ohjelmaa
BLACK+DECKER™ POWERCONNECT™ tarkoittaa, että voit käyttää kaikkia 18 V -tuotteita yhdellä akulla ja vaihtaa akun helposti tee-se-itse-laitteesta ruohonleikkuriin. POWERCONNECT™ n avulla BLACK+DECKER™ helpottaa jokapäiväistä elämääsi, ja kun aloitat työkalukokoelman, voit helposti hankkia juuri sinun projekteihisi tarvitsemiasi koneita ja työkaluja. Jos sinulla on jo akku ja laturi, voit helposti lisätä haluamasi työkalun 18V-sarjasta joutumatta ostamaan uutta akkua - näin vältät tarpeettomat kustannukset ja saat enemmän aikaan kotonasi.

POWERCONNECT™-järjestelmä on yhteensopiva kaikkien BLACK+DECKER™ 18V -tuotteiden kanssa, sisältäen kaiken tee-se-itse-koneista (porat, ruuvimeisselit, hiomakoneet ja paljon muuta), varsipölynimureihin ja puutarhatyökaluihin, kuten ruohonleikkureihin, trimmereihin ja pensasleikkureihin.
  • Lastusuoja takaa parhaan tuloksen ja turvallisuuden
  • Heiluritoiminto nopeaan leikkaamiseen
  • Työkaluton terän vaihto. Soveltuu sekä T- että U-varren teriin
  • vapaa näkyvyys tarkkoihin leikkauksiin
  • kompakti keveys lisää mukavuutta ja hallintaa käytön aikana
  • lukittava virtakytkin lisää mukavuutta pitkän käytön aikana
  • jiirauskulmat 0, 22,5 ja 45°

Toimituksen sisältö

  • 1 kpl 400 mA laturi
  • 1 kpl puuterä
  • 1 kpl 2,0Ah akku
Tekniset tiedot: 
Jännite18 V
Isku0-2500/min
Jiirauskulma0, 22,5 tai 45°
Sahaussyvyys puuhun55 mm
Sahaussyvyys metalleihin8 mm
Sahaussyvyys, alumiini20 mm
Iskunpituus19 mm
Ääniteho95,5 dB(A)
Tärinä6 m/s²

Spesifikaatiot

Volttia 18 V

Sisältää laukun Ei

Akku kuuluu toimitukseen Kyllä

EAN 5035048630327

Suosittelemme