Hintaoppaan käyttäjät ovat puhuneet - taas! Hintaoppaassa 1.12.2022 ja 30.11.2023 välisenä aikana jätettyjen myymäläarvostelujen koostamisen jälkeen Staypro on nimetty vuoden parhaaksi kaupaksi kategoriassa Remontti ja puutarha. 

Me Stayprossa otamme aina huomioon palautteesi ja käytämme sitä jatkuvasti parantaaksemme toimintaamme. Kuluneen vuoden aikana olemme panostaneet erityisesti siihen, että ostokokemuksesi on entistäkin parempi. Uuden, nykyaikaisen keskusvarastomme ansiosta olemme pystyneet tarjoamaan nopeampia toimituksia ja suurempaa tarkkuutta, mikä on johtanut suurempaan asiakastyytyväisyyteen. Olemme myös tehneet merkittävän itsepalvelualoitteen ja käynnistäneet uuden jäsenklubin. 

Samalla kun olemme tehneet paljon parannuksia, valikoimamme kasvaa edelleen. Nykyään meillä on yli 125 000 tuotetta kategorioissa laser- ja mittauslaitteet, työpaikka ja verstas, vaatteet, suojaimet, tarvikkeet ja käyttöosat, puutarha, sähkö ja LVI. Tavoitteenamme on, että voit ostaa meiltä kaiken kodin, puutarhan ja autotallin tarpeisiin.

Kiitos kaikille äänestäneille

Loistavan tukenne ansiosta Hintaopas on nyt nimittänyt meidät Vuoden parhaaksi kaupaksi Remontti ja puutarha -kategoriassa. Muistatte ehkä, että voitimme saman palkinnon vuonna 2021, silloin kategoriassa Koti. Tämän palkinnon saaminen uudelleen on vahvistus siitä, että olemme tehneet jotain hyvää ja että te arvostatte sitä, mitä teemme. 

Joten kaikille teille, jotka äänestitte meitä ja tuette meitä päivittäin: suuri kiitos! Juuri teidän ansiostanne voimme jatkaa kasvuamme ja kehitystämme.

Nähdään Staypro.fi-sivustolla!

Samankaltaisia artikkeleita