Hellberg

Hellberg on valmistanut tehokkaita kuulon- ja silmiensuojaimia vuodesta 1962 lähtien. Ne suojaavat tärkeimpiä aistejasi samalla kun työskentelet.Lue lisää
  • Lajitteluperuste
  • Tuotemerkit
  • Tuotetyyppi
  • Hinta
  • Tuotteen tila
60 tuotetta
  • 1
Aiheeseen liittyviä artikkeleita:
Hellberg on valmistanut tehokkaita kuulon- ja silmiensuojaimia vuodesta 1962 lähtien. Ne suojaavat tärkeimpiä aistejasi eivätkä estä sinua tekemästä töitäsi.

Hellbergin tänä päivänä tarjoamat edistykselliset suojaimet ovat tulosta pitkän aikavälin tieteellisestä työstä, jossa keskitytään ihmisaisteihin. Hellbergillä turvallisuus kulkee käsi kädessä käyttäjäystävällisyyden kanssa. Suojavarusteet eivät saa estää sinua kuulemasta ja näkemästä, muuten ne saattavat jäädä käyttämättä. Hellberg asettaa siksi etusijalle sekä teknologian että tuotesuunnittelun. Heidän tuotteensa ovat käteviä ja mukavia. Sinun pitäisi pystyä keskittymään työhösi turvallisesti mutta esteettä.

Kuulonsuojaimet
Korva on herkkä elin, itse asiassa aisteistamme se, joka reagoi nopeimmin ja siksi sitä kannattaa suojella erityisen huolellisesti. Hellberg-kuulonsuojaimilla varmistat tehokkaan suojan samalla, kun kuulet työpaikan äänet. Hellberg tarjoaa sekä aktiivi- että passiivikupuja. Lue lisää siitä, miksi on tärkeää suojata kuuloasi.

Aktiiviset kuulonsuojaimet
Aktiiviset kuulonsuojaimet on varustettu erilaisilla elektronisilla toiminnoilla, kuten Bluetooth, AM/FM-radio ja aktiivinen ympäristönkuuntelu. Niiden ansiosta sinun ei tarvitse riisua kuulonsuojainta työskennellessäsi. Ne sopivat ihanteellisesti sinulle, jos haluat pystyä puhumaan kollegoiden kanssa tai puhelimessa ja kuunnella radiota ja musiikkia. Melutason mukaan säätyvän aktiivisen ympäristönkuuntelun avulla voit aina seurata ympäristöäsi – kuulet varoitusmerkit ja voit kommunikoida ympärilläsi olevien kanssa.

Passiiviset kuulonsuojaimet
Passiiviset kuulonsuojaimet estävät haitalliset äänet ja soveltuvat sekä alhaisiin että erittäin korkeisiin melutasoihin. Niissä ei ole sisäänrakennettua elektroniikkaa, mutta jos et tarvitse aktiivisten kuulonsuojainten ominaisuuksia, ne ovat edullinen vaihtoehto.

Lisävarusteet
Hellberg valmistaa myös kuulonsuojainten lisävarusteita. Näitä ovat mm. vaihdettavat osat, kuten hygieniasarja ja tuulisuoja. Hygieniasarjoihin kuuluvat perusosat, ja ne olisi monien valmistajien mukaan vaihdettava kahdesti vuodessa, jos kuulonsuojaimia käytetään päivittäin. Lue lisää lisävarusteista ja siitä, miten huolehdit suojaimistasi.

Xstream
Hellbergin Xstream-sarja koostuu pikakytkettävistä kuulonsuojaimista, joiden äänenlaatu on sama kuin tavallisten kuulokkeiden. Hellberg Xstream on saatavana myös "Xstream LD" -versiona, jossa on kummassakin kuvussa aktiivimikrofoni varmistamassa erinomaisen äänensuunnan havaitsemisen. Se tarjoaa luonnollisen äänentoiston ja mahdollistaa puheluiden, varoitussignaalien ja muiden tärkeiden tietojen kuulemisen vaarantamatta suojaustarpeitasi.

Suojalasit
Hellberg-suojalaseilla ja naamarisuojalaseilla saat mukavan suojan, joka suojaa sinua sekä ulkoisilta tekijöiltä että silmien väsymiseltä. Suojalasien hyvä laatu ja joustava istuvuus tarjoavat erinomaisen suojan kovassa työympäristössä. Valitsemalla eri tyyleistä ja linsseistä löydät parhaan suojan silmillesi.