Hellbergin uusin kuulosuojain Xstream MP perustuu suosittuun Xstream-sarjaan parannetulla äänellä, Multi-Point Bluetoothilla ja 80 tunnin akunkestolla. 

Ruotsalaisvalmistaja Hellberg on toiminut vuodesta 1962 alkaen, ja sillä on vankka kokemus tuotteista, jotka suojaavat kuuloamme työskennellessämme. Tuotemerkin uusin kuulosuojain Hellberg Xstream MP perustuu suosittuun Xstream-sarjaan päihittämättömällä äänellä ja edistyneillä toiminnoilla turvallisempaan ja sujuvampaan työhön. 

Multi-Point – mahdollistaa kahden puhelimen yhdistämisen samanaikaisesti 

Huomattava uutuus Xstream-sarjassa on Multi-Point Bluetooth. Tämä toiminto on aiemmin löytynyt Synergy Multipoint -kuulosuojaimesta. Multi-Point tarkoittaa, että voit yhdistää kaksi puhelinta samanaikaisesti Bluetoothin avulla ja esimerkiksi suoratoistaa musiikkia henkilökohtaisella puhelimellasi samalla, kun voit vastata puheluihin työpuhelimestasi.  

USB-lataus ja 80 tunnin akunkesto 

Edellytyksenä kuulosuojaimen älytoimintojen käyttämiselle on, että kuulosuojaimesta löytyy akku. Hellberg Xstream MP -mallissa on sisäänrakennettu akku, joka ladataan mukana toimitettavalla USB-johdolla. Aiemmissa Xstream-suojaimissa on ollut 55 tunnin akunkesto – Xstream MP -mallissa akunkesto on pidennetty jopa 80 tuntiin. Mikäli akku kuitenkin pääsee loppumaan, voit pikaladata kuulosuojaimen 3 tunnissa.

Xstream MP:n tasosta riippuvainen aktiivinen ympäristön äänten kuuntelu mahdollistaa ympäröivien äänten sisäänpääsyn napinpainalluksella kupujen ulkopuolella sijaitsevien mikrofonien avulla. 

Käteviä teho- ja turvallisuustoimintoja 

Ammattimaisten kuulosuojaimien saralla on tapahtunut paljon sen jälkeen, kun Hellberg perustettiin kuutisenkymmentä vuotta sitten. Kaksi toimintoa, joihin monet ovat tottuneet, ovat tasosta riippuvainen aktiivinen ympäristön äänten kuuntelu ja melua vaimentavat puomimikrofonit. Xstream MP:n tasosta riippuvainen aktiivinen ympäristön äänten kuuntelu mahdollistaa ympäröivien äänten sisäänpääsyn napinpainalluksella kupujen ulkopuolella sijaitsevien mikrofonien avulla. Tämän ansiosta voit keskustella työkavereiden kanssa ja kuulla tärkeät varoitussignaalit samalla, kun yli 82 desibelin melu vaimennetaan. 

Etkö halua jättää töitä ja siirtyä sivuun vastaanottaaksesi tärkeitä puheluja? Melua vaimentavassa puomimikrofonissa, joka kuuluu esiasennettuna Xstream MP -malliin, on sisäinen ja ulkoinen mikrofoni. Se kykenee määrittämään, mikä on puhetta ja mikä melua – ja säätämään tasoja siten, että pystyt kuulemaan kaikissa tilanteissa. 

Vankat, säätä kestävät suojakuvut 

Hellbergin kuvut tunnetaan niiden korkeasta laadusta suhteessa hintaan, eikä Xstream MP tee tässä poikkeusta. IPX4-luokitus tarkoittaa, että voit käyttää kuulosuojainta rankkasateessa, sillä vakaa rakenne selviytyy vaativista olosuhteista. Onnettomuuden sattuessa kohdalle saatavilla on runsaasti varaosia, jotka ovat helposti vaihdettavissa. 

Saatavana sekä päälakisangalla että kypäräkiinnityksellä 

Hellberg Xstream MP -mallia myydään sekä päälakisangalla että kypäräkiinnityksellä. Kypäräkiinnikkeet on sertifioitu sopimaan useimpiin markkinoilta löytyviin kypäriin. Vaihtamalla hygieniasarjan säännöllisin väliajoin pidät kuvut raikkaina ja varmistat samalla, että vaimennus toimii asianmukaisesti. Toiveena on, että voit käyttää kuulosuojaintasi monen monta vuotta! 

Pikafakta: Hellberg Xstream MP 

  • 80 tunnin akunkesto 
  • Multi-Point Bluetooth® -tekniikka 
  • Mikrofonit tasosta riippuvaisella ympäristön äänten kuuntelulla 
  • Vesitiivis IPX4-luokituksen mukaisesti (suojattu voimakasta sadetta vastaan) 
  • Melua vähentävä puomimikrofoni 
  • 3 tunnin pikalataus 
  • Todella hyvä äänentoisto suoratoistettavalle musiikille 
  • Paino: Päälakisanka 410 g, Kypäräkiinnitys 440 g