Yrityksemme matka netissä alkoi vuonna 2007. Silloin myimme pienimuotoisesti työkaluja ja mittalaitteita ruotsalaisella verkkosivullamme. Ajan myötä valikoimamme on laajentunut kattamaan myös LVI- ja sisäilmatekniikan, työpaikan varustuksen, sähkö- ja valaistuslaitteet, suojaimet ja vaatteet sekä kodin, puutarhan ja vapaa-ajan tuotteet.

Nykyään liikevaihtomme on yli 75 miljoonaa euroa ja toimimme myös kolmessa muussa maassa: Norjassa vuodesta 2016, Suomessa vuodesta 2017 ja Tanskassa vuodesta 2023 lähtien. Yli 100 000 tuotteen valikoimallamme, nopeilla toimituksilla ja aidolla kiinnostuksella myymiämme tuotteita kohtaan haluamme olla ammattilaisten ja tee-se-itse-harrastajien itsestään selvä valinta.

Vuoden paras kauppa 2023

Hintaoppaan käyttäjät ovat puhuneet - taas! Hintaoppaassa 1. joulukuuta 2022 ja 30. marraskuuta 2023 välisenä aikana jätettyjen myymäläarvostelujen perusteella Staypro on nimetty vuoden parhaaksi kaupaksi kategoriassa Remontointi & puutarha. Edellisen kerran voitimme vuonna 2021, jolloin kategorian nimi oli Koti.

Me Stayprossa näemme palkinnon osoituksena vuoden aikana tehdystä työstä asiakaskokemuksen parantamiseksi. Se, että sitä arvostetaan, antaa meille energiaa jatkaa kehitystä.

Lue lisää palkinnosta.

Tutustu asiantuntijoihimme

Lasse, työkaluasiantuntija

Staypron johtavalla työkaluasiantuntijalla Lassella on kokemusta työkalujen parissa työskentelystä sekä vähittäiskaupassa että käytännössä. Ennen kaikkea hän on henkilökohtaisesti erittäin kiinnostunut kaikesta, mikä liittyy työkaluihin. Kun hän ei työskentele talonsa parissa, hän puhuu Staypron asiakkaiden kanssa puhelimessa ja kouluttaa kollegoitaan sisäisesti asiakaspalveluun liittyvissä asioissa.

Henny, tietovastaava

Mietitkö, mitä työkaluja tarvitset terassin rakentamiseen, milloin on aika tehdä nurmikon pintakäsittely tai kuinka korkealla sahanterän pitäisi olla uudessa pöytäsahassasi? Jos näin on, Hennyllä on todennäköisesti vastaus. Henny on yksi Staypron tietopankin useimmin kirjoittavista henkilöistä, ja hänestä on tullut asiantuntija kaikissa työkaluihin, kotiin ja puutarhaan liittyvissä asioissa.

Henrik, testauspäällikkö

Staypron testipäällikkönä Henrik käyttää jokaisen tilaisuuden päästä koskettelemaan, tunnustelemaan ja testaamaan valikoiman uusimpia tuotteita. Monien Staypron osto-oppaiden kirjoittajana Henrikillä on erikoistietoa tuotteista, joiden olemassaolosta et tiennytkään. Se, mitä Henrik ei tiedä työkaluista, ei yksinkertaisesti ole tietämisen arvoista.

Palvelemme suomeksi

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota suomalaisille asiakkaillemme samaa palvelua ja korkeatasoista tietämystä, josta meidät tunnetaan muissa maissa. Jos sinä asiakkaana tarvitset apua ennen ostoa, sen aikana tai sen jälkeen, meillä on tuoteasiantuntijoita, jotka ovat valmiita palvelemaan sinua ja välittämään osaamistamme.

Tervetuloa Stayprohon!

Proffsmagasinet Svenska AB
Box 44024
100 73 Stockholm
Sweden


Y-tunnus: 2839481-4
VAT-numero: FI28394814