3M Peltor

3M Peltor on maailman johtava kuulonsuojaus- ja viestintäratkaisujen toimittaja vaarallisissa ja meluisissa ympäristöissä.

Peltorin tuotteiden tarkoituksena on suojella ja helpottaa ihmisten välistä viestintää työpaikoilla, kuten lentoasemilla ja lentoasemilla, metsästys- ja ammuntatilanteissa, teollisuudessa, rakentamisessa, moottoriurheilussa, armeijassa ja poliisintyössä.

Proffsmagasinetilta löydät kuulonsuojaimet WS Alert XPI, WS Alert XP, SportTac, Alert, WorkTunes Pro, WS Workstyle, WS LiteCom BlueTooth, Tactical Earplug LEP-100 EU, ProTac Hunter, WS ProTac XP, Tactical XP, X-sarja ja paljon muuta.
Lue lisää
Hakutulokset tietopankista:
  • Lajitteluperuste
  • Tuotemerkit
  • Tuotetyyppi
  • Hinta
  • Tuotteen tila
180 tuotetta
3M Peltor on maailman johtava kuulonsuojaus- ja viestintäratkaisujen toimittaja vaarallisissa ja meluisissa ympäristöissä. Peltorin tuotteiden tarkoituksena on suojella ja helpottaa ihmisten välistä viestintää työpaikoilla, kuten lentoasemilla ja lentoasemilla, metsästys- ja ammuntatilanteissa, teollisuudessa, rakentamisessa, moottoriurheilussa, armeijassa ja poliisintyössä. 3M Peltor tarjoaa kuulonsuojainten lisäksi myös suojalaseja ja kuulonsuojainten lisävarusteita, kuten hygieniasarjoja , varakupuja, tuulisuojia ja paljon muuta.

Bluetooth ja Bluetooth Multipoint

Monet 3M Peltorin kuulonsuojaimet on varustettu Bluetoothilla, jonka avulla voit nopeasti ja helposti liittää matkapuhelimen, DECT-puhelimen tai viestintäradion kuulonsuojaimeen. Bluetooth-yhteyden avulla voit suoratoistaa mediaa älylaitteestasi ja vastata saapuviin puheluihin yhdellä painikkeella. Joissakin 3M Peltor -kuulonsuojaimissa, kuten WS Alert XPI, WS LiteCom Plus ja WS ProTac XPI, on Bluetooth Multipoint -teknologia, joka mahdollistaa samanaikaisen ja häiriöttömän yhteyden kahteen laitteeseen, kuten matkapuhelimeen ja viestintäradioon.

Mobiilisovellus

Liitä kuulokkeet iOS- ja Android-yhteensopivaan mobiilisovellukseen 3M Connected Equipment ja selaa kuulokemikrofonien valikoita helposti, jotta voit helposti asettaa ja säätää kuulosuojainasetuksia. Tarkista, kuinka kovaa haluat ympäristön äänten kuuluvan, ja valitse, mitä radiokanavia haluat kuunnella. Mobiilisovelluksesta löydät myös käyttöohjeet, tuoteoppaat, ohjevideot ja usein kysytyt kysymykset.

Push-to-Listen-toiminto

Useimmissa 3M Peltorin kuulonsuojaimissa on melutason mukaan säätyvä ympäristönkuuntelutoiminto, jonka avulla käyttäjäkuulee ympäristön ääniä, mikä lisää tietoisuutta siitä, mitä ympärillä tapahtuu. Kuulonsuojainten Push-to-Listen-toiminto aktivoituu napin painalluksella ja kaikkien puheluiden ja suoratoiston äänitasoa lasketaan, jotta kuulet selvästi ympäristösi vaarantamatta kuuloasi nostamalla suojainta. Suuri osa 3M Peltor -kuulonsuojaimista on joko yhteensopivia melua vaimentavan puomimikrofonin kanssa tai niissä on sellainen mikrofoni, jolla ei tarvitse huutaa, kun puhut puhelimessa töissä.

Valitse pääpannalla tai kypäräkiinnikkeellä varustetut suojaimet. Proffsmagasinet tarjoaa laajan valikoiman kuulonsuojaimia 3M Peltorin korvatulppien ja kuulonsuojainten muodossa, kuten esimerkiksi mallit WS Alert X, WS Alert XPI, WS Alert XP, SportTac, Alert, WorkTunes Pro, WS Workstyle, WSLiteCom Plus, Tactical Earplug LEP-100 EU, ProTac Hunter, WS ProTac XP, Tactical XP, X-sarja ja paljon muuta.