3M Peltor ProTac HunterTuotenumero: KH15962

3M Peltor
Kuulonsuojain
Tuotekuvaus
Tuotenumero: KH15962
Kuuleva kuulonsuojain. Metsästykseen sopiva kapeampi malli. Metsästysradion tai matkapuhelimen voi liittää kuuntelua varten 3,5 mm:n stereoliittimellä.
Prisjakt
109,00 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: KH15962
Kuuleva kuulonsuojain. Metsästykseen sopiva kapeampi malli. Metsästysradion tai matkapuhelimen voi liittää kuuntelua varten 3,5 mm:n stereoliittimellä.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Peltor ProTac Hunter on ympäristönkuuntelulla varustettu kuulosuojain, metsästykseen sopiva kapeampi malli. Ympäristönkuuntelutoiminto reagoi välittömästi ja suojaa kuuloa kovilta ääni-impulsseilta. Tämä kuitenkin tapahtuu niin pehmeästi, että useimmiten käyttäjä ei kuule suojan aktivoitumista. Kuulosuojainta on miellyttävä käyttää pitkiäkin aikoja ja siinä on 3M Peltorille ominainen mukavuustaso.

Liitäntämahdollisuus metsästysradioon tai matkapuhelimeen kuuntelua varten
Metsästysradion tai matkapuhelimen voi liittää Peltor ProTac Hunteriin kuuntelua varten 3,5 mm:n stereoliittimellä niin, että olet koko ajan viestintävalmiudessa.

Markkinoiden paras ympäristönkuuntelu
Kuppien ulkopuolella olevat mikrofonit poimivat ympäristön ääniä erittäin tarkasti, ja sisäänrakennettu elektroniikka analysoi äänen salamannopeasti ennen kuin se saapuu korvaan. Heikot äänet voidaan vahvistaa lähes kolminkertaisiksi normaaliin kuuloon verrattuna (8 dB), joten kuulet lähestyvät eläimet paremmin ja koirasi haukun pidemmän matkan päästä. Ääni toistetaan stereona, joten kuulet, mistä suunnasta ääni tulee. Kovat äänet, kuten kiväärinlaukaus, sen sijaan vaimennetaan sekunnin murto-osassa ennen kuin se ehtii korviin.

Elektroniikka on aiempaa paremmin suojattuna
Peltor ProTac Hunter -kuulosuojaimessa on Dual Shell Design -rakenne: kaikki suojainkupin elektroniset osat on sijoitettu kauas korvasta. Näin elektroniikka on paremmin suojattu hieltä ja kosteudelta, jotka voisivat vahingoittaa elektroniikkaa.

Helppokäyttöiset painikkeet
Äänenvoimakkuutta on helppo säätää helppokäyttöisillä säätimillä.

Mitä eroa on Peltor ProTac Hunterilla ja Peltor ProTac Shooterilla?
Peltor ProTac Hunter on metsästykseen sopiva kapeampi malli ja Peltor ProTac Shooter ampumaratakäyttöön sopiva leveämpi malli, jossa on enemmän vaimennusta.
 • Metsästykseen sopiva kapeampi kuulonsuojainmalli
 • Ympäristönkuuntelu vaimentaa kovia ääniä ja vahvistaa samalla heikkoja ääniä
 • Ympäristönkuuntelutoiminto parantaa turvallisuuttasi, sillä kuulet varoitusäänet, hälytykset, huudot, peruuttavat ajoneuvot jne. paremmin
 • Metsästysradion tai matkapuhelimen voi liittää kuuntelua varten 3,5 mm:n stereoliittimellä
 • Äänenvoimakkuutta on helppo säätää helppokäyttöisillä säätimillä
 • Varustettu Dual Shell Design -rakenteella: elektroniset osat on paremmin suojattu hieltä ja muulta haitalliselta kosteudelta
 • Automaattinen virrankatkaisu 4 tunnin jälkeen säästää paristoja
 • Jopa 100 tunnin käyttöaika
 • Akkutyyppi: 2 kpl AA-akkuja
 • Paino: 303 g
 • Takuu: 1 vuotta
 • Vaimennus SNR – 26dB

Toimituksen sisältö

 • 2 kpl AA-alkaliparistoja
 • Manuaalinen

Spesifikaatiot

Ympäristönkuuntelu Kyllä

Sisäänrakennettu radiopuhelin Ei

Sankamikrofoni Ei

Bluetooth Ei

Sarja 3M Peltor ProTac

Radio Ei

Ulkoinen liitäntä Kyllä

EAN 4054596123120

Takuu

Lue lisää 3M:n takuusta
3M tarjoaa erillisen takuun tiettyihin kommunikaatioratkaisuihin, hitsaussuojiin ja moottoroituihin hengityssuojaimiin. Takuu tarkoittaa edullisempia ehtoja sinulle asiakkaana. Lue kaikki 3M:n takuusta, jotta olet selvillä juuri sinun tuotettasi koskevista ehdoista. Otathan huomioon, että takuuehdot voivat vaihdella riippuen siitä, oletko yksityis- vai yritysasiakas.

Arvosteluita

Suosittelemme