Milwaukee

Milwaukee on perustamisvuodestaan 1942 lähtien merkinnyt innovaatioita ja kehitystä sähkötyökalujen ammattimaiselle käyttäjälle. Lue lisää

  • Lajitteluperuste
  • Tuotemerkit
  • Tuotetyyppi
  • Hinta
  • Tuotteen tila
2149 tuotetta
Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Milwaukee on perustamisvuodestaan 1942 lähtien merkinnyt innovaatioita ja kehitystä sähkötyökalujen ammattimaiselle käyttäjälle. Ensimmäinen suuri innovaatio oli “Hole-Shooter", ensimmäinen kevyt ja kannettava 1/4" porakone, jota voitiin käyttää yhdellä kädellä. Varhaisia innovaatioita, joista myöhemmin tuli alan standardeja, ovat myös ainutlaatuinen kulmapora ahtaisiin tiloihin, ensimmäinen vapaasti seisova kannettava sähköinen metallisaha, Sawzall-puukkosaha ja Hole-Hawg-porakone. Milwaukee myös ensimmäisenä integroi litiumioniakkuteknologian langattomiin työkaluihin.

Yksi akku useille työkaluille
Saman järjestelmän kaikkia akkutyökaluja voidaan käyttää saman akun kanssa. M12 ja M18 ovat kaksi erilaista järjestelmää, jotka sisältävät työkaluja, akkuja ja muita tuotteita. M18-järjestelmä koostuu yli 215 tuotteesta ja on markkinoiden nopeimmin kasvava 18 V -akkujärjestelmä. Kaikissa Milwaukeen REDLITHIUM-akuissa on pidempi käyttöaika, suurempi teho ja pienempi lataustarve kuin perinteisissä litiumioniakuissa.

Täysi hallinta ONE-KEYn avulla
One-key on Milwaukeen älykäs digitaalinen järjestelmä työkalujen seurantaan, inventointiin ja hallintaan. Älykkään ja yksinkertaisen sovelluksen avulla saat yleiskuvan kaikista työkaluista ja niiden sijainnista, jotta voit sekä tehostaa jakelua työpaikoilla että parantaa turvallisuutta, mikä voi vähentää varkauksia. Jokaisen työkalun voi skannata ja sitä voi hallita ONE/KEY-järjestelmän kautta. Yksittäisten työkalujen sijaintirajoituksen ja reaaliaikaisten hälytysten ansiosta järjestelmä auttaa estämään kalliita menetyksiä.

Käsityökalut ja säilytys
Sähkötyökalujen lisäksi Milwaukee tarjoaa myös yhtä korkealaatuisia käsityökaluja, kuten vahvoja titaanivasaroita, ruuvitalttoja, leikkureita ja pihtejä eri tarkoituksiin. Valikoimassa on myös suosittuja veitsiä kompaktissa FASTBACK-sarjassa sekä kestävässä HARDLINE-sarjassa.

PACKOUT on Milwaukeen älykäs säilytysjärjestelmä, jossa kaikki osat voidaan yhdistää tarpeidesi mukaan. Korkealaatuisten työkalujen tavoin kaikki PACKOUT-sarjan varastointituotteet on kehitetty ammattikäyttäjille, joilla on korkeat kestävyys-, turvallisuus- ja joustavuusvaatimukset. Järjestelmän pohja, PACKOUT-työkaluvaunu on varustettu maastorenkailla, jotka pyörivät helposti kaikilla pinnoilla, ja vaunun vahva sisäänvedettävä Heavy Duty -kahva kestää jopa 113 kg:n painon.

Laaja valikoima ammattimaisia työkaluja
Milwaukee edustaa laadukkaita, kestäviä ja luotettavia ammattitaitoisia työkaluja. Milwaukee Toolsin jälleenmyyjänä Staypro tarjoaa suuren osan Milwaukeen valikoimasta. Täältä löydät uuden ruuvinvääntimen, mutterinvääntimen, pyörösahan, kulmahiomakoneen tai muut työkalut sekä akut ja muut lisävarusteet. Meillä on myös täydelliset työkalupaketit, jotka koostuvat useista Milwaukeen työkaluista ja lisävarusteista.