Yritykselle esimerkiksi kaikkien työkalujen kokonaisvaltainen hallinta ja kaiken paikoillaan olemisen varmistaminen voi olla haastavaa – joissakin tapauksissa lähes mahdotonta. Tästä syystä Milwaukee tarjoaa One-Key-palvelun, jonka avulla on helppo seurata, kuka, missä ja milloin käyttää kalustoa.  

Milwaukee One-Key on kalustojärjestelmä, joka on kehitetty antamaan käyttäjälleen hallinnan ja kokonaisvaltaisen yleiskatsauksen irtaimistoonsa. Palvelua voi käyttää kuka tahansa ja Milwaukeen Olle Perssonin mukaan yrittäjät voivat hyödyntää sitä huomattavissa määrin.  

Pysy paremmin kartalla varastosta 

Ensisijainen käyttötarkoitus on juuri kaluston hallinta. One-Key-palveluun voi lisätä kaiken tikkaista työkaluihin, minkä ansiosta pystyy aina valvomaan niiden sijaintia sekä sitä, kuka niitä käytti viimeksi ja milloin niitä käytettiin. Toiminto antaa mahdollisuuden liittää irtaimistot ihmisiin, autoihin tai projekteihin. Tälla tavoin saat aina täyden hallinnan siihen, missä tavarat ovat ja milloin ne ovat saatavilla.  

Lisäämällä omat tai yrityksesi tavarat palvelun varastoon saat siis kokonaisvaltaisen näkemyksen, joka sekä yksinkertaistaa että selkeyttää muun muassa työntekijöiden tekemää ja projektien sisältämää työtä. Milwaukee myy sekä One-Key-palveluun yhteensopivia työkaluja että myös erillisiä Tick-paikantimia, jonka voi kiinnittää aivan kaikkeen autonavaimista työkaluihin. 

Täydennä palvelua Milwaukee Tick -paikantimella 

Mikäli omistat jo sarjan työkaluja, jotka eivät ole suoraan yhteensopivia One-Keyn kanssa, tai jos haluat liittää palveluun muita yhteensopimattomia kohteita, saatavilla on Bluetooth-Tick, joka on ostettavissa erikseen ja kiinnitettävissä periaatteessa mihin tahansa.   

Toisin sanoen sinä päätät, mitä palvelun varastoon sisällytetään ja kenellä on pääsy siihen – Tick-paikantimella ei ole rajoituksia!  

Löydä työkalut nopeasti 

One-Key-palvelussa on myös seurantatoiminto, joka helpottaa paikan päällä olevien tavaroiden seuraamista. Sarjan työkalut tai paikannin yhdistetään Bluetoothin kautta, jotta voit nähdä, missä työkalu on viimeksi nähty. Paikantimessa on myös hälytin, joka voidaan laukaista sovelluksen kautta – se piippaa, jotta voit löytää sen vaivattomasti 90 metrin säteeltä.  

Seurantatoiminto voi vähentää sellaisten katoavien tai unohdettavien tavaroiden hukkumista, jotka eivät tunnu koskaan löytävän takaisin paikoilleen. Tämä puolestaan merkitsee sitä, että resursseja ei tarvitse käyttää tällaisen irtaimiston korvaamiseen. Seuranta voi siis tarkoittaa rahansäästöä!  

One-Keyn avulla voit paikantaa työkalut nopeasti ja kätevästi.

Mukautuminen tarjoaa parhaan suorituskyvyn 

Sen lisäksi, että palvelu tarjoaa kokonaisvaltaisen hallinnan työkaluihin ja muuhun tarkkailun arvoiseen kalustoon, se myös mahdollistaa yhteensopivien työkalujen mukauttamisen työskentelytapoihin sopiviksi. Sovelluksessa voit muokata työkalujen asetuksia ja esimerkiksi asettaa enimmäisnopeuden ja -pyörimisnopeuden. Tämäntyyppinen mukauttaminen voi tuottaa pidemmän kestävyyden sekä työkaluille että ennen kaikkea lisätarvikkeille, kuten sahanterille – mikä puolestaan ​säästää selvää rahaa. 

Digitaalinen yleiskatsaus sovelluksessa 

One-Keyn avulla vältyt kamppailemasta monimutkaisten varastonhallintaratkaisujen kanssa. Sen sijaan käytössäsi on yksinkertainen ja helppokäyttöinen sovellus tai verkkoversion sisäänkirjautumissivu. Helppokäyttöisyyden lisäksi tämä tarkoittaa myös sitä, että voit tarkastella varastoa, missä ikinä oletkin.  

Sovelluksen kautta voit käyttää kaikkia kolmea edellä mainittua perustoimintoa, mutta siihen sisältyy myös muita käytännöllisiä toimintoja. Jos esimerkiksi olet jostakin syystä kadottanut One-Key-yhteensopivan työkalun, voit lukita sen, jolloin sitä ei voi käyttää.  

Saadaksesi mahdollisimman hyvän yleiskuvan varastosta voit myös lisätä yksilöllisiä muistutuksia siitä, milloin esimerkiksi työkaluja tai autoja pitää huoltaa.  

Näin pääset alkuun 

  • One-Keyn käyttöönotto onnistuu nopeasti ja helposti ja se on täysin ilmaista!  
  • Sinun tarvitsee vain rekisteröidä sähköpostiosoite, minkä jälkeen voit alkaa lisätä tavaroitasi palvelun varastoon. Päätät itse, mitä tavaroita haluat lisätä palveluun.  
  • Voit jakaa palveluun liitetyn varaston muiden kanssa kutsumalla mukaan lisäkäyttäjiä, jolloin työntekijäsi voivat saada varastosta saman yleiskuvan kuin sinäkin.