Tiedätkö, minkä mutterinvääntimen aiot ostaa? Auttaaksemme sinua valinnassasi olemme nostaneet esiin tämän hetken viisi myydyintä mutterinväännintämme. Ne eivät ole ainoastaan myyntimenestyksiä – vaan myös asiakkaidemme testaamia ja huippuarvosanoin arvosteltuja. 

Tehokkaalla mutterinvääntimellä voit tehdä kaiken renkaan pulttien irrotuksesta aina suurten ruuvien vetämiseen. Koska mutterinväännin kääntyy ruuvin tai mutterin ympärillä, työkalu tarjoaa korkeamman vääntömomentin kuin tavallinen ruuvinväännin, ja siksi sillä voi jatkaa vääntämistä vielä pitkään sen jälkeen, kun ruuvinväännin jo lopettaisi. 

Akkukäyttöiset mutterinvääntimet hallitsevat 

Me Stayprolla myymme akkukäyttöisiä, verkkovirtakäyttöisiä ja paineilmakäyttöisiä mutterinvääntimiä. Paineilmakäyttöisiä mutterinvääntimiä näkyy yhä yleisesti monilla huoltamoilla ja korjaamoilla, mutta myynnin näkökulmasta akkukäyttöiset mutterinvääntimet hallitsevat markkinoita. Paineilmakäyttöinen mutterinväännin voi edelleen olla hyvä valinta, jos sinulla on jo ennestään kompressori, mutta suorituskykyä ajatellen tämänpäivän akkukäyttöiset työkalut vastaavat suurimpaan osaan kaikista tarpeista.  

Voimakas työkalu korkealla vääntömomentilla 

Vaihtaaksesi auton renkaat et tarvitse 130–150 newtonmetriä korkeampaa vääntömomenttia, mutta asiakkaillamme vaikuttaa olevan suurempia suunnitelmia. Myydyimpiä mutterinvääntimiämme yhdistää nimittäin se, että ne ovat varsinaisia voimanpesiä. Monet niistä ovat 18 voltin koneita, joiden vääntömomentti on yli 1000 Nm. Koska vääntömomenttia voi säätää, ne sopivat sekä yksinkertaisimpiin että kovempiin tehtäviin. 

Akulla vai ilman? 

Suosituimpia mutterinvääntimiämme myydään sekä akulla ja laturilla että ilman. Jos sinulla on jo akkukäyttöinen työkalu, voit ostaa uuden työkalun samalta valmistajalta ja päästä halvemmalla. Myydyimmät mutterinvääntimemme ovat tunnettujen valmistajien valmistamia, kuten Milwaukee, Bosch ja Hikoki.   

Nämä ovat 5 suosituinta mutterinväännintämme