Milwaukeen työkalujen säilytysjärjestelmä Packout on vakiinnuttanut asemansa ammattilaisten suosikkiratkaisuna lyömättömällä monipuolisuudellaan, laadullaan ja helppokäyttöisyydellään. Pyysimme Milwaukeen Patrik Eliassonia kertomaan enemmän järjestelmästä, joka on saanut lukemattomat ammattilaiset rullaamaan työkalunsa autosta tällä pyörillä varustetulla säilytysratkaisulla! 

Onko sinulla tapana raahata työkalujasi portaissa ja kulkea edestakaisin autoosi saadaksesi käyttöösi kaikki työskentelyssä vaaditut välineet? Ratkaisu on nimeltään Milwaukee Packout ja kyseessä on mukautuva moduulijärjestelmä, jonka avulla voidaan yhdistää ja lukita huomattava määrä laatikkoja, pinottavia työkalulaatikkoja ja laukkuja 

- Monet ammattilaiset ovat käyttäneet aiemmin muita kuljetusratkaisuja, mutta niiden osat ovat olleet liian raskaita ja vaikeita eivätkä kovinkaan mukautuvia. Kun on tarpeen päästä asiakkaan luokse viidenteen kerrokseen, autosta voi joutua hakemaan työkaluja ja muita tarvikkeita useampia kertoja. Mutta tämän mukautuvan järjestelmän ansiosta ammattilainen voi ottaa autostaan mukaansa täsmälleen tarvitsemansa laatikot ja rasiat ja saa suurimman osan tarvikkeista mukaansa kerralla, kertoo Milwaukeen myyntipäällikkö Patrik Eliasson. 

Mukautuva ja helppokäyttöinen ratkaisu 

Järjestelmä perustuu Packout-työkaluvaunuun, jonka yhdeksäntuumaiset maastoon soveltuvat pyörät on muotoiltu pyörimään vaivattomasti työkohteissa erilaisilla alustoilla. Saatavilla on myös kuljetuskärry, jolla pääsee alkuun. Sitä voi täydentää siirtoalustalla, suurella pyörillä varustetulla laatikolla, asennusalustoilla ja seiniksi asennettavilla konsolihyllyillä, joiden avulla käyttäjä voi saada mahdollisimman mukautuvan ratkaisun.  

- Järjestelmän ideana on se, että jokainen ammattilainen voisi löytää juuri itselle ja omiin tarpeisiin sopivan ratkaisun. Kaikki Packout-laatikot, -rasiat ja -laukut ovat yhteensopivia ja ne napsautetaan yhteen älykkäällä kiinnitysjärjestelmällä, mikä tekee työkalujen ja tarvikkeiden kuljettamisesta turvallista tässä siirrettävässä yksikössä. Lajitelmalaatikot sisältävät siirrettäviä lokeroita järjestyksen maksimoimiseksi. Laatikot voidaan myös asentaa minne tahansa työkohteessa niihin integroitujen ruuvinreikien ansiosta, toteaa Patrik.

”Packoutiin voi pinota ja sillä voi rullata mukana kaiken tarvittavan, jolloin työ sujuu huomattavasti nopeammin ja aikaa säästyy”, kertoo Patrik Eliasson Milwaukeelta. 

Vain mielikuvitus on rajana 

Packoutia voidaan käyttää useisiin eri tarkoituksiin ja monella eri tavalla. Patrik Eliasson on nähnyt esimerkiksi useita kertoja ihmisten käyttävän jäähdytysmoduulia ruokien ja juomien rannalle tuomiseen tai asentavan laatikoitaan sekä moottoripyöriin että moottorikelkkoihin. 

- Vain mielikuvitus ja luovuus ovat rajana sille, kuinka Packout-järjestelmää voidaan käyttää. Olemme panostaneet huomattavasti valikoiman osien käytettävyyteen ja laatuun. Mahdollisesti juuri tästä syystä monet käyttävät Packout-moduuleja omalla kekseliäällä tavallaan – he tiedostavat tuotteiden kestävän säätä, tuulta ja vaativia olosuhteita, kertoo Patrik. 

Tätä kaikkea on Packout 

  • Moduulimuotoinen säilytysjärjestelmä työkaluille ja kaikille muille mukana kuljetettaville tarvikkeille 
  • IP 65 – vankka materiaali, joka kestää vaativat ympäristöt 
  • Kytkentäosat metalliheloilla
  • Napsautettava ratkaisu – Tarpeiden mukaan koottavissa 
  • Yli 100 mahdollista yhdistelmää

Vankat tuotteet, jotka kestävät kovia olosuhteita 

Kaikki Packout-työkalulaatikot ja -laatikot on suunniteltu iskunkestävästä polymeerimateriaalista. Kaikki laatikot ovat myös IP65-luokiteltuja ja niissä on tiivisteet estämässä veden ja muiden materiaalien aiheuttamia vahinkoja työkohteissa. Ulosvedettävä Heavy Duty -kahva kestää jopa 113 kg painon ja tarjoaa mukavan otteen kuljetuksen aikana.  

- Laukkujen kestävyyden maksimoivat ballistinen materiaali ja metalli ja niiden mukavuus varmistetaan pehmustetuilla olkahihnoilla, Patrik toteaa. 

Packout auton kalustuksena. ”Järjestelmän monet edut voivat tuottaa huomattavan ajansäästön”, sanoo Patrik Eliasson Milwaukeelta.

Kalusta koko auto – tai aloita kolmiosaisella sarjalla 

Mikäli et ole vielä valmis muuttamaan koko autosi kalustusta, voit aloittaa kolmiosaisella Packout-sarjalla. 

- Kyseessä on ensimmäinen aloituspaketti, joka lanseerattiin sarjan tullessa markkinoille, ja tänä päivänä se erottuu edukseen yhtä hyvin kuin silloinkin. Aloituspaketti koostuu pyörillä varustetusta pohjalaatikosta ja ylös vedettävästä kahvasta. Se muistuttaa lentolaukkua täydellisellä vaunulla, jonka päällä on kaksi työkalulaatikkoa, Patrik kertoo 

Milwaukee Packoutin 3 etua 

  • Antaa asiakkaillesi hyvän ensivaikutelman ammattilaisesta. Asiakkaat vaikuttuvat nähdessään autossa organisoidun järjestelmän ja saavat luottamusta siihen, että olet ammattilainen ja osaat työsi. 
  • Säästää rahaa. Packout-järjestelmä painaa huomattavasti vähemmän kuin perinteinen kalustus ja säästät polttoainekuluissa, kun auton tavaratilassa on vähemmän painoa. 
  • Nopeampi tavaroiden täydennys. Ammattilainen voi ottaa ratkaisunsa mukaan liiketilaansa tai varastoonsa ja lastata tavarat suoraan säilytyslaatikkoihin.