PELA

PELA Tools on ruotsalainen tuotemerkki, joka perustettiin vuonna 2003 Boråsissa. PELA pyrkii tarjoamaan ammattitaidolla valitun, laadukkaan ja monipuolisen tuotevalikoiman asiakaskunnan tarpeiden mukaan. PELAn laaja valikoima tuotteita sisältää sekä ammattikäyttöön että yksityishenkilöille suunnattuja työkaluja, metallintyöstökoneita ja korjaamovälineitä. Lue lisää tästä.

  • Lajitteluperuste
  • Tuotemerkit
  • Tuotetyyppi
  • Hinta
  • Tuotteen tila
1286 tuotetta

PELA Tools on ruotsalainen tuotemerkki, joka perustettiin vuonna 2003 Boråsissa. PELA pyrkii tarjoamaan ammattitaidolla valitun, laadukkaan ja monipuolisen tuotevalikoiman asiakaskunnan tarpeiden mukaan. PELAn laaja valikoima tuotteita sisältää sekä ammattikäyttöön että yksityishenkilöille suunnattuja työkaluja, metallintyöstökoneita ja korjaamovälineitä. Valikoimassa korostuu tuotteiden laadukkuus ja hyvä hinta-laatusuhde. Myös autoharrastajana löydät PELAlta mielenkiintoisen tuotevalikoiman työkaluja, tarvikkeita ja säilytystuotteita autotalliin.

Organisoi: kaappeja ja työtasoja autotalliin ja verstaaseen

Stayprolta löydät laajan valikoiman sekä työkaluja että säilytysratkaisuja työkaluille. Valikoima sisältää niin ammattilaisille kuin yksityishenkilöille tarkoitettuja säilytystuotteita korjaamolle ja autotalliin, mm. erilaisia kaappeja, hyllyjä, laatikoita, työkalutauluja ja koukkuja. Löydät PELAn säilytystuotteet tuotekategoriasta Varastointi & ympäristö. PELAn työpöydät löydät kategoriasta Työpöydät ja rullavaunut.

Korkealaatuiset PELA -työkaluvaunut

Työkaluvaunun avulla saat sekä järjestystä työkaluillesi että liikuteltavan säilytysratkaisun, joka mahdollistaa nopean pääsyn työkaluillesi. Täältä löydät PELAn työkaluvaunut. PELAlta löydät niin työkaluilla varustettuja vaunuja kuin vaunuja ilman mukaan kuuluvia työkaluja. Työkaluttomiin vaunuihin löydät myös erikseen myytävänä sopivat työkalusarjat sisusmuotilla. Laadukas työkaluvaunu voi tuoda monia hyötyjä niin ammattikäyttäjille kuin harrastuskäyttöönkin.