3M Peltor SportTacTuotenumero: KH15959

3M Peltor
Kuulonsuojain
Tuotekuvaus
Tuotenumero: KH15959
Kuulonsuojain, joka suojaa tehokkaasti voimakkailta ääni-impulsseilta ja sopii siten erinomaisesti metsästäjille ja ampujillle. Melutason mukaan säätyvä toiminto, joka vahvistaa heikkoja ääniä ja vaimentaa voimakkaita.
Prisjakt
239,50 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: KH15959
Kuulonsuojain, joka suojaa tehokkaasti voimakkailta ääni-impulsseilta ja sopii siten erinomaisesti metsästäjille ja ampujillle. Melutason mukaan säätyvä toiminto, joka vahvistaa heikkoja ääniä ja vaimentaa voimakkaita.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

3M Peltor SportTac on erityisesti metsästäjille ja ampujille kehitetty kuulosuojain. Melutason mukaan säätyvä toiminto, joka vahvistaa heikkoja ääniä ja vaimentaa voimakkaita. Suojaa tehokkaasti voimakkailta ääni-impulsseilta ja sopii siten erinomaisesti metsästäjille ja ampujille. Kuulosuojaimessa on audio-sisääntulo ulkoisen radion liitäntää varten.


Kupujen vaihdettavan ulkokuoren ansiosta väriä on helppo vaihtaa (oranssi tai vihreä).


Peltor SportTac on testattu ja hyväksytty henkilökohtaisia suojavarusteita koskevan direktiivin (PPE) 89/686/ETY ja sähkömagneettista yhteensopivuutta koskevan direktiivin (EMC) 89/336/ETY mukaisesti, joten se täyttää CE-merkinnän vaatimukset.
  • Vaihdettavan ulkokuoren avulla kupujen väriä on helppo vaihtaa
  • Melutason mukaan säätyvä toiminto, joka vahvistaa heikkoja ääniä ja vaimentaa voimakkaita
  • Automaattinen virrankatkaisu
  • Kokoontaitettava – helppo säilyttää
  • Viimeisimmät asetukset tallentuvat virran katkaisun yhteydessä
  • Automaattinen virrankatkaisu kahden tunnin kuluttua, kun toimintoja ei käytetä. Laite antaa virran katkeamisen merkiksi 1 tunnin ja 59 minuutin jälkeen kaksi varoitussignaalia kymmenen sekunnin välein minuutin ajan.
  • Alhaisen paristojen varauksen yhteydessä kuuluu kolme varoitussignaalia kymmenen tuntia ennen kuulokkeiden virran katkeamista. Varoitussignaalien aikaväli lyhenee paristojen varauksen heikkenemisen myötä.
  • Vaimennus SNR – 26dB

Spesifikaatiot

Väri Musta, Oranssi

Ympäristönkuuntelu Kyllä

Sisäänrakennettu radiopuhelin Ei

Sankamikrofoni Ei

SNR-arvo 26 dB

Bluetooth Ei

Sarja 3M Peltor SportTac

Radio Ei

Ulkoinen liitäntä Kyllä

EAN 7318640044852

Takuu

Lue lisää 3M:n takuusta
3M tarjoaa erillisen takuun tiettyihin kommunikaatioratkaisuihin, hitsaussuojiin ja moottoroituihin hengityssuojaimiin. Takuu tarkoittaa edullisempia ehtoja sinulle asiakkaana. Lue kaikki 3M:n takuusta, jotta olet selvillä juuri sinun tuotettasi koskevista ehdoista. Otathan huomioon, että takuuehdot voivat vaihdella riippuen siitä, oletko yksityis- vai yritysasiakas.

Arvosteluita

Suosittelemme