Uudet kuulosuojaimet 3M Peltor WS Alert X ovat ottaneet joitakin parhaista toiminnoista sisaruksiltaan XP ja XPI, mutta jättäneet pois FM-radion. Tuloksena on joustava ja edullinen kuulosuojain nykyaikaisille käyttäjille.

3M Peltor -sarjan kupusuojaimet ovat kauan olleet suosittuja niiden ammattilaisten keskuudessa, jotka haluavat olla tavoitettavissa ja ottaa vastaan puheluja työpaikalla. Uusin versio on nimeltään 3M Peltor WS Alert X, ja se tarjoaa nykyaikaisia toimintoja, kuten sovellusohjaus ja Push-To-Listen (PTL) kätevässä mallissa.

Mikä on 3M Peltor WS Alert X?

3M Peltor WS Alert X on umpinainen kuulosuojain, joka vaimentaa ympäristön ääniä samalla, kun se antaa sinulle mahdollisuuden ottaa vastaan puheluja matkapuhelimesta Bluetoothin kautta. Melua vähentävä puomimikrofoni varmistaa, että äänesi kuuluu hyvin, vaikka olisit meluisassa ympäristössä. 

Toinen tärkeä toiminto on tasosta riippuvainen aktiivinen kuuntelu korvamonitorilinkillä. Painamalla painiketta voit laskea sisään ympäristön äänet samalla, kun kuulosuojaimet estävät vahingolliset äänet, jotka ylittävät 82 desibeliä. Tämä merkitsee sitä, että sinun ei tarvitse riisua kuulosuojaimia, jos sinun esimerkiksi tarvitsee puhua kollegan kanssa.

Lue myös: Näin valitset oikeanlaiset kuulosuojaimet

Melua vähentävä puomimikrofoni varmistaa, että äänesi kuuluu hyvin, vaikka olisit meluisassa ympäristössä.

Nyt ilman FM-radiota

FM-radio on ollut suosittu toiminto malleissa 3M Peltor WS Alert XP ja XPI – mutta kaikki eivät ole käyttäneet sitä. Ne, jotka eivät tarvitse radiota, voivat nyt sen sijaan valita mallin 3M Peltor WS Alert X ja näin ollen välttyä antennilta. Koska uudessa mallissa ei ole radiovastaanotinta, se on myös parempi valinta niissä liiketoiminnoissa, joissa radion käyttö ei ole sallittua syystä tai toisesta.

Tärkeitä tietoja

Paristot: 2 x AA-paristo

Käyttöaika: Noin 78 tuntia

Bluetooth-kantama: Noin 10 metriä

SNR-arvo: 30 desibeliä

Paino: 393 grammaa 

Sovellusohjaus

Kuulosuojainten toimintoja voidaan ohjata kännykän avulla, mikä on suosittu toiminto, joka on tuttu mallista 3M Peltor WS Alert XPI. Sovellus 3M Connected Equipment on saatavana sekä Androidiin että iOS:iin, ja sitä voidaan käyttää valikoissa selailemiseen ja sillä voidaan tehdä kaikkea, mitä fyysisilläkin painikkeilla. Sovelluksessa voit saada myös apua käyttöohjeiden, ohjevideoiden, UKK-sivujen ja oppaiden muodossa. Haluatko saada muistutuksen, kun alkaa olla aika vaihtaa hygieniasetti? Toiminto löytyy sovelluksesta!

Lue myös: Erot kuulosuojainten 3M Peltor WS Alert XPI ja Alert XP välillä

Sovellus 3M Connected Equipment on saatavana sekä Androidiin että iOS:iin, ja sitä voidaan käyttää valikoissa selailemiseen ja sillä voidaan tehdä kaikkea, mitä fyysisilläkin painikkeilla.

Saatavana sekä päälakisangalla että kypäräkiinnityksellä

Kuten aikaisemmat versiot on 3M Peltor WS Alert X saatavana sekä päälakisangalla että kypäräkiinnityksellä. Uudessa mallissa on keltainen kuori sävyssä ”bright yellow”. Mutta ne ovat tietenkin vaihdettavissa, jos haluat mieluummin jonkin toisen värin. Samoin voit myös helposti vaihtaa mukana tulevat vaahtomuovirenkaat geelirenkaiksi saadaksesi lisämukavuutta.

  WS Alert X WS Alert XP WS Alert XPI
Bluetooth-liitännät 1 1 2
Bluetooth suoratoistoon ja puheluihin Kyllä Kyllä Kyllä
Melua vaimentava puomimikrofoni Kyllä Kyllä Kyllä
Sisäänrakennettu FM-Radio Ei Kyllä Kyllä
Mobiilisovellus Kyllä Kyllä Kyllä
Ympäristön kuuntelu Kyllä Kyllä Kyllä
Push-to-listen (PTL) Kyllä Kyllä Kyllä
Fyysiset painikkeet kappaleen keskeyttämiseen ja vaihtoon Kyllä Kyllä Kyllä
Saatavana kypäräkiinnityksellä Kyllä Kyllä Kyllä
Lataus kaapelin avulla Ei Kyllä Kyllä
Väri Keltainen Harmaa Sininen/vaaleanpunainen