3M Peltorin kuulosuojaimet kuuluvat Staypron suosituimpiin tuotteisiin. Selvennämme tässä, miten valmistajan eri mallit eroavat toisistaan asettamalla vastakkain seuraavat mallit: 3M Peltor WS Alert XPI ja Alert XP.

3M Peltor WS Alert XP ja 3M Peltor WS Alert XPI ovat kaksi todella suosittua kupusuojainmallia, joita myymme paljon Stayprolla. WS Alert XPI on uudempi malli, mutta se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö myös WS Alert XP tulisi kysymykseen. Päinvastoin – se on hyvä vaihtoehto, jollet tarvitse kaikkia 3M Peltor XPI:n ominaisuuksia.

WS Alert XPI -kuulosuojaimet sinisillä ulkokuorilla

Miten WS Alert XP ja XPI eroavat toisistaan?

3M Peltor WS Alert XP- ja WS Alert XPI -kuulosuojaimilla on enemmän yhtäläisyyksiä kuin eroavaisuuksia. Molemmissa kupusuojaimissa on ympäristön äänten kuuntelutoiminto, melua vaimentava puomimikrofoni ja sisäänrakennettu FM-radio, mutta niiden välillä on myös muutamia merkittäviä eroja:

  • Huomattavin ero WS Alert XP:n ja WS Alert XPI:n välillä on se, että WS Alert XPI -malliin voi olla liitettynä kaksi Bluetooth-laitetta yhden sijaan. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että voit ottaa vastaan ​​työpuheluja työpuhelimesta ja suoratoistaa musiikkia omasta puhelimestasi.
  • WS Alert XPI -kuulosuojaimissa on säätimet, joten voit ohittaa kappaleita tai keskeyttää musiikin matkapuhelinta käyttämättä.
  • WS Alert XP -suojaimissa ei ole opasääntä, joka kertoo, mitä radioasemaa milloinkin kuuntelet. Ominaisuus löytyy WS Alert XPI -suojaimista.
  • WS Alert XPI:tä voidaan ohjata sovelluksella. Mobiilisovelluksella voidaan liikkua valikoissa, valita radiokanavia, säätää äänenvoimakkuutta ja hienosäätää ääntä.

WS Alert XP -kuulosuojaimet

WS Alert XP vs. XPI – kumpi sopii paremmin sinulle?

  WS Alert XP WS Alert XPI
Bluetooth-liitännät 1 2
Bluetooth suoratoistoon ja puheluihin Kyllä Kyllä
Melua vaimentava puomimikrofoni Kyllä Kyllä
Sisäänrakennettu FM-Radio Kyllä Kyllä
Mobiilisovellus Ei Kyllä
Ympäristön kuuntelu Kyllä Kyllä
Push-to-listen (PTL) Ei Kyllä
Fyysiset painikkeet kappaleen keskeyttämiseen ja vaihtoon Ei Kyllä
Saatavana kypäräkiinnityksellä Kyllä Kyllä
Saatavana latauspaketilla Kyllä Kyllä
Väri Musta Sininen/vaaleanpunainen