3M Peltor WorkTunes ProTuotenumero: KH15927-2

3M Peltor
Kuulonsuojain
sis. kypäräkiinnityksen
Tuotekuvaus
Tuotenumero: KH15927-2
FM-radiolla varustettu kuulonsuojain. Antenni on sijoitettu sangan sisään niin, ettei se takerru kiinni ahtaissa tiloissa. Kuulokkeissa kuuluva puheilmoitus kertoo löytämäsi radiokanavan taajuuden.
Prisjakt
139,10 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: KH15927-2
FM-radiolla varustettu kuulonsuojain. Antenni on sijoitettu sangan sisään niin, ettei se takerru kiinni ahtaissa tiloissa. Kuulokkeissa kuuluva puheilmoitus kertoo löytämäsi radiokanavan taajuuden.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Peltor WorkTunes Pro on FM-radiolla varustettu kuulosuojain. Antenni on sijoitettu sangan sisään niin, ettei se takerru kiinni ahtaissa tiloissa. Kuulosuojaimessa on useita älykkäitä toimintoja, esim. kuulokkeissa kuuluva puheilmoitus, joka kertoo taajuuden vaihtaessasi radiokanavaa. Näitä käyttöetuja arvostaa pitkäaikaisessa käytössä. Lisäksi Peltor WorkTunes Prossa on Dual Shell Design -rakenne: kaikki elektroniset osat on suojattu hieltä ja muulta haitalliselta kosteudelta. Kuulosuojainta on miellyttävä käyttää pitkiäkin aikoja ja siinä on 3M Peltorille ominainen mukavuustaso.

Sangan sisään sijoitettu antenniVarmaankin huomaat, että Peltor WorkTunes Prosta puuttuu FM-radioissa tavallisesti käytettävä antenni. Kuulosuojaimissa on toki antenni, mutta se on sijoitettu sangan sisään niin, ettei se takerru kiinni ahtaissa tiloissa.

Kuulokkeissa kuuluva puheilmoitus kertoo taajuuden
FM-radiolla taajuutta etsiessä on joskus vaikea tietää, onko löytynyt taajuus oikea kanava. Peltor WorkTunes Prossa tämä on helppoa. Nyt ei tarvitse enää arvailla, mikä asema radiosta kuuluu. Puheilmoitus kertoo, löytämäsi radiokanavan taajuuden.

Tallennus jopa viidelle radiokanavalle
Sisäänrakennetun FM-radion digitaalinen radiopiiri mahdollistaa jopa viiden aseman tallennuksen. Nyt suosikkiasemasi ovat käytettävissä napinpainalluksella.

Kuuntele musiikkia matkapuhelimestasi
Voit liittää matkapuhelimen johdolla kuulosuojainten 3,5 mm:n stereoliitäntään. Näin voit kuunnella kaikkia matkapuhelimessasi olevia soittolistoja, podcasteja ja kiinnostavia äänikirjoja. Lisäksi kuulet kuulokkeissa soittoäänen, kun puhelin soi.

Uusien kaiuttimien ja elektroniikan ansiosta entistä parempi äänenlaatu
Peltor WorkTunes Pron avulla voit kuunnella työskennellessäsi radiota ja musiikkia, ja kuulosuojaimet suojaavat sinua koko ajan ympäristön melulta. Uudet kaiuttimet ja moderni elektroniikka parantavat äänenlaatua, joten voit nauttia musiikista entistä enemmän. Turvallisuuden vuoksi kuulokkeiden äänenvoimakkuus on rajoitettu enintään 82 dB:iin.

Helppokäyttöiset painikkeet
Radiokanavaa ja äänenvoimakkuutta on helppo säätää helppokäyttöisillä säätimillä.

Elektroniikka on aiempaa paremmin suojattuna
Peltor WorkTunes Prossa on Dual Shell Design -rakenne: kaikki suojainkupin elektroniset osat on sijoitettu kauas korvasta. Näin elektroniikka on paremmin suojattu hieltä ja kosteudelta, jotka voisivat vahingoittaa elektroniikkaa.

HUOM! Kypärä ei sisälly toimitukseen. Se on hankittava erikseen.
 • Sisäänrakennetulla FM-radiolla varustetut kuulosuojaimet sopivat käytettäväksi meluisissa ympäristöissä, maataloudessa ym.
 • Sangan sisään sijoitettu antenni ei se takerru kiinni ahtaissa tiloissa.
 • Kuulokkeissa kuuluva puheilmoitus kertoo, löytämäsi radiokanavan taajuuden.
 • Tallennusmahdollisuus viidelle radiokanavalle
 • Radiopuhelimen tai matkapuhelimen voi liittää kuuntelua varten 3,5 mm:n sisääntulon kautta
 • Radiokanavaa ja äänenvoimakkuutta on helppo säätää helppokäyttöisillä säätimillä
 • Varustettu Dual Shell Design -rakenteella: elektroniset osat on paremmin suojattu hieltä ja muulta haitalliselta kosteudelta
 • Automaattinen virrankatkaisu 4 tunnin jälkeen säästää paristoja
 • Jopa 40 tunnin käyttöaika
 • Akkutyyppi: 2 kpl AA-akkuja
 • Paino: 369 g
 • Takuu: 1 vuotta.
 • Vaimennus SNR – 31 dB

Toimituksen sisältö

 • 2 kpl AA-alkaliparistoja
 • Manuaalinen

Spesifikaatiot

Väri Musta

Ympäristönkuuntelu Ei

Sisäänrakennettu radiopuhelin Ei

Sankamikrofoni Ei

Bluetooth Ei

Sarja 3M Peltor WorkTunes

Radio Kyllä

Ulkoinen liitäntä Kyllä

EAN 4054596123328

Takuu

Lue lisää 3M:n takuusta
3M tarjoaa erillisen takuun tiettyihin kommunikaatioratkaisuihin, hitsaussuojiin ja moottoroituihin hengityssuojaimiin. Takuu tarkoittaa edullisempia ehtoja sinulle asiakkaana. Lue kaikki 3M:n takuusta, jotta olet selvillä juuri sinun tuotettasi koskevista ehdoista. Otathan huomioon, että takuuehdot voivat vaihdella riippuen siitä, oletko yksityis- vai yritysasiakas.

Arvosteluita

Suosittelemme