Dewalt

Dewalt on tuotemerkki, jolla on laaja valikoima sähkötyökaluja ja niiden tarvikkeita. Kestävät ja korkealaatuiset työkalut ammattikäyttöön ovat heille ylpeydenaihe.Lue lisää
  • Lajitteluperuste
  • Tuotemerkit
  • Tuotetyyppi
  • Hinta
  • Tuotteen tila
1140 tuotetta
Aiheeseen liittyviä artikkeleita:
Dewalt on tuotemerkki, jolla on laaja valikoima sähkötyökaluja ja niiden tarvikkeita. Dewaltille ylpeydenaihe on ammattikäyttöä kestävät työkalut, joita voidaan kuvata sanoilla kova, vahva, tarkka ja luotettava. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja tehokkaita sekä kaikki tuotelanseeraukset tehdään käyttäjien kyselytutkimusten ja haastattelujen perusteella asiakkaiden tarpeiden täyttämiseksi. Kaikki tämä on tehnyt Dewaltista tunnetun ammattimaisten työkalujen tuotemerkin Pohjois-Amerikassa ja nopeasti kasvavan maailmalla.

Dewaltin keltamusta väri työkaluissa ja lisävarusteissa on heidän tunnusmerkkinsä.

Innovatiiviset säilytysratkaisut
Dewalt tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja eri alueilla. Merkin kannettava ja pinottava laukkujärjestelmä TSTAK on käytännöllinen, koska järjestelmän joustavuus tarkoittaa, että se on hyvin räätälöitävissä tarpeiden mukaan. Järjestelmä koostuu moduuleista, kuten irrotettavista jakajista, irrotettavista säilytyslokeroista työkalujen ja lisävarusteiden nopeaa ja helppoa käyttöä varten, sisäänvedettävistä laatikoista ja vaahtomuovisisäsosista. Kaikki yksiköt ovat pinottavissa ja voit rakentaa oman varastointijärjestelmän, joka on muokattu juuri sinua ja työtäsi varten.

Tehoa XR FlexVolt-akulla
Dewaltin XR FlexVolt on korkean suorituskyvyn akku, joka vaihtaa jännitteen automaattisesti 54 V:stä 18 V:hen, joten se on yhteensopiva kaikkien Dewaltin 18V ja 54V XR -valikoiman sähkötyökalujen kanssa. Sen sijaan, että vaihtaisit akun, voit käyttää yhtä akkua useisiin Dewalt-työkaluihisi. Se on yhteensopiva myös kaikkien 18V XR -latureiden kanssa.

Dewaltin valikoima meiltä
Meiltä Stayprosta löydät Dewaltin työkalut, kuten ruuvinvääntimet, tasohöylät, katkaisu- ja jiirisahat, pyörösahat, pöytäsahat, työpöydät, ristilaserit, viimeistelynaulaimet, kulmahiomakoneet, porakoneet, työkalusarjat, kompressorit, monitoimityökalut, naulapistoolit ja työvaatteet. Meillä on myös laaja valikoima lisävarusteita, kuten latureita, akkuja, sahanteriä, laikkoja, kiinnikkeitä, viimeistelynauloja, nauloja ja lisävarusteita monitoimityökaluihin.