Aiotko ostaa ristilaserin, linjalaserin, 360° laserin tai yhdistelmälaserin? Tässä listaamme joitakin suosituimmista ja pidetyimmistä malleistamme. Kaikki ovat saaneet huippupisteet ja loistavat arvostelut asiakkailtamme. 

Ristilaser, linjalaser, 360° laser, yhdistelmälaser... eri valmistajien lasertyökalujen valikoimaa ei ole aivan yksinkertaista selailla. Eikä myöskään ole helppoa löytää oikea tuote siihen, mitä aiot tehdä. Sen vuoksi haluamme ennen kaikkea vinkata suuresta oppaastamme "Kuinka valita oikea ristilaser, yhdistelmälaser tai 360° laser". Kun tiedät, minkä tyyppisen lasertyökalun tarvitset, on aika verrata malleja ja selvittää, mikä laser on "paras". 

Yksinkertainen, vankka ja helppokäyttöinen ristilaser 

Kun tarkastelemme joitakin myydyimpiä lasertyökaluja täällä Stayprossa, voimme todeta, että ne ovat myös tuotteita, jotka ovat saaneet korkeat pisteet ja hyvät arvostelut asiakkailtamme.  Trustpilotin kautta tulleet arvostelut osoittavat korkeaa keskiarvoa, joka on lähellä 5.0 – ja arvostelut ovat positiivisia. Arvosteluissa nähdään kommentteja, kuten "Hyvä valo auringonvalossa", "voimakas ja selkeä", "valtavan paljon vastinetta rahalle" ja "yksinkertainen, vankka ja helppokäyttöinen ristilaser". 

Painopiste vihreässä laserissa 

Minkä lasermittaustyökalun asiakkaamme valitsevat? Suosituimpien lasereidemme joukosta löytyy suuria valmistajia, kuten Bosch, Dewalt ja Leica. Vihreä laser on suosituin, mutta myös punaista laseria kysytään. Vihreässä laserissa on se etu, että vihreä valo koetaan jopa neljä kertaa paremmin näkyvänä, myös voimakkaassa auringonvalossa. Tuotteet, joissa on punainen laser maksavat yleensä vähemmän ja niissä on hieman pidempi akkuaika. Sisätiloissa työskenneltäessä on laserin väri ennen kaikkea makuasia. 

Tilastot osoittavat myös, että monet valitsevat 360° laserin mieluummin kuin yksinkertaiset linja- ja ristilaserit – mielellään kolmella 360 asteen laserympyrällä maksimaalisen joustavuuden saavuttamiseksi. 

Suosituimmat laserimme - 5 myyntisuosikkia vertailussa 

Jotta sinun olisi helpompi valita paras ristilaser tarpeisiisi, olemme vertailleet joitakin myydyimpiä ristilasereitamme juuri nyt. Kokoamamme asiakasarviot on toimitettu Trustpilotin kautta, ja ne on saatettu kääntää suomeksi.

1. Bosch GCL 2-50 G 

Yksi suosituimmista ristilasereistamme viime vuonna on myös saanut korkeimmat arvosanat asiakkailtamme - ja asiantuntijamme Stayprossa ovat samaa mieltä siitä, että tämä on voittaja. Tämä on todella hyvä yhdistelmälaser. Yhdistelmälaser tarkoittaa, että se piirtää sekä viivoja että luotipisteitä, mikä tekee siitä käyttökelpoisen monissa tilanteissa. Tämä paketti sisältää kaiken tarvittavan: kestävän jalustan, neljä AA-paristoa, lasertähtäimen, pyörivän kiinnikkeen ja laukun. Huippuvalinta!  

Edut: 

 • Täydellinen paketti kaikella tarvittavalla 
 • IP 64 -luokitus 
 • Mukana tuleva jalusta, tähtäin ja kiinnike 
 • Sekä viivat että luotipisteet 
 • Vihreä laser loistavalla näkyvyydellä  

Mitä asiakkaamme sanovat  

Staypron asiakkaat rakastavat Bosch GCL 2-50 G:tä ja antavat sille huippuarvosanat ja fantastisia arvosteluja. "Todella paljon rahalle vastinetta", "Helppokäyttöinen ja selvä, jopa auringonvalossa." ja "Hyvä jalusta ja kiinnike rotaatiolle" ovat joitakin kommenteista. 

2. Dewalt DW088CG 

Tämä vankkarakenteinen ja kestävä ristilaser Dewaltilta on suuri suosikki sekä asiakkaidemme että työkaluasiantuntijoidemme keskuudessa Stayprossa. IP 54 -luokitellussa kotelossa on suojaava kansi ja paksu lasi, joten se kestää melkein mitä tahansa, samalla kun voimme aina luottaa sen tarkkuuteen.  

Edut: 

 • Vihreä laser 
 • Itsetasaus jopa 4° 
 • IP 54 -luokiteltu kotelo 
 • Jopa 16 tunnin akun kesto  

Mitä asiakkaamme sanovat  

Asiakkaamme ovat todella tyytyväisiä Dewalt DW088CG:hen. Heidän tuotearvosteluissaan he ylistävät vahvaa laserlinjaa ja vankkaa rakennetta. "Helppokäyttöinen", "Hyvä hinta, tehokas laser" ja "Täydellinen sähköasentajalle" ovat joitakin kommenteista. 

3. Dewalt DCE089D1G 

Dewalt DCE089D1G on edistyneempi ristilaser, joka on suunnattu ensisijaisesti ammattilaiskäyttäjille, eikä niinkään kotinikkareille, jotka haluavat ripustaa tauluja. Toisin kuin monet muut ristilaserit, jotka käyttävät AA-paristoja, tämä toimii tehokkaalla 10,8 voltin litiumioniakulla. Se piirtää kolme 360 asteen laserlinjaa ja sen toiminta-alue on jopa 30 metriä. Se kestää pudotuksen jopa kahdesta metristä ja sillä on suojaluokitus IP65.  

Edut: 

 • Kolme 360 asteen linjaa 
 • IP 65 
 • Toiminta-alue 30 metriä (60 vastaanottimella) 
 • Itsetasaus jopa 4° 
 • Lukitus toiminnon estämään vaurioita kuljetuksen aikana  

Mitä asiakkaamme sanovat 

Asiakkaamme, jotka ovat ostaneet ja testanneet Dewalt DCE089D1G:n, ovat antaneet sille korkeat arvosanat ja hyvät arvostelut. Erityisesti he kehuvat vahvaa akkua, joka kestää AA-paristoja pidempään, selkeitä laserlinjoja ja helppokäyttöisyyttä. Negatiivisena puolena he mainitsevat, että se on suuri ja siitä puuttuu nuppi hienosäätöä varten. Joitakin kommentteja ovat muun muassa seuraavat: "Toimiva laite moneen käyttöön niin sisällä ja ulkona", "Erittäin käyttökelpoinen" ja "Helppo käyttää, terävä, tarkka ja selkeästi näkyvä.".

4. Bosch GLL 3-80 CG 

Bosch GLL 3-80 CG on edistynyt ristilaser, joka on suunnattu ensisijaisesti ammattikäyttäjille, joilla on korkeat vaatimukset laadulle ja toiminnalle. Se luo kolme vihreää 360 asteen lasersädettä ja sillä on toiminta-alue 30 metriä ilman vastaanotinta ja 120 metriä vastaanottimella. Etuna Bosch-mallissa on, että sitä voidaan käyttää sekä AA-paristoilla että 12 voltin litiumioniakulla.  

Edut:

 • 1/4" ja 5/8" jalustakierteet
 • IP 54
 • Sekä AA-paristot että litiumioniakku
 • Halkaisijaltaan 30/120 metrin toimintasäde
 • Heilurilukko
 • Kaukosäädin bluetoothilla

Mitä asiakkaamme sanovat  

Useimmat asiakkaamme, jotka ovat testanneet Bosch GLL 3-80 CG:tä, antavat sille 5/5 arvosanan ja arviot ovat erittäin positiivisia. Monet pitävät vihreää lasersädettä erittäin hyvin näkyvänä, helppokäyttöisenä ja ammattimaisena. "Paras markkinoilla juuri nyt. Erittäin tyytyväinen!" ja "Erittäin tyytyväinen laatuun" ovat joitakin kommenteista. 

5. Milwaukee M12 3PL-401C 

Jos tarvitset luotettavan ristilaserin, jossa on todella hyvä akun kesto, tutustu Milwaukee M12 3PL-401C:hen. Mukana tulevalla 12 voltin 4 Ah akulla saat yli 15 tunnin käyttöajan. Tämä on muuten todella mukava laser vihreällä valolla päivänvalossa parhaan näkyvyyden aikaansaamiseksi. Yhdellä vaakasuoralla ja kahdella pystysuoralla 360 asteen linjalla se kattaa useimmat yleiset tarpeet. Pakettiin kuuluu laturi, akku, tähtäin, kattokiinnike ja laukku.  

Edut:

 • Erinomainen akun kesto 
 • Vihreä laser parhaalla näkyvyydellä 
 • Kaksoisjalustakierteet ja magneettikiinnike 
 • Laturi, tähtäin ja laukku sisältyvät 
 • IP 54  

Mitä asiakkaamme sanovat  

Tämä on todellinen asiakassuosikki! Useat käyttäjät kirjoittavat, että sen kanssa on helppo työskennellä, että se on käytännöllinen ja että laserlinjan näkeminen on helppoa.