Porakone-ruuvinväännin soveltuu moneen, mutta kun tarvitset paljon tehoa pienessä koossa, on iskevä ruuvinväännin ylivoimainen valinta. Tässä ovat viisi myydyintä iskevää ruuvinväännin-malliamme. Kaikki nämä iskevät ruuvinvääntimet ovat asiakkaidemme testaamia ja saaneet heiltä parhaat arvosanat.

Yksinkertainen ruuvinväännin soveltuu erinomaisesti Ikea-huonekalujen ruuvaamiseen. Porakone-ruuvinväännin puolestaan on ​​monien suosikki, koska sillä voi sekä ruuvata että porata. Mutta jos tarvitset suuritehoista ruuvinväännintä, tarvitset iskevän ruuvinvääntimen.  
Iskevissä ruuvinvääntimissä on sisäänrakennettu iskutoiminto, joka iskee ruuvin ympäri toistuvasti, mikä tarjoaa suuren vääntömomentin. Iskeviä ruuvinvääntimiä ei myöskään pidä sekoittaa iskeviin porakone-ruuvinvääntimiin, joissa käytetään erityyppistä poraukseen soveltuvaa iskutoimintoa. 

Ihanteellinen raskaaseen työskentelyyn ahtaissa tiloissa 

Suuri vääntömomentti yhdistetään yleensä vaaraan niin ranteille, työkaluille kuin ruuveille. Mutta vaikka monien iskevien ruuvinvääntimien vääntömomentti on useita satoja Newton-metrejä (Nm), sinun ei tarvitse pitää vastaan yhtä voimakkaasti kuin tavallisen porakone-ruuvinvääntimen kanssa työskennellessä. Tämä yhdessä sen kanssa, että iskevien ruuvinvääntimet voidaan valmistaa erittäin pienikokoisiksi ja lyhyellä etuosalla, tekee työkalusta ihanteellisen kovaan työhön ahtaissa tiloissa. Haittapuolena on se, että iskevässä ruuvinvääntimessä on kova ääni iskutoiminnon olleessa käytössä.  

Iskevissä ruuvinvääntimissä on sisäänrakennettu iskutoiminto, jokaiskeeruuvin ympäri toistuvasti, mikä tarjoaasuuren vääntömomentin.

Asiakkaamme valitsevat iskevät ruuvinvääntimet ilman akkua 

Iskevä ruuvinväännin ei välttämättä ole ensimmäinen ostamasi työkalu, joka näkyy myös siinä, että myydyimmät iskevät ruuvinvääntimemme myydään ilman akkua ja latureita (nämä sisältyivät ostaessasi porakone-ruuvinvääntimen). Kuten tavallista, suosituimpia ovat akkukäyttöiset työkalut tunnetuilta tuotemerkeiltä, ​​kuten Milwaukee, Hikoki, Dewalt ja Bosch. 

Vääntömomentti noin 200 Newton-metriä 

Myydyimmistä iskevistä ruuvinvääntimistämme suurin osa on 18 voltin koneita. Ne ovat vankkoja työkaluja, joiden vääntömomentti on noin 200 Newton-metriä (Nm), ja ne tarkoitettu todella vaativiin töihin. Muita yhteisiä nimittäjiä ovat muun muassa se, että niissä kaikissa on ¼ tuuman kuusikulmakiinnikkeellä varustettu kärkipidike, joka on yleinen sekä ruuvinvääntimissä että iskevissä ruuvinvääntimissä (porakone-ruuvinvääntimissä on sen sijaan säädettävä istukka). 

Nämä ovat viisi suosituinta iskevää ruuvinväännintämme 

Samankaltaisia artikkeleita