Langattomat, hiljaiset, kestävät ja mukavat. Vaikuttavalla korkean suorituskyvyn akkukäyttöisten työkalujen valikoimalla Dewalt tarjoaa tehokkaita vaihtoehtoja perinteisille bensiinikäyttöisille koneille. Lue lisää siitä, miksi sinun kannattaa valita Dewalt ja mitkä koneet ovat myydyimpiä.

Miksi valita akkukäyttöinen?

Valitsemalla akkukäyttöiset puutarhakoneet bensiini- tai verkkovirralla toimivien sijaan saat useita etuja. Ympäristöä säästävien pienempien päästöjen lisäksi, akkukäyttöiset koneet ovat hiljaisempia, niiden käyttökustannukset ovat yleensä alhaisemmat, eivätkä ne vaadi samaa huoltoa. Dewaltin akkukäyttöisillä puutarhakoneilla voit nauttia vapaudesta ja joustavuudesta, jota harvoin näkee puutarhatöissä - juuri siksi, että voit unohtaa johdot ja bensiinimoottorit.

Joustava akkualusta

Dewaltin puutarhakoneet käyttävät samaa akkualustaa kuin heidän akkutyökalut. Voit siis käyttää samaa akkua ja laturia sekä ruohotrimmeriisi että ruuvinvääntimeesi. Sinun on vain harkittava, minkä jännitteen tarvitset koneeseen ja akkuun. 18 voltin sarja on Dewaltin laajimmin käytetty ja sisältää koneita kaikenlaisiin tilanteisiin ja projekteihin. Jos tarvitset enemmän tehoa, panosta 54 volttiin.

Erityisominaisuutena Dewaltin akkualustassa on, että 54V XR FLEXVOLT -akkua voi käyttää paitsi 54 voltin koneissa myös 18 voltin koneissa. Jos työskentelet projektin parissa pitkään silloin tällöin, voi olla hyvä investoida siihen, sillä se tarjoaa pidemmän toiminta-ajan kuin 18 voltin akku. 

Mahdollisuus käyttää eri voltin akkuja takaa, että riippumatta tehtävän koosta, löytyy Dewalt-kone, joka auttaa sinua käsittelemään projektin helposti ja tehokkaasti. 

Dewaltin 18V akkukäyttöinen moottorisaha, jonka voit yhdistää heidän 54V XR FLEXVOLT -akkuunsa esimerkiksi pidempää käyttöaikaa varten!

Kevyt design

Dewaltin puutarhakoneet ovat tehokkaita, mutta silti kevyesti rakennettuja ja ergonomisilla kahvoilla varustettuja. Tämä tarkoittaa, että koneet ovat ketteriä ja ergonomisia, mikä mahdollistaa pidemmän työskentelyn ilman että se rasittaa kehoa.