Fiskars

Fiskars on yhtenä länsimaailman vanhimmista yrityksistä kerryttänyt tietoa ja valmistanut tuotteita, jotka ovat olleet avuksi puutarhanhoidossa ja arjen askareissa jo useammalle sukupolvelle. Yrityksenä Fiskars on saanut alkunsa vuonna 1649, jolloin Fiskarsin rautaruukki perustettiin Pohjan alueella, sen ajan suomalaisen rautateollisuuden keskuksessa. Tästä lähtien Fiskars on valmistanut tuotteitaan samoja periaatteita noudattaen. Keskeisinä arvoina valmistuksessa ovat olleet aikaa kestävä muotoilu ja käsityötaidon arvostus. Yhä tänään Fiskarsin tavoite on valmistaa laadukkaita puutarhanhoito-, ruoanlaitto- ja askartelutuotteita, jotka ovat kestäviä ja tuovat lisäarvoa tuotteen käyttäjälle. Stayprosta löydät laajan valikoiman Fiskarsin tuotteita, mm. oksasaksia, raivaussaksia, lapioita, kirveitä ja paljon muita tuotteita. Lue lisää tästä.

  • Lajitteluperuste
  • Tuotemerkit
  • Tuotetyyppi
  • Hinta
  • Tuotteen tila
574 tuotetta

Kaikkea puutarhanhoitoon

Löydät Fiskars-tuotevalikoimastamme laadukkaat ja luotettavat työkalut puutarhanhoitoon. Keskeinen osa puutarhanhoitoa ja sen ylläpitoa on puiden, pensaiden ja kasvien leikkaus ja siistiminen. Oksasaksilla saat kätevästi leikattua pienempien puiden ja pensaiden oksat. Paksummille oksille tarvitset taas raivaussakset, joilla voit leikata jopa noin 5 cm:n paksuisia oksia. Puutarhasaksien lisäksi löydät valikoimastamme myös Fiskarsin laadukkaat kirveet, lapiot, puutarhasahat ja muut puutarhatyökalut.

Oksasakset

Oksasaksilla voit kätevästi leikata puiden ja pensaiden pienemmät oksat halkaisijaltaan noin 2,5 cm:iin asti. Puiden ja pensaiden oksien siistimisellä voit sekä edistää kasvin hyvinvointia eri tavoin että vaikuttaa sen ulkonäköön ja -muotoon. Leikkaamisella voit parantaa kasvin kukintaa ja sen kykyä tuottaa hedelmiä. Tuoreiden oksien ja varsien leikkaamiseen suositellaan ohileikkaavia oksasaksia, kun taas kuiville oksille ja varsille suositellaan alasinmallisia oksasaksia. Erityyppisten oksasaksien lisäksi löydät Fiskarsilta myös eri hintaluokkaan kuuluvia oksasaksia, joissa on eroja myös liittyen niiden käyttöominaisuuksiin. Solid™-sarja on esimerkiksi suunniteltu harvemmin oksasaksia tarvitsevalle puutarhurille, kun taas X-series™-sarja sopii hyvin myös ammattipuutarhurille. Tältä väliltä löytyy myös lisäominaisuuksilla varustetut Plus™-sarjan oksasakset.

Raivaussakset

Raivaussaksilla voit leikata jopa 55 mm:n paksuisia oksia. Stayprosta löydät sekä alasinmallisia että ohileikkaavia malleja. Alasinmalliset raivaussakset sopivat parhaiten kuolleiden tai kuivien oksien leikkaamiseen, kun taas ohileikkaavat raivaussakset sopivat tuoreiden oksien leikkaamiseen. Alasinmallisissa saksissa on yksi leikkaava terä (yläterä), kun taas alaterä toimii tukena leikattavaa oksaa vasten. Ohileikkaavissa raivaussaksissa terät leikkaavat enemmän saksien lailla, ja leikkaavat vastakkain toistensa ohi. Fiskars PowerGear-sarjan raivaussaksien leikkuumekanismi tarjoaa jopa kolme kertaa enemmän voimaa verrattuna vakiomallisiin leikkuumekanismeihin. Fiskars SmartFit-sarjan teleskooppivartisilla raivaussaksilla voit taas kätevästi säätää kahvojen pituutta ergonomista työskentelyasentoa varten.

Kirveet

Staypron valikoimasta löydät laadukkaita Fiskarsin kirveitä monipuoliseen käyttöön. Halkaisukirves sopii pidemmän vartensa ja kiilamaisen terän ansiosta keskikokoisten ja suurempien halkojen halkaisemiseen, kun taas retkikirves sopii sytykkeiden tekemiseen ja pienempien puiden pilkkomiseen. X-series-sarjan kirveet tasapainoisella rakenteella ja kestävällä FiberComp-varrella mahdollistavat hyvän tehokkuuden, toiminnallisuuden ja kestävyyden. Norden-kirveet edustavat taas Pohjoisia kirveenvalmistusperinteitä perinteisemmällä muotoilulla. Varsi korkealaatuisesta hikkoripuusta, särkymätön FiberComp -kaulus ja laadukas tasapainoinen terä takaavat laadukkaan tuotteen. Rekisteröimällä Norden- ja X-sarjan-kirveesi Fiskarsin verkkosivuilla saat tuotteelle 25 vuoden takuun.

QuikFit- ja SmartFit -tuoteperheiden monikäyttöiset työkalut

Puutarhan- ja pihanhoitoa helpottavat työkalut tuovat käyttäjälle monia käytännöllisiä hyötyjä. QuikFit -tuoteperheen vaihtopäätyökaluista löydät kätevät varret, joihin voit liittää erilaisia työkaluja, kuten mm. harjoja, rikkaruohoteriä, haravan lapoja ja sahanterän. SmartFit -sarjan tuotteet tuovat myös joustavuutta käyttäjälle. Teleskooppivarret mahdollistavat pituuden säätämisen käyttäjälle sopivaksi.

Pidä huolta ja viihdy kodissasi ympäri vuoden

Fiskars tarjoaa monipuolisen tuotevalikoiman niin puutarhan- ja pihanhoitoon kuin myös keittiön tarpeisiin. Fiskarsilta löydät laadukkaat välineet ruuanlaittoon sekä myös tarjoiluun. Functional Form -sarjasta löydät helppokäyttöiset ja käytännölliset välineet ruuanlaittoon, kuten esim. kuorijat, raastimet ja paistinlastat. Norr -sarjan veitset tarjoavat taas erittäin laadukkaan tuntuman miellyttävällä ja kauniilla tuotemuotoilulla.

Asiakastyytyväisyystakuu

Fiskars tarjoaa tuotteilleen asiakastyytyväisyystakuun, joka koskee koko Fiskarsin valikoimaa. Jos et ole tyytyväinen käyttäessäsi tuotetta, voit palauttaa tuotteen 30 päivän sisällä ostosta ja saat rahasi takaisin.