Bosch

Bosch tunnetaan johtavista sähkötyökaluinnovaatioistaan ja ennen kaikkea ensiluokkaisista lisävarusteistaan. Staypron valikoimasta löydät laajan valikoiman Boschin akkukäyttöisiä koneita, kuten ruuvinvääntimiä, katkaisu- ja jiirisahoja sekä monitoimityökaluja.Lue lisää
Hakutulokset tietopankista:
  • Lajitteluperuste
  • Tuotemerkit
  • Tuotetyyppi
  • Hinta
  • Tuotteen tila
1584 tuotetta
Bosch tunnetaan johtavista sähkötyökaluinnovaatioistaan ja ennen kaikkea ensiluokkaisista lisävarusteistaan. Staypron valikoimasta löydät laajan valikoiman Boschin akkukäyttöisiä koneita, kuten ruuvinvääntimiä, katkaisu- ja jiirisahoja sekä monitoimityökaluja. Boschilta löydät innovatiivisia sähkötyökaluja, kuten BITURBO Brushless -sarjan kevyitä työkaluja, jotka tarjoavat maksimaalisen, langattoman suorituskyvyn raskaisiin sovelluksiin ja jotka tuottavat jopa 2000 watin tehon. Tai koe hiomakoneiden X-LOCK-järjestelmä, jonka avulla voit vaihtaa X-LOCK-lisävarusteet, kuten katkaisulaikat ja tukityynyt vain 3 sekunnissa yhdellä napsautuksella.

Stayprosta löydät myös tarkoin valikoidut mittauslaitteet, kuten rakenneilmaisimet, kulmamitat ja vesivaa’at, jotka täydentävät työkalupakkia. Sijoita laserlaitteisiin, vankkaan ja tarkkaan laseriin, joka tekee työstä helpompaa ja houkuttelevampaa. Löydät Bosch-laserit ja ristilaserit täältä.

Bosch-sovellusten avulla tuotteliaita työpäiviä
Lataa ilmainen Bosch TOOLBOX -sovellus, jonka tarkoituksena on tehdä käsityöläisistä ja ammattilaisista entistäkin tehokkaampia päivittäisessä työssään. Raporttimallin, rakennusdokumentaation, mittauskameran, yksikkömuuntimen ja muiden ominaisuuksien avulla pysyt ajan tasalla. Bosch on myös kehittänyt PRO360-sovelluksen, joka auttaa sinua saamaan ajantasaisen käsityksen palveluistaan, kuten työkalutakuista, nyt ja tulevaisuudessa. Sovelluksen kautta saat myös yleiskuvan laitteistasi riippumatta siitä, oletko kentällä vai toimistossa.

Bosch Professional 18V Cordless System
Vuodesta 2008 lähtien Bosch Professional 18V -järjestelmä on ollut täysin yhteensopiva – voit vapaasti käyttää kaikkia 18V Bosch -laitteitasi: työkaluja, akkuja ja latureita yhdessä. Bosch kutsuu tätä 18V Cordless Systemiksi. Boschin kaikkien aikojen tehokkain akku on ProCORE 18V, jossa on Flexible Power System. ProCORE 18V on erittäin tehokas akku, teho johdolla jopa 1600 W, ihanteellinen kaikkiin poraus- ja ruuvaustoimintoihin, joissa kevyt paino ja korkea suorituskyky ovat tärkeitä. Bosch 18V -paristoissa on liukukiinnitys, kun taas Bosch 12V -paristot ovat sauvamallisia. Staypron Bosch Professional -akku- ja laturivalikoima löytyy täältä.

Sopivatko sininen Bosch Professional ja vihreä Bosch DIY yhteen?
Huomaa, että koneet ja lisävarusteet, kuten Bosch Professional -akut ja -laturit, ovat yhteensopivia vain muiden saman sarjan tuotteiden kanssa, eli sinisen Bosch Professional -sarjan kanssa. Siksi et voi käyttää sinisiä Bosch -tuotteita yhdessä vihreän Bosch DIY -sarjan tuotteiden kanssa.

Säilytys Bosch Mobility System -järjestelmän avulla
Säilytä ja kuljeta siniset työkalut Bosch Mobility System -järjestelmän avulla. Järjestä Bosch-työkalut näppäriin L-BOXX-laatikoihin, jotka on helppo avata pikalukon ansiosta. L-BOXX on valmistettu kestävästä ja tukevasta materiaalista, joka kestää työpaikan rasitukset. Löydät kaikki Boschin kovat säilytyslaatikot täältä.